Şimdi Ara

Hasar kayıdı ne kadar a kadar olmalıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç alacağım yalnız temiz araç bulamıyorum 1 tane buldum aracın 3400 tllik hasar kaydı var sizce bu araç alınırmı ? yada ne kadara kadar hasar kayıtlı araç alınır ?

• Çok ciddi bişey yoksa alınır. Neden hasar meydana geldiğini sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Araç alacağım yalnız temiz araç bulamıyorum 1 tane buldum aracın 3400 tllik hasar kaydı var sizce bu araç alınırmı ? yada ne kadara kadar hasar kayıtlı araç alınır ?

Toyotayı sattınızmı?
  • Bütce ne kadar araç ne ?
  • dürüst olan kişi zaten hasarın fotolarını verir sonuçta çekildi bu fotoğraflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Araç alacağım yalnız temiz araç bulamıyorum 1 tane buldum aracın 3400 tllik hasar kaydı var sizce bu araç alınırmı ? yada ne kadara kadar hasar kayıtlı araç alınır ?

Toyotayı sattınızmı?

sattım hocam.
  • Arabanın değerinin 4de birini geçmemeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sahsi fikrim en fazla 2-3 k civari hasar kaydi varsa alinir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın modeli nedir ?

Çünkü artık arabalarda kazalarda fazla büyük bir kaza olmasa bile hasar yüksek miktarlarda çıkabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Toyotayı sattınızmı?

sattım hocam.

Bi sakıncası yoksa ne kadara sattınız aracınızı?
  • Direklerde veya motorda sorun yoksa alınır, bazı araçların parçası ateş pahası bir motor kaputu değişiyor Tramer'de 8 bin lira görünüyor
  • Bence büyük mebla olmadıkça sorun olmaz bizim arac 2008 getz 4800 tl 3 parca degişen var biri keyfi gibi biraz servis malum

Arac marka modeli önemli bu konuda bu şekilde rahat anlayabilirsin hasarı
  • hocam arabanın markasına göre hasar büyüklüğü değişir..servisde 2-3 bine değişen çamurluk,tampon vs. vardır..mesala symbol için 5 tl büyük bir miktarken,astra için çok büyük bir rakam olmayabilir..(markalarda kasıt yok,aklıma ilk gelenleri örnek verdim.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.