bu oyunu sırf tr dil desteği yok diye ps5' e almadım. PC tarafında arada denk geliyorum makina çeviri twitchte yayıncıların çoğu oynuyor pc tarafınında sıkıntısı oyunun fiyatı 700 TL ve oyunu satınaldıktan sonra PS tarafında olduğu gibi hakkını hızlı bir şekilde satamıyorsun o yüzden indirim yemesini beklemek şart |
Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (30. sayfa)
-
-
Pcde ciddi optimizasyon sorunu var deniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyorum hocam doğrudur oyunu pc de oynayan yayıncıların ekran kartları sağlam spoiler yememek için en fazla 10 dakika izlemiştim sarmaya başladı kapadım yayını.
-
Sırf internetteki videolardan dolayı hırsla avada kedavrayı açmaya çalıştım, meğer videolar modmuş, hogwarts içinde kullanılamıyormuş
Ama inanılmaz güçlü büyü, yeteneğini de açarsanız lanetlenen herkesi tek hamlede öldürüyor. Bayıldım bildiğin.
Kesinlikle. Harry Potter filmlerine tekrar başlayacağım bundan sonra.
Normalde oyunu ps4'üm için bekliyordum ama böyle mod desteği olacaksa pc için alırım. Uçsuz bucaksız bir oyun, modlar ile kim bilir ne kadar ilginç işler yapılacaktır önümüzdeki dönem .
Ayrıca performans - görsellik konusunda bazı şüphelerim var ps4 için o yüzden acele etmedim.
-
Beyler ne hikayesi ya öyle ahım şahım bir hikaye yok oyunda ingilizceniz 0 değilse alıp oynayın basit hikaye var ben hp fanıyım her köşeyi okuyacağım diyenler dışında boşuna beklemeyin öyle ağırlığı olan bir oyun değil büyü kullanmak zevkli gerisi zaten hemen hemen copy paste aynı şeyleri yap dur.
-
Hocam pc'de şuan bile çok mod var. Oynadığın karakteri goblin, spiderman gibi karakterlerle veya asayı silahlarla değiştirebiliyorsun. Bunlar sadece benim youtube'da gördüklerim, daha fazlası vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar,
Playstation'a özel olan bir görevden bahsediliyor. Bu görevin adı nedir?
-
-
özel görevin ismi : "The Haunted Hogsmeade Shop" oyun içinde görevlerde Minding Your Own Business görevinde olduğu belirtilmiş
The mission itself is called "Minding Your Own Business". It starts will speaking to a house elf called Poppy who's sweeping outside an abandoned shop. The mission will lure you in under the guise of running your own Hogsmeade shop, with the option to sell your wares from potions to ingredients.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 20 Şubat 2023; 15:30:42 >
-
Teşekkürler
-
Harry potter fanı olarak oyuna pek bayılmadım. Dünya ve combat müthiş olsa da hikayesi, karakterleri, Side questleri iyi değildi bana kalırsa. Yine de o atmosferi yaşamak için birebir. Fakat açıkçası çok önereceğim bir oyun değil benim. Ama temasından dolayı laf söyleyemiyoruz işte
Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama kimi görsem hep Slytherin seçmiş oluyor Ben de aynı şekilde Slytherin seçmiştim.
-
genel olarak fantastik edebiyatı çok seven biri olarak oyunu sevdiğimi ve beğendiğimi söylemeliyim.. oyunun eksikleri var mı var tabi, çok daha güzel olabilirdi. bulmacaları gizemleri çözmeyi sevmeyen biri olarak bu oyundakilerden sıkılmadım, bu kadar çok bulmacanın olduğu bir oyunda benim için çok artı bir özellik bu, mesela fenyx rising beni çok sıkmıştı oyunu bırakmıştım.. ana hikaye de, ana npc karakterlerin hikayesi de bence tatmin ediciydi, süpürgede uçmakta çok keyifliydi, affedilmez lanetleri açınca oyun ve kombat çok daha keyifli oldu.. oyunda house seçiminin önemsiz olması ve evil karakter olamamızdan dolayı direk Gryffindor oldum :)
-
Aksine, ben de bu oyunun dilinin rdrye göre daha ağır olduğunu düşünüyorum.
ya da rdr oynadığım zamanlar daha odaklanarak oynadığım için mi kolay gelmiştir bilemiyorum ancak hogwarts ağır geldi bana da.
-
her yerden Harry Potter sızıntısı geliyor. geçenlerde de film gelecek dediler. ateş olmayan yerden duman çıkmaz belli ki bi dizi, film gelecek ama Hogwarts Legacy'nin bu senaryosundan ne dizisi yapacaklarmış, güldürmesinler.
-
Bugün aynısı benim aklımdan geçti. Kardeşlik ile Ps5 alsamda oyunda türkçe altyazı olmadığı için çok büyük keyif alamayacağım. Pc ye alıp Tr altyazı ile oynamak istedim. Fiyatını görünce vazgeçtim.
Pc de sağlam bir indirime girdiği zaman direk alacağım.
-
Warner Bros Harry Potter üzerinden para kaldırmak istiyor ise yapacağı şey çok basit. James, Lily, Sirius, Snape in okula başladığı dönem ile başlayıp ilk kitabın başlangıcı ile biten bir animasyon veya dizi yapmak.
Fantastik canavarlar filmlerine ne kadar talep geldiği aşikar. Cursed Child zaten hayranlar arasında ciddiye dahi alınmıyor.
Hogwarts legacy nin tutmasının temel sebebi de içinde keşfedilebilir bir hogwarts olması. O yüzden hayranlardan olumlu tepki alacak tek yapım Çapulcular dönemini anlatan bir yapım olur bana göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X