Bildirim
hasar kaydı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Satıcı sizi kandırmaya çalışmış, gelen hasar bedeli yollanan sasi nolu aracın sigortadan aldığı ücrettir.
Karşı aracın hasarı sizin hasarınızda çıkmaz ama aldıgınız araç 60 ile 100 bin tllik bir araç ise 9 bin liralık hasar normaldir
ama 20 30 bin ise agır hasar adı altında perttir ve kasko yapmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayarotoservis -- 12 Eylül 2016; 5:51:17 > -
-
Olabilir aslında. Şu an kullandığım broadway de 800tl hasar kaydı çıkıyor. o da ben yandan duster a vurmustum onun kaydı. Kı duster ın arka kapısı yamuldu benım sadece sol sınyal kırıldı camurluk yamuldu. 10tl ye sınyalı kendım taktım camurluguda 50lıraya boyatmadan kaportacıda yaptırdım. Demem o ki satıcı doğru söylüyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONNIE -- 12 Eylül 2016; 15:43:45 > -
Değişen parçaları sorgulat belli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X