Şimdi Ara

Hasarlı 0 KM Mazda 3lerin İmha Süreçleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

bu araclari alamayan fakir bir suru insan var.şahine binecegine buna binsinler di.

kaporta ezigi vardir en fazla şaesede problem olmadiktan sonra ne olacakki.

benc3 bu insana verilen degerden ziyade israf.

zaten sigortadan alirim parami demişlerdir.sigortayla anlaşmasida araclarin onlara ait oldugu yonundeyse hurda yap gitsin.

dunya bunlar yuzunden bu halde .insana deger veriyorlar sözde habire nukleer santrl yapiyorlar hiç sevmiyorum japonlari.teknolojiyide tekellerine almişlar pislikler.

bunlar varya fakir falan olacaklar aç kalsalar birbirlerini yerler yamyamlar.

"İsraf olmasın şahin'e bineceğine 10 bin lira ver al buna bin" desen adam ertesi gün sahibinden.com'a 40 bin yazar. Allah esirgesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok yok bizim millete ortadan ikiye bölünen şahinler sıfır diye aldıktan sonra lokal boyalı olduğunu öğrendiğin araçlar müstehak ben bunu anladım
  • Bardaklığı almak ne alaka .Arkadaşlara katılmamak elde değil iç aksam koltuk döşeme cart curt bunların güvenlik yasası ile ne alakası var farlar var farlar onları niye atıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 10 Nisan 2015; 23:59:32 >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    bardaklığı almıyo altında obd girişi var heralde airbagleri patlatmak için...
  • orada yönetilmekle buradaki yönetilmek arasındaki fark işte, malın değeri yok imha edildiğinde çok şey kaybeliyor sananlar ; dünyada heryerde araba pahalı sananlar, burada o malı 3 katına satılmasına sebep olan sadece bir eknomi başında kişi var aynı kişi oradaki kazancında 3/1 ini size veriyor, evet onun ekonomisi onun yönettiği sayesinde, kötü yaşayacak, değersiz yaşayacak, herzaman daha kötüye giden hayellerle dolu olarak öleceksiniz...
  • çok saçma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.