Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
473.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet daha önce çok karşılaştım normal bir durum hocam.Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Evet daha önce çok karşılaştım normal bir durum hocam.Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Sagolun hocam. Bir şey daha sorucam bilginiz var midir bilmiyorum 3-4 gun sonra araci alali 1 ay olacak henuz ruhsat gelmedi artik gecici tescil belgesinin gecerliligi bitecek. Trafik subeyi arayip sormam gerekiyormus galiba, herhangi bir trafik sube mi yoksa arac hangi ilcede alindiysa oranin trafik subesi mi oluyor? Daha onceki aracimizda boyle gecikmemis 20 gunde falan gelmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amber88

quote:

Evet daha önce çok karşılaştım normal bir durum hocam.Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Sagolun hocam. Bir şey daha sorucam bilginiz var midir bilmiyorum 3-4 gun sonra araci alali 1 ay olacak henuz ruhsat gelmedi artik gecici tescil belgesinin gecerliligi bitecek. Trafik subeyi arayip sormam gerekiyormus galiba, herhangi bir trafik sube mi yoksa arac hangi ilcede alindiysa oranin trafik subesi mi oluyor? Daha onceki aracimizda boyle gecikmemis 20 gunde falan gelmisti.

En doğrusu bağlı bulunduğunuz ilçedir değerli hocam.
    Aradığınız zaman bilgi vereceklerdir
  • Trafik sigortanızı kestirdiyseniz noter satışından 15 gün sonra alınmayan ruhsatlar otomatik olarak basılıp emniyette gözüken adrese kargolanır
    İkametgahınızın bağlı olduğu ilçenin trafik tescile gidin hocam sistemden baksınlar

1 ay sonunda tescil belgesi geçerliliğini yitirir ve trafik çevirmesine takılırsanız aracınız bağlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: damneed

Trafik sigortanızı kestirdiyseniz noter satışından 15 gün sonra alınmayan ruhsatlar otomatik olarak basılıp emniyette gözüken adrese kargolanır
    İkametgahınızın bağlı olduğu ilçenin trafik tescile gidin hocam sistemden baksınlar

1 ay sonunda tescil belgesi geçerliliğini yitirir ve trafik çevirmesine takılırsanız aracınız bağlanır.

Arac hala serviste tutanak sonucu bekledigi icin trafige cikamiyor hocam,baglanma ihtimali de yok haliyle:) bugun aricam tescil subeyi insallah.

• quote:

Trafik sigortanızı kestirdiyseniz noter satışından 15 gün sonra alınmayan ruhsatlar otomatik olarak basılıp emniyette gözüken adrese kargolanır

Yollamamislar hocam bugun gidip aldim ruhsati trafik tescilden. Komisyon da bugun sonuclandi kusuru 50 50 verdi. Biz bir ihtimal tahkim yolunu da denemek istiyoruz ama tahkim komisyonunun kararini aciklamasi uzun suruyor mu? Aylarca surenler olmus galiba.. peki biz bu surecte araci yaptirsak,sonra ordan lehimize karar ciksa,aradaki farki karsi taraftan tahsil edebiliyor muyuz? Yoksa tahkime gidilecekse arac ilk haliyle mi beklemeli?ayrica deger kAybinin yuzde 50si icin de ihtarname cekmeyi dusunuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amber88 -- 5 Mayıs 2016; 10:36:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amber88

quote:

Yollamamislar hocam bugun gidip aldim ruhsati trafik tescilden. Komisyon da bugun sonuclandi kusuru 50 50 verdi. Biz bir ihtimal tahkim yolunu da denemek istiyoruz ama tahkim komisyonunun kararini aciklamasi uzun suruyor mu? Aylarca surenler olmus galiba.. peki biz bu surecte araci yaptirsak,sonra ordan lehimize karar ciksa,aradaki farki karsi taraftan tahsil edebiliyor muyuz? Yoksa tahkime gidilecekse arac ilk haliyle mi beklemeli?ayrica deger kAybinin yuzde 50si icin de ihtarname cekmeyi dusunuyoruz.

Hayırlı olsun hocam.

Tahkim maalesef uzun bir süreç en erken 2 ayda sonuçlanacaktır.Faturalı olarak yaptırırsanız alabilirsiniz aradaki tutarı.Değer kaybının yarısını ödemeyebilir sigorta firması maalesef.

En güzeli bir avukat ile işlemlere başlamanız.

