Şimdi Ara

Harry Potter Rp Gercek den Zevkli Deneyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir Tabur Muggle askeri çatışmayı kesip imha ettikler düşmanın siperine ilerlerler. Askeri kıyafet içerisindeki ölülerin hepsi çocuktur.

Her Geçen Gün İnsanlar Acı Çekiyor, Ölüyor ve Yok Oluyor,
    Üç uçak gökdelenlerle kendilerine meydan okuyan şehrin üzerinde alçalır. Kargo uçağı yavaşça devasa yükünü aşağıya bırakırken içindekiler neşe ile kendilerini kameraya çekerler. Az sonra yükselecek mantar bulutu ise 140 bin kişiye ağıt yakacaktı.

Ve Biz Büyücülere Gösterilen İse Tabulardan Oluşmuş Bir Hapishane,
    "Bana Yardım Edin. Bize Yardım Edin. Lütfen Yardım Edin!" Çıldıran bir afrikalı lider seçilmesinden hemen sonra kendisi ile konuştuğunu iddia ettiği portreyi parçalamaya çalışır.

Bizden Dünya'ya Sırtımızı Çevirmemiz İsteniyor.
    Gözü yaşlı anne Hogwarts Expresi içinde uzaklaşan çocuğuna el sallar. Çocuğunun güvende olacağından emin olan baba ise kolunu karsının beline sarmakla yetinecektir.

Artık Buna Bir Son Vereceğiz,Tüm Diagon Yolu dev bir patlama ile sarsılır. Gringotts ağır ağır çöküp tüm sokağa altınlar saçılırken Profesör Longbottom cebinden sihirli bir galleon çıkartıp öfke ile sıkar.

Gerekirse Kendi Halkımızla Savaşacak ve Kan Dökeceğiz,

"Sevgili Jüri üyeleri, daha öncede Ölümyiyenlikle suçlanıp bizzat Harry Potter'ın şahitliği ile beraat eden Lucius oğlu Draco Malfoy'un, bilerek ve kasten affedilmez lanet kullanarak Harry James Potter'ı öldürmek suçundan Ruhemici Öpücüğü cezasına tabi tutulmasını oyluyorum. Kabul edenler?"
    Yargıç sustuktan sonra herkes nefesini tutup olacakları bekler. Jüri üyeleri ise çoktan ellerini kaldırmıştır.

Çünkü Çoğunluğun İyiliği İçin Kendimizi Feda Edeceğiz."Korkunç bir hata yapıyorsun. Umarım çok geç olmadan dünya üzerinde o asadan bile güçlü bir sihir olduğunu anlarsın." Silahsızlandırılmış adam tüm gururu ile son bir kez karşısındaki adama baktıı. Onun gözlerinde görebildiği son şey ise öfke oldu.
    "Bende seni özleyeceğim... Çapulculara selamımı iletirsin." Adamın asasından çıkan yeşil hüzme karşındaki Harry Potter'ın kalbini buldu.

Progrebin Ekibi Sunar,
    Yeni Bir Kaos Çağı; İsimsizler

Link Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesnty -- 14 Ağustos 2008; 23:44:43 >

• Arkadaşım Rp diosun Rpg ile Rp ne alaka.Git web bazlı bölümler yerine aç.
  • bu ne böyle OMG XD

bari fps deseydin de tam olsaydı... XD

okurken bile acı çektim doğrusu (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 15 Ağustos 2008; 2:05:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.