Bildirim
Hasan Yıldırım CEZAEVİNDE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
allah allah demekki söylemese ona zarar verse daha iyi olackamış -
doğru diyon ya eeeeeeee millet işini biliyor vallaquote:
Orijinalden alıntı: METAL
allah allah demekki söylemese ona zarar verse daha iyi olackamış -
ben olsam turkcelin yerinde onu maaşa bağlar daha başka açılar bularak kapatmasını sağlardım o elbetçıkacak hapisten(gerçekse) bu durumda heralde intikam almayı düşünecektirquote:
Orijinalden alıntı: Hussein Genghis
doğru diyon ya eeeeeeee millet işini biliyor valla
Alıntıları Göster -
quote:
ben olsam turkcelin yerinde onu maaşa bağlar daha başka açılar bularak kapatmasını sağlardım o elbetçıkacak hapisten(gerçekse) bu durumda heralde intikam almayı düşünecektir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: METAL
ben olsam turkcelin yerinde onu maaşa bağlar daha başka açılar bularak kapatmasını sağlardım o elbetçıkacak hapisten(gerçekse) bu durumda heralde intikam almayı düşünecektir
o sadece amerikada olur iste buda aramızdaki fark.. elin gavuru acık buldurmak icin büyük para ödüllü yarısmalar bile düzenliyo bizde ise olana bak..
ama eger ceza evine girerse o herif orda da bi acık bulur
-
burası Türkiye olur böyle şeyler -
Abonelerin kontorlerini sıfırlasaydı, Turkcell işin içinden çıkamazdı. Salak neden söyledin ki açığı -
walla yaw pentagonu hekleyini orda işe almışlardı galba.. adam hınçla bi açık daha bulur bu sefer göçertir türkceliquote:
Orijinalden alıntı: aysenur
Abonelerin kontorlerini sıfırlasaydı, Turkcell işin içinden çıkamazdı. Salak neden söyledin ki açığı
-
ne sehit oldu ne gazi bok yoluna gitti niyazi -
yazık adama üzülüdümquote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
ne sehit oldu ne gazi bok yoluna gitti niyazi -
Evet ya bende üzüldüm yazık olmuş inşallah bir an önce çıkar...quote:
Orijinalden alıntı: theshiver
yazık adama üzülüdüm
Alıntıları Göster -
Buradan şunu çıkardım demek ki bir sistemde açık bulunca yetkili şirket ile paylaşmayacaksın ve çıkar sağlayacaksın. O zaman sana kimse dokunmaz. -
Ama cezaevinden çıkınca mutlaka Turkcellden intikam alır. Yanlarına bırakmaz. -
Turkcell ile hasan yıldırım arasındaki olayı bilmeyenler için açıklayım, hasan turkcellde açık bulmuş bu açık sayesinde istediği turkcell hattını kontrülüne geçirebiliyormuş. Açığı turkcelle söylemiş, sonra da mahkemelik olmuş.
Bence yerinde bir karar eğer söylemeseydi kazanç sağlasaydı başına bunlar gelmezdi. Aptal ki bu konuyu turkcell ile görüşmüş. -
quote:
allah allah demekki söylemese ona zarar verse daha iyi olackamışquote:
Orjinalden alıntı: METAL
allah allah demekki söylemese ona zarar verse daha iyi olackamış
Evet daha iyi olacaktı, burası Türkiye -
Boşuna dememişler …… yaranır. Böyle insanlara toplum destek çıkmaz ise daha neler gelecek bakalım başımıza -
Türkiyede iyilik yapmayacaksın, turkcelle -
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
ne sehit oldu ne gazi bok yoluna gitti niyaziquote:
Orjinalden alıntı: fearlessness
ne sehit oldu ne gazi bok yoluna gitti niyazi
Vallahi doğru. -
microsoft açıklarını bulmaları için bazı özel kullanıcalar para veriyo bizimkiler içeri atıyoquote:
Orijinalden alıntı: ChevroleBeyquote:
Orjinalden alıntı: fearlessness
ne sehit oldu ne gazi bok yoluna gitti niyazi
Vallahi doğru.
Alıntıları Göster
-
bu turkcelle iyilikde yaramıyor kardeşim bi de adama 1 yıl ceza kararı çıkmışquote:
Orijinalden alıntı: Guardian
microsoft açıklarını bulmaları için bazı özel kullanıcalar para veriyo bizimkiler içeri atıyo
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- işten ayrıldım ama sigorta aktif gözüküyor
- istanbulda arabada sevişilecek yerler
- kurdun dişine kan değdi ne demek
- bir kızın sevgilisi olup olmadığını nasıl anlarım
- gözlük numarasını lens numarasına çevirme
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X