• Merhaba. 1 mayista kazamiz oldu. Trafik isiklarinin dibinde sola donulmez isaret var ben en sol seritteyim dum duz yukari cikiyorum. Orta seritten gelen araç trafik isiklarindan sola donmek icin dondu onumu kesti onume kirdi direksiyonu. Bende duramayarak ona vurdum. Sola donulmez isareti var. Tutanak tuttuk. Tutanakta ben orta seritten direksiyonu onume kirdigindan olayi kaza meydana gelmistir yazdim. Karsi tarafta sola donmek istedim xxx plakali arac bana vurdu dedi. Bu kazada kusur orani nedir?? Resimler ekte.

•  HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...
     HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...
     HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan__tr

Merhaba. 1 mayista kazamiz oldu. Trafik isiklarinin dibinde sola donulmez isaret var ben en sol seritteyim dum duz yukari cikiyorum. Orta seritten gelen araç trafik isiklarindan sola donmek icin dondu onumu kesti onume kirdi direksiyonu. Bende duramayarak ona vurdum. Sola donulmez isareti var. Tutanak tuttuk. Tutanakta ben orta seritten direksiyonu onume kirdigindan olayi kaza meydana gelmistir yazdim. Karsi tarafta sola donmek istedim xxx plakali arac bana vurdu dedi. Bu kazada kusur orani nedir?? Resimler ekte.

Görüntüler de eklendiyse karşı taraf tamamen suçludur.Dönüş olmayan bir yerden dönüş yapmak istediğini yazmış sonuçta.
  • Mutabakatsizlik olarak sonuç geldi durum ne olur ?

• quote:

Mutabakatsizlik olarak sonuç geldi durum ne olur ?

Sürece hızlı bir şekilde itiraz etmeniz gerekir.Lütfen acenteniz ile iletişime geçin.Acenteniz sizin yerinize bu işlemleri yapsın ve itirazınızı beraber sonuçlandırınız.

Bu durum hata payının kime verilemeyeceğinin belirlenmesi anlamını taşımaktadır.
  • İtiraz edeyim mi ben simdi

• quote:

İtiraz edeyim mi ben simdi

Edin hocam.Acentenizle birlikte hareket edin mutlaka.
  •  HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

itiraz edilmiyor hocam ekteki uyarı geldi
  • quote:

quote:

İtiraz edeyim mi ben simdi

Edin hocam.Acentenizle birlikte hareket edin mutlaka.

itiraz edilmiyor hocam ekteki uyarı geldi
  • Sonuc aciklandi bana kusur vermemişler

• quote:

Sonuc aciklandi bana kusur vermemişler

Geçmiş olsun hocam olması gereken oldu.
  • serkan__tr S kullanıcısına yanıt
    komisyon oy birliği onayı varsa itiraz edemezsiniz hocam,
    tahkim komisyonuna itiraz edebilme hakkınız var.
  • hocam konu açmıştım ancak sizin konunuzu yeni gördüm kusra bakmayın lütfen.

A aracı benim aracım HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

B aracı karşı tarafın.

karşı şeritte boş bulduğum park yerine parketmek için park yerinin biraz geçip geri manevra yapmak için durdum. daha sonra sağ aynama baktım kimse yoktu ancak şerit ters olduğu için gelen olmaz diye birdaha sağ aynama bakmadım sadece sol aynama ve orta dikiz aynama bakarak aracımı parketmeye çalışıyordum. bu sırada arkadan gelen sürücü aynen resimdeki gibi park yerine girmek için manevra yapmış ardından benim geldiğimi farkedince paniklemiş ( bayan sürücü ) aracı geri vitese takamamış.
    mesafe çok yakın olduğu için zaten benim çarpmam bir anda oldu. hatta çarpınca ben aynalara baktım o aracı görmedim heralde arkada yer seviyesinde bir tümseğe falan çıktım sandım. çünkü bayan park etmeyi de bilmediği için kafalama park yerine çaprazdan girmek istemiş bunu da ben tahmin edemediğim için kaza yaşandı.

herneyse sonucunda bayanın eşi polismiş, trafik polisi polis çağırıldı ve trafik polisleri sağolsunlar buna rağmen taraf tutmadılar olanları aynen yazdılar. "çizdiğim resmin aynısı birebir tutanağa çizildi. "

şimdi gelelim sadede; karşı taraf uzlaşmak istemiyor çünkü haklı olduklarını savunuyorlar. polisler ise kusurun ortak olduğunu savunuyorlar.
    karşı araçta hiç hasar oluşmadı. ancak benim aracımın plaka kısmında göçük oluştu.
    hasar 150tl lik bir hasar ancak karşı taraf bu masraftan kaçıyor.

sizce ben ne yapmalıyım hasarı sigortadan mı yaptırmalıyım kusurum varmı/yokmu sizce?

eğer sigortadan yaptırırsam hasarsızlık indirimleri falan nasıl olur?

lütfen yardım edin çok muallakta kaldım.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.