Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladyator]

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Dış tasarım olarak mazdanın takeri konseptinin hemen hemen aynısı ve müthiş iş çıkarmışlar gerçekten on numara olmuş.Yanlız bu orta konsoldaki
    emanet gibi duran tablet ekran iç dizaynı biraz bozmuş oda mercedesin araba dünyasına bir laneti oldu hepimize geçmiş olsun .Bunun dışında
    gördüğüm kadarıyla tasarım anlamında gayet güzel bir araç almışsınız hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Hocam o ekran resimlerde durduğu gibi durmuyor, atıyorum bir skoda octaviya için bu ekran olmaz, aracın karakterine bence bu ekran çok iyi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Hayırlı olsun. Geçen gün ben de izmir mazda yeni ye gidip inceledim.

Bir defa kesinlikle sunum rezalet. Yıllar sonra çok umut bağlanan yeni kasa 3 serisi gelişmiş. Karanlık şov roomda öylesine duruyor. Zaten bir tane var. Arkada daha eski arabalar. Niye böyle diyorum cevap yok. İlgilenen abla "bir an önce gitseler" havasında. Mazdaya girmeden önce peugeot ya girdim. Bilenler bilir izmir gaziemirde yan yanalar. Ordaki satış temsilcisinin ilgisinden ve donanımından sonra mazda çok kötüydü. Niye işlerini bu kadar gönülsüzce yapıyorlar inanamıyorum.

Araca gelince güzel. Çarpılmıyorsunuz. Ama güzel. Ben eski kasanın konsoluna kesinlikle daha çok seviyordum. Fiyatı yüksek. Alırsan al havası verilmesi çok itici. Sunroof yok. Plaka takıldığında ön panjurun etkileyici havası biraz sönüyor. Genel olarak iyi bir araç. Ben dizelini bekleyeceğim

Teşekkür ederim. Bayiden bayiye değişen bir durum bu mesela Mersin Bayisi, Elazığ bayisi,Gaziantep bayisi,Eskişehir bayisi,Konya bayisi bu konuda çok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

hayırlı olsun A3 sedan'la birlşkte segmentinin en yakışıklı araclarından birisi bence ama sanki bu araca 18-19'' siyah renkli bir jant muhteşem olabilirmiş .

Teşekkür ederim. Jantlar 18 zateN, ölçüler 215 45 18 .Aksesuar olarak siyah renk alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barocca Rossa

Cam modülü nedir?
    Hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Camların anahtardan açılıp kapanması olmalı çünkü ben o konu ile ilgili yazmıştım arkadaş ta bunun üzerine cam modulunden bahsetti.
  • Güle güle kullanın. Fakat anlayamadığım nokta, neden plakalık taktırdınız? Hem çok çirkin ve kaba görünüyor, hem de bedavadan bayinin reklamını yapıyorsunuz. Bence plakalıkları çöpe atıp silikonla yapıştırın. Aracınız daha zarif görünür.

Şahsen benim için prensip meselesidir. Vampir gibi kan emen bayilerin plakalıklarını asla taşımam. Kırar atarım, silikonla yapıştırırım. Yok öyle bedavadan reklam taşıma...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Fiyat nedir :) ne kadar borca girdin

Aldığım araç power sedan otomatik(zaten bu donanım paketinde manuel seçeneği yok). Liste fiyatı 72000 TL Kırmızı Renk Farkı ile 73500 TL, ben 500 TL lik bir indirmle 73000 TL ye aldım. Borç yiğidin kamçısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Sizin aracınızın donanımı nedir? Mazda ne kadar indirim yapıyor liste fiyatı üzerinden ve siz ne kadara aldınız acaba?

Aldığım araç power sedan otomatik(zaten bu donanım paketinde manuel seçeneği yok). Liste fiyatı 72000 TL Kırmızı Renk Farkı ile 73500 TL, ben 500 TL lik bir indirmle 73000 TL ye aldım.Ayrıca Trafik ve kasko toplam 1300 Tl tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

hayırlı olsun hocam

Teşekkür ederim.
  • Bu fiyata daha iyi bir sıfır araç alınamazdı güle güle kullan fazla kilometre yapma 20 yıl sonra anca alırız biz bunu :=
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Daha once de soyledim simdi fotograflari gorunce de soyluyorum masallah ya cok guzel araba.

Birsey rica edecegim, arabanin koselerden degilde tam yandan ne uzak ne yakin bir tane distan fotografini ceker misiniz zahmet olmazsa?

Arabanin arkasinin camurluk ile lastik arasi bosluk fazlaymis gibime geliyor. Sanki biraz havadaymis gibi duruyor. Hatchback'de de durum boyle mi merak ediyorum.

Hala bayiye arac gelmedi bu yuzden gidip inceleyemedim.

Belki bu goz yanilmasi yada fotograflardan boyle duruyor ama Mazda sag olsun getirmemeye yemin etti sanki. Kafamizda ki soru isaretlerine gidip bakip ogrenemiyoruz bile..

Tekrar hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz kullanin.

Hocam hem iç hem dış resimleri ayrıntılı çekip ekleyeceğim en kısa zamanda.

