Şimdi Ara

hasannnn35@hotmail.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba RFID projesi aldım donem projesi , 13.56 mhz kart okuyucu kullanacagım projede , 4 tane sisteme tanıtılmıs kart olacak ve 1.kart 24 saat sisteme giriş yapabılecek ,diğer 3 kart ise belirli saatlerde sisteme giriş yapabılecek , bunların giriş cıkısını pc'de kayıt altına alacak ve gosterecek program + donanımsal olarak ne kullanacagım konusunda da kararsızım , yardımcı olursanız cok sevınırım , YAZILIM ağırlıklı bi proje :S

• hiçbir şey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 19 Ekim 2014; 12:08:43 >
  • 13.56 MHZ rfıd okuyucuya tanımlı 4 adet kart olacak , ve bu kartlardan 1 tanesi 24 saat giriş yapabılcek , diğer 3 kart ise belirli saatler dısında sısteme gırıs yapamıcak (ÖRN; 2 nolu kart saat 18:00 - 22:00 arası sisteme giriş yapabılcek , bunun dısında gıremıcek),projemızın adı yetkili geçiş sistemi, hiç bi bilgim yok acıkcası yazılımsal olarak ,yardımcı olabılcek bırısı varmı ?? örnek projelere falan bakıyorum ornegı yok :), donanımsal olarakta ne kullanmamı önerirsiniz?
  • RFID R kullanıcısına yanıt
    Sistem derken bilgisayar sistemi server gibi bir şey mi? Yoksa kapı kilidi gibi bir şey mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz yardım deği hazır proje arıyorusnuz. B şekilde bulamazsınız bulsanız da gelişemezsiniz. Biraz araştırın ve uğraşın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muratkuleci@ttmail.com
    14 yıl önce açıldı
    www.gazogen.com
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.