Şimdi Ara

hasan kalyoncu 2014 girişliler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • umudum çok yok ama belki 1 kişi bile olsa kazanan vardır forumda. kazanan arkadaşlar bölümleri ile birlikte belirtebilirse daha iyi olur

• up
  • Evet bölüm ne sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben orayı kazanmadım ama bir şey merak ediyorum okulunuzda ilk 100'e giripte gelen ve 5000 TL burs alan var mı merak ettim :D Öğrendikten sonra editlerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastCalamity

Hocam ben orayı kazanmadım ama bir şey merak ediyorum okulunuzda ilk 100'e giripte gelen ve 5000 TL burs alan var mı merak ettim :D Öğrendikten sonra editlerseniz sevinirim.

Zor soru sordun okulı arayıp öğrenmek icap etmezbaşka türküde öğrenmek zor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kewell46

quote:

Hocam ben orayı kazanmadım ama bir şey merak ediyorum okulunuzda ilk 100'e giripte gelen ve 5000 TL burs alan var mı merak ettim :D Öğrendikten sonra editlerseniz sevinirim.

Zor soru sordun okulı arayıp öğrenmek icap etmezbaşka türküde öğrenmek zor bence

Hocam kaprinin altına takunya giyen kalın gözlüklü bir şahıs varsa kesin o dur :D Şaka bir yana çok da mühim bir şey değil , sağolasın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kewell46

quote:

Hocam kaprinin altına takunya giyen kalın gözlüklü bir şahıs varsa kesin o dur :D Şaka bir yana çok da mühim bir şey değil , sağolasın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kewell46 kullanıcısına yanıt
    hukuk sizin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: org1903

hukuk sizin :D

Hukukkmemleket nere

• kewell46 kullanıcısına yanıt
    gaziantep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.