Şimdi Ara

Hasan Ali'nin pozisyonunda penaltı yok (Hıncal Uluç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu su pozisyon nasil penalti olmaz arkadas

Eger hakikaten uefa su pozisyon penalti degil diyorsa bir daha futbol izlemeyelim biz. Savunma bakti ki top gidiyor koyuversin kicini yere tutsun topu koluyla. Varmi boyle sacma bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi benim anlamadığım nokta Hasan Ali yere düşerken destek kolunu kullandı diyorlar. İyi güzel de Hasan Ali yere düşmedi ki. Adam kendini yere attı resmen. Pozisyonu dikkatli bir şekilde izleyin etrafında herhangi bir Galatasaraylı oyuncu yok, hiçbir müdahale de yok. Durduk yere armut gibi düşüyor.

Burada bakılması gereken yere düşen oyuncu müdahale sonucunda veya düşmesine sebep olacak bir pozisyondan dolayı mı düşüyor. Eğer öyleyse tamam mantıklı bir kural diyebiliriz. Ama rakibe kayıyordum veya topa müdahale ediyordum ayağına kendini topun üstüne atıp kucaklayan adama ceza verilmeyecekse bu oyunun adını da değiştirsinler. Hentboldan farkı kalmıyor çünkü.

Hasan Ali'nin pozisyonu yoruma açık bir pozisyon değil. Ortada düşmesini veya atlamasını gerektirecek bir durum yokken kendi kendine topun üzerine doğru atlayıp eliyle avantaj sağlıyor. Bunun adı penaltıdır. Sadece hakemin biraz beynini kullanması gerekiyor. Cüneyt bunu beceremedi veya çalmak istemedi bilemiyorum. Hıncal'dan bunu yapmasını beklemiyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 26 Ekim 2017; 9:24:16 >

• Uefa vs kılıfına sokarak şu pozisyona penaltı yok demek kısacası ele çarpma durumlarında komple penaltı cezasının kaldırılması demektir.
    Yok doğal pozisyonundaymış, yok neresine sokacakmış, yok beyin üstü mü düşseymiş vs.vs.
    Adamın yerde topu kucaklayıp sadece vermiyorum işte demediği kalmış, halen ahkam kesenler var.
  • Arkadaşlar ben de pozisyona yüzde 100 penaltı demiştim. Hala da penaltı gibi geliyor. Ama Uefa temsilcisi geldi böyle değil diyor adamlar ne yapabiliriz?

Asıl önemli olan bundan sonra bir standart tutturulacak mı, yoksa herkes kendi kafasına göre mi verecek?
  • Pozisyonu aklamak için hasan alinin kendini yere attığı teorisini ortaya atanlar görüyorum Bu kadar mı acizsiniz arkadaş. Penaltı YOK. Zırlamayın artık ya. Hakkı yenen Fenerbahçe. Ama konuşan gene başka takım.
  • Aslında insanların kafasını karıştıran bunlar değil. Aynı pozisyona penaltı veren olur vermeyen olur. İnsanların beklentisi eğer bu penaltı değilse kimseye penaltı vermeyeceksin. O zaman kimse itiraz etmez zaten ama bir hakemimizin penaltı verdiği pozisyona diğer hakemimiz penaltı vermeyebiliyor. İnsanların canını sıkan bu.
  • Yav anladık ekşi sözlük yazarısın bunu her konuda söylemene gerek yok.

• Bu maçta 2 net penaltımız verilmedi çok net.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

olay çok saçma, neymiş yere düşerken elini napsınmış. bundan sonra defans oyuncuları da yere atsın kendini elini de destek elim ayağına kullanıp kessin topu oh miss :)

Aynen şimdi adam düşse ya da istemeden kesse anlarım AMA yere hem kendini yatırıp alanı genişlet sonra eline çarpacak ee doğal pozisyon top yerde oynanmıyor yerde müdahale edeceksen sonuçlarına katlanacaksın. Yok uefadan yok hakem gelmiş eğitim vermiş geçin bunları kılıf uyduruyorlar resmen

• Kurali hice sayanlar var. Siz bence en iyisi izlemeyin futbol falan. Islerine gelicek diye kurali takmiyorlar.

Tiplere bak Destek eliyle isteyerek topu engellerse elbet penalti verilmesi gerek. Kendini atti hasan demisler. Yuh be ikiyuzluler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon I -- 29 Ekim 2017; 22:57:12 >
  • Buz gibi penaltıyı vermedi. Hasan ali armutu durduk yere kendini yerlerde sürükleyecek, sürüklenirken de topu da alıp götürecek çünkü çok uyanık ya arkadaş. Ve bu penaltı değil :D:D

Futbol ayakta oynanır arkadaşlar yerlerde sürüklenerek değil. Armut gibi kendinizi ordan oraya atmanız size elle oynama hakkı kazandırmaz.

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Yav kardeşim çarptı diye el verilir mi ? Mesela bu Atınç kolunu penaltı olmasın diye çekiyor ama bu pozisyonda adam yattıktan sonra kolunu nasıl çeksin senin aklın alıyor mu ? Atınç'ın pozisyonu ile bunu karıştırmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Yav kardeşim çarptı diye el verilir mi ? Mesela bu Atınç kolunu penaltı olmasın diye çekiyor ama bu pozisyonda adam yattıktan sonra kolunu nasıl çeksin senin aklın alıyor mu ? Atınç'ın pozisyonu ile bunu karıştırmayalım.

Cok mantikli. Top gecince hemen yatip topu tutsun herkes. Dogru yattiktan sonra napacak adam kolunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.