Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı, uğurlu olsun kazasız belasız uzunca seneler kullanmanız dileğiyle Kırmızı yanıyor resmen, tasarım olağanüstü nazar değmesin
  • güzel duruyo maşallah
  • hayırlı olsun hocam :)
  • Dışı bizi içi sizi yakar :) Gerçekten çok güzel bir araç. İç tasarım sade ama yeterli özellikle krom detaylar hoşuma gitti. Ama maalesef güzel memleketimde dünyanın en sorunsuz araçları (mazda, suzuki, mitsubishi) çok tutulmuyor.

Eleştirebileceğim tek konu bu arabaya plaka yakışmıyor :) Ön görüntüyü bozuyor. Plaka ızgaranın yanına filan olsa yada hiç olmasa iyi olurmuş :)

Tekrardan maaşallah, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

Hayırlısı olsun rengi de çok yakışmıs maasallah

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

tam fiyat neydi hocam?

Power sedan liste fiyatı 72000 Tl .Ateş kırmızı renk farkı 1500 TL toplam 73500 TL fiyatı var. 500 TL indirim ile 73000 TL ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

aracın dış tasarımı harika olmuş dediğinize göre motor şanzıman da öyle aracın tek ısınamadığım yönü konsol çok sade olmuş yani nasıl desem tuş yok broadway de daha çok tuş var resmen
    hayırlı olsun çok güzel araç

Teşekkür ederim. Aracı ön konsolu sade hatta basit gibi duruyor resimlerde .Ancak içine bindiğinizde standart c segmentlerden farklı ve özellikle sürücü odaklı kaliteli bir iç mekana sahip olduğunu göreceksiniz. Sade değilde gereksiz tuşlara yer yok bir çok şeyi direksiyondan ve joystick ten halledebiliyorsunuz.

• Gulegule kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Hayirli olsun,kazasiz belasiz kullanmanız dileği ile...

Teşekkür ederim .
  • Kazasiz belasiz kullanin. Fevkalede bir arac. Masallah.

• abi tekrar hayirli olsun, resimleri simdi gordum; masallah diyelim nazar degmesin zira eminim araci goren herkes hayran kalicaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Octavia dan sonra düşündüğüm tek araba diyebilirim sağlamlığına laf edecek yoktur bizde mazda vardı 7 senede bakım hariç arka stop lambası kırıldığın dan dolayı değiştirmiştik başka mmasraf yok inşallah Türkiye deki değeri çok çok artar kazasız belasız kullanın

Teşekkür ederim. Mazda 3 iç mekan ve bagaj hacmi olarak Octavia kadar geniş bir alana sahip değil hatta bu konuda sanırım Octavia en iyi değerlere sahip ve kaliteli iş çıkarmışlar.Benim de durum sizden farklı değil ,önceki aracım mazda 3 1. nesil di ve 7 yıl kullandım, yeni mazda 3 gerçekten 1. ve 2. nesile göre çok yol kat etmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Aracın çok güzel görünüyor kazasız belasız binersin inşallah. Bende yeni 0 araç aldım hemen tampondan çizilmiş araç umarım senin başına gelmez.
    Yalnız anlamadığım bir şey var. "Beklediğimden çok daha iyi çıktı" diyorsun, sadece markaya güvenip araba mı aldın?

Teşekkür ederim, Markaya güvenim tabi ki var ancak bu tek başına 73000 TL parayı vermem için geçerli değil. Bu arabayı almadan önce 1. nesil mazda 3 arabamı sattım tam 7 yıl kullandım, bu araçtaki tecrübelerim, yeni mazda 3 ü İstanbul lansmanından itibaren 1 yıldır yurt içi yurt dışı forumlardan takip ediyorum, araba Türkiye'ye eldikten sonra hem Adana hem Mersin bayisinde test ettim. Yani alım süreci bu şekilde gerçekleşti.Beklediğimden iyi çıkması ile şunu kastediyorum sonuçta yaptığımız testler sınırlı dakikalar, daha çok eksi yönlere odaklanıyorsunuz ama artı yönleri aracı kullandıkça daha iyi algılıyorsunuz mesela performans konusu aracın gaz pedalı farklı alttan kavramak gerekiyor daha sonra resimlerini eklerim, dip gaz yaptığınızda sanki turbo bir araç gibi tepki veriyor ama dediğim gibi gaz pedalı öncekilerden ,sonra koltuk kumaşları işin doğrusu ilk başta test ettiğimde daha iyi olabilirdi demiştim ama şu anda kumaş kalitesinin iyi olduğunu görüyorum kullanılan süngerlerde öyle.

• İleride almayı düşündüğüm tek araç.Tasarımı,sorunsuzluğu çok iyi olan bir araç.Hele dış tasarımı çok iyi ya.
  • Ekran cok cirkin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

rengi çok güzel...

içi biraz dar geldi ama iç tasarımıda çok güzel...

tekrar güle güle kullanın

ah birde yaygın bir satış-servis ağı olsa,1.6 dizel olsa kimse tutamaz bu aracı...

Teşekkür ederim, hocam eğer boyunuz 1.85 üzeri değilse sıkıntı olmaz içi gayet rahat arka koltuk diz mesafesi yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Maşallah, hayirli olsun, bu renk yakışıyor gerçekten de.

Teşekkür ediyorum hocam canlı olarak titanyum gri,siyah ve kırmızı renkleri gördüm .Kırmızı bence hatları en iyi gösteren renk olmuş titanyum griyi pek beğenmedim açıkçası siyah güzel ama tozu ve çiziği çok belli eder diye düşünmedim. Beyaz ve reflex mavinin de çok iyi duracağını düşünüyorum.
  • Hocam haber verdiğiniz için teşekkürler, çok güzel araba, renk seçimi de çok güzel, güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çok güzel, nazar drğmesin.
    Mazsa forumunda tek düğme ile tüm kapıların kilitlenemediği en büyük eksiği olarak yorumlanmış.
    En büyük eksiği buysa mükemmel

Teşekkür ederim, sürücü kısmındaki kapı açma kolunun yanındaki tuşu ileri itince tüm kapılar kitleniyor, ancak tüm camları kilitleyen tuşa basınca kapılar kilitlenmiyor ayrıca bende daha önce 1. nesil mazda 3 vardı onda bile anahtarla dışarıdan basılı tutunca camlar açılıp kapanıyordu bunda malesef bu özellik yok.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.