• Hayirli uğurlu olsun,masaAllah çok güzel araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Octavia dan sonra düşündüğüm tek araba diyebilirim sağlamlığına laf edecek yoktur bizde mazda vardı 7 senede bakım hariç arka stop lambası kırıldığın dan dolayı değiştirmiştik başka mmasraf yok inşallah Türkiye deki değeri çok çok artar kazasız belasız kullanın

Teşekkür ederim. Mazda 3 iç mekan ve bagaj hacmi olarak Octavia kadar geniş bir alana sahip değil hatta bu konuda sanırım Octavia en iyi değerlere sahip ve kaliteli iş çıkarmışlar.Benim de durum sizden farklı değil ,önceki aracım mazda 3 1. nesil di ve 7 yıl kullandım, yeni mazda 3 gerçekten 1. ve 2. nesile göre çok yol kat etmiş .

Hocam octaviadan önce mazda 3 e de baktım kasa yenileme olduğu için daha yeni kasa olan octavia aldım ama çok iyi görüntü ve içi dolu bir araba millette marka takıntısı olduğu için pek sıcak bakmıyorlar neymiş ikinci eli yokmuş ben cebime bakarım kullanırken sıkıntı çıkarmasın bakımdan bakıma gideyim yeter zaten mazda bu konuda hit olmuş bir araba sorunsuzluk abidesi

Aynen Hocam.Araba alırken alacağın keyfe bakacaksın satarken kaça okuturum diye alacaksan araba değil arsa alacaksın. 7 yıl kullandım önceki mazda 3 ü hiç bir sıkıntı yaşamadım servislere para bayılmadım kullandığım her anda da keyifle kullandım. Sizinde aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Bu arada 3 arkadaşım geçen yıl aynı anda 1. 6 dizel elegance octaviya aldılar bence o aracın tek zayıf yanı kaliteli iç mekanına karşın koltuk döşemelerinde kullanılan kumaş,deri döşeme olursa çok farklı durur ki bende kendi aracıma kırmızı dikişli siyah deri döşeme düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_a_s -- 9 Haziran 2014; 2:28:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

yahu bu akdar para verip benzinli alıp birde araç ekranında o 8,5 -9 lt görünce insan kenara çeker oturur ağlar be tamam mazda on numara kalite süper araçta o paralara gırla dizel var tamam teneke fransız ama bilmiyorum ya çok cesur yahut paranız çok

Araç henüz 350 km de 8.5 lt yakıt tüketimi şehir içi ki bu 5 km lik sürekli dur kalk yapılan bir yol ayrıca performans denemelri ve dip gaz yapılıyor bu aralar bence gayet normal. Otobanda sürekli klima açık 4 yetişkin biri bebek 4 çocuk olmak üzere toplam 360-370 kg ağırlığında ki yolcularla hız sabitleyici 115 km de ortalama 5.5 lt yakıt tüketimi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Öncelikle tekrar hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin...

Aracı test etme fırsatım oldu, Muğla Gören Otomotiv çalışanları ve Okan Gören'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Diğerleri arabaysa eğer Mazda 3 başka bir şey, böyle bir teknoloji ve tasarım harikası araç üretip, mütevazi davranmalarına bazen kızıyorum...

Aracın headers sesi, yol tutuşu, otomatik vitesin sanki manuel gibi olması, start stop özelliği harika, hele hele 0,2 saniyede aracın kalkıp uzayıp gitmesi inanılmaz derecede şaşırtıcı... Bunu test etmeyen inanamaz...

Kısacası; anlatılmaz yaşanır gibi bir şey olmuş.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Teşekkür ediyorum hocam. Şunu net ve kesin olarak söyleyebilirim.1 yıl beklediğime fazlasıyla değmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

Yakit tuketimi her nekadar rodaj donemi olsada teknik verilerden epey yuksek, agresif mi suruyorsunuz acaba?

Hocam şu ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum ve sürekli 5 km gidiş 5 km dönüş olan ve çok sık dur kalk yaplıan bir güzergahım var, tabi arada dip gaz denemeleri olmuyor değil. Zamanla düşeceğinden eminim çünkü sakin kullanımda anlık tüketim değerleri 6.5-7 lt gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Maşallah. güle güle kullanın.
    Allah ödeme kolaylığı versin. (kredi, borç vs ile alındıysa)

Teşekkür ederim.
  • m_a_s kullanıcısına yanıt
    ya kardeş kusura bakma hem otomatik olacak hem o akdar az yakacak birde atmosferik motor geçende biri benzer bir konu açmıştı gerçekten yazdığınız veriler akıl mantık alan veriler değil 5,5 nedir ya ben dizelde 4,5 görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Güle güle kullanın. Fakat anlayamadığım nokta, neden plakalık taktırdınız? Hem çok çirkin ve kaba görünüyor, hem de bedavadan bayinin reklamını yapıyorsunuz. Bence plakalıkları çöpe atıp silikonla yapıştırın. Aracınız daha zarif görünür.

Şahsen benim için prensip meselesidir. Vampir gibi kan emen bayilerin plakalıklarını asla taşımam. Kırar atarım, silikonla yapıştırırım. Yok öyle bedavadan reklam taşıma...

Hocam zaten yakında plakayı değiştireceğim . Nakil aldıracağım o zaman sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.