Bildirim
Hasarlı-kazalı araç satan yerler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gidip gezilebilecek yerleri bilmiyorum İstanbul'da yaşamadığımdan.
Bu kişiye kalmış bir olay.Kimi daha düşük model hasarsız araca binmeyi tercih eder,kimi de hasarlı olana.Size kalmış bir şey.
Ağır hasarı olmayan aracı,iyi bir usta tamir ettiyse,çok sorun olmaz.Daha ucuza alıp,daha ucuza satacaksınız.
Hasarlı araç konusu açılmışken şunu söylemek istiyorum.Birkaç sene önce Uno aracımla kaza yaptım.Aracı yetkili serviste tamir ettirdim.Böyle rezil bir işçilik görmedim,boyasını yapamamışlar.Böyle olacağını bilsem,sanayide sağlam bir yerde yaptırırdım. -
yani kar deceğini sanmiyorum hasarlı aracı ne kadar ucuza alcaksın 10 bin ytl civarı olur gene onu yaptır ettir 15 olur. em salleri 20 ise anca onu 15 e satarsın zaten hasarlı diye tamir görmüş diye satamama durumuda var alacak kişi herşeyine baktırıyor....o nedenle kar edemezsin bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X