Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun çok güzel araç, güzelden de öte bir çok konuda çok başarılı bir seçim. Aynı aracı bende geçen ay uzun test etme imkanı bulup forumdan paylaşmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_79899603/f_//tm.htm#92489306
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın.

Çıktığından beri takipte olduğum bir araç, darısı da benim başıma

satalım sana çıtır hasarlı...

Peder bey benim arabayı kabul etse çıtır hasarlı falan dinlemeden alacağım bi tane

• Hayırlı olsun hocam.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki herkez mazda 3 almis

• quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

Forumdaki herkez mazda 3 almis

Evet 3 kişi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun.çok güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forlanpunisher

Oncelikle hayirli olsun..Bende Sedefli Inci Beyazi Power modelini aldim 10 gün önce..Yakit konusunda kimseyi inandirmak zorunda değilsin çünkü zaten inanmıyorlar..o yüzden sen aracın keyfine bak konuşan konuşsun :) Bende artık cevap vermiyorum aracı kullanan benim yakıt tuketimini goren benim yakıt parasını odeyende benim :) Sadece iki sorum olacak..bende siyah deri ve ortasi delikli siyah deri karışımı yaptirmak icib Istanbul'da bu işi cok iyi yapan hatta bayilerinde araclari buraya yaptirdigini biliyorum..fiyat almistim 2000tl denmisti..dikislerde kırmızı renkli olacak daha yaptirmadim butce toparliyorum :) Olurda düşünürsen beraberde yaptirabiliriz..neyse asil sormak istedigim ben kapilari kitledigim zaman yada kapilar kitlendigi zaman bagaj kitlenmiyor..ne yaparsam yapayim olmadi..sende bu problem var mi yada bilmedigim bir ozellik mi var?

Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun aracınız. Sorunuza gelince eğer bagaja yanınızda anahtarla birlikte giderseniz kitlenmeyecektir daha doğrusu kitli bagaj açılacaktır. Kilitledikten sonra anahtarsız giderseniz bagajınız açılmayacaktır. Aynı durum ön kapılar içinde geçerli. Bu arada arabanızı kaça aldınız indirim alabildiniz mi?

• m_a_s kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler..Yok hayir indirim alamadim zaten bayilerin hicbiri indