Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weycell1905

Ben biraz pazarlıkla 140 tl indirim almıştım, bir de bir kaç hediye Ellerinde araç olmadığı için pek indirim yapmıyorlar.

Bir yanlışlık yok değil mi 140 TL mi indirim aldınız ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Ben biraz pazarlıkla 140 tl indirim almıştım, bir de bir kaç hediye Ellerinde araç olmadığı için pek indirim yapmıyorlar.

Evet 140 tl :)
  • 18 jant ve kırmızı renk muazzam.Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afanasyevo -- 8 Haziran 2014; 18:05:22 >
  • quote:

quote:

quote:

Şaka gibi..

Bundan önceki kasada muazzam indirim yapıyorlardı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka gibi..

Bundan önceki kasada muazzam indirim yapıyorlardı..

Şuan araç yeni ve sınırlı sayıda, ileride indirimler gelecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun hocam
  • Daha once de soyledim simdi fotograflari gorunce de soyluyorum masallah ya cok guzel araba.

Birsey rica edecegim, arabanin koselerden degilde tam yandan ne uzak ne yakin bir tane distan fotografini ceker misiniz zahmet olmazsa?

Arabanin arkasinin camurluk ile lastik arasi bosluk fazlaymis gibime geliyor. Sanki biraz havadaymis gibi duruyor. Hatchback'de de durum boyle mi merak ediyorum.

Hala bayiye arac gelmedi bu yuzden gidip inceleyemedim.

Belki bu goz yanilmasi yada fotograflardan boyle duruyor ama Mazda sag olsun getirmemeye yemin etti sanki. Kafamizda ki soru isaretlerine gidip bakip ogrenemiyoruz bile..

Tekrar hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Octavia dan sonra düşündüğüm tek araba diyebilirim sağlamlığına laf edecek yoktur bizde mazda vardı 7 senede bakım hariç arka stop lambası kırıldığın dan dolayı değiştirmiştik başka mmasraf yok inşallah Türkiye deki değeri çok çok artar kazasız belasız kullanın

Teşekkür ederim. Mazda 3 iç mekan ve bagaj hacmi olarak Octavia kadar geniş bir alana sahip değil hatta bu konuda sanırım Octavia en iyi değerlere sahip ve kaliteli iş çıkarmışlar.Benim de durum sizden farklı değil ,önceki aracım mazda 3 1. nesil di ve 7 yıl kullandım, yeni mazda 3 gerçekten 1. ve 2. nesile göre çok yol kat etmiş .

Hocam octaviadan önce mazda 3 e de baktım kasa yenileme olduğu için daha yeni kasa olan octavia aldım ama çok iyi görüntü ve içi dolu bir araba millette marka takıntısı olduğu için pek sıcak bakmıyorlar neymiş ikinci eli yokmuş ben cebime bakarım kullanırken sıkıntı çıkarmasın bakımdan bakıma gideyim yeter zaten mazda bu konuda hit olmuş bir araba sorunsuzluk abidesi

• yahu bu akdar para verip benzinli alıp birde araç ekranında o 8,5 -9 lt görünce insan kenara çeker oturur ağlar be tamam mazda on numara kalite süper araçta o paralara gırla dizel var tamam teneke fransız ama bilmiyorum ya çok cesur yahut paranız çok
  • Öncelikle tekrar hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin...

Aracı test etme fırsatım oldu, Muğla Gören Otomotiv çalışanları ve Okan Gören'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Diğerleri arabaysa eğer Mazda 3 başka bir şey, böyle bir teknoloji ve tasarım harikası araç üretip, mütevazi davranmalarına bazen kızıyorum...

Aracın headers sesi, yol tutuşu, otomatik vitesin sanki manuel gibi olması, start stop özelliği harika, hele hele 0,2 saniyede aracın kalkıp uzayıp gitmesi inanılmaz derecede şaşırtıcı... Bunu test etmeyen inanamaz...

Kısacası; anlatılmaz yaşanır gibi bir şey olmuş.

Allah herkesin gönlüne göre versin.
  • Yakit tuketimi her nekadar rodaj donemi olsada teknik verilerden epey yuksek, agresif mi suruyorsunuz acaba?

• Ben 1.6 Auris i ilk aldığımda 12.6 idi
    3800km oldu 10.6 ya inebildi
    Umarım 5000 den sonra 7 yi görür şehiriçinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben 1.6 Auris i ilk aldığımda 12.6 idi
    3800km oldu 10.6 ya inebildi
    Umarım 5000 den sonra 7 yi görür şehiriçinde...

İstanbul trafiğinde CX-5 ile 8,5 gören var, bu araç ile hayli hayli 7 ve altı görülebilir diye tahmin ediyorum... Ayrıca; bu aracı alıp katalog değerini yakalamak mümkün değil gibi geliyor bana... Headers'ın sesi ve otomatik vitesin seriliği insanı sert kullanmaya teşvik ediyor...
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Bilirkişi "5-6 km lik şehiriçi mesafede kullanırsan dizel bile olsa yakar. Daha motor tam ısınmadan sen gideceğin yere varıp kontak kapatıyorsun" dedi.
    Daha önce 1.4 Honda Jazz CVT kullanıyordum, Auris kadar yakıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

araban hayirli olsun

ben hb tasarimina bayildim

mazda 3 u bir aya kadar gidip bayide inceleyecegim netten gordugum gibi hosuma giderse tum ikinci el tereddutlerime ragmen alicagim nasipse

eger su aracin ikinci eli hale yoksa yaziklar olsun :D :D araba harika fiyati biraz aşiri fiyat az dusmesi lazim hacılar :)

Teşekkür ederim. Hocam boşver ikinci eli üçüncü eli bindiğin zaman alacağın keyfe bak.Daha alırken sattığımda kaça okuturum diye araba almadım almamda, bir önceki aracımda mazda 3 tü 7 sene kullandım ama kullandığım her anın keyfini yaşattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

İçi de dışı da güzel imkanınız olursa içe siyah deri koltuklar yakışır.
    İyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim. Bende kırmızı dikişli siyah deri koltuk yaptırmayı düşünüyorum zaten.
  • Maşallah. güle güle kullanın.
    Allah ödeme kolaylığı versin. (kredi, borç vs ile alındıysa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

hayırlı olsun c segmentinde alınası araçlardan biri mazda candır uzun süre sorunsuz kullanırım derseniz size göredir o ekran bile bence çok hoş iç mekanı zaten 10 numara

Teşekkür ederim. Aslında ekranı ilk kez resimlerde gördüğümde bende beğenmemiştim ama aracı içine binip baktığınızda çok iyi duruyor,sonuçta hem iç hem dış tasarım sportif bir dizayna sahip bence gömme ekrandan daha iyi olmuş ve çok kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

İçi yeni c serisine benzemiş. Direksiyon,konsoldaki ekran falan. Güzel araba ama şahsen satın alıp binmem. Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Maşallah, hayirli olsun, bu renk yakışıyor gerçekten de.

Teşekkür ediyorum hocam canlı olarak titanyum gri,siyah ve kırmızı renkleri gördüm .Kırmızı bence hatları en iyi gösteren renk olmuş titanyum griyi pek beğenmedim açıkçası siyah güzel ama tozu ve çiziği çok belli eder diye düşünmedim. Beyaz ve reflex mavinin de çok iyi duracağını düşünüyorum.

Ben de Mersin bayisiyle Motion At hb için her konuda anlaşmıştım, araç 10 gün sonra teslim edilecekti ancak rengi öğrenince vazgeçmiştim ( titanyum gri)...

Kırmızı, beyaz veya siyah istiyordum kısmet olmadı.

Hocam titanyum gri gerçekten beklediğim gibi çıkmadı Mersin bayisinde power sedan titanyum gri, aracın hatlarını hiç göstermiyor. Önereceğim renkler , kırmızı,beyaz,siyah ve reflex mavi. Bu arada diğer bayilere hiç sordunuzmu.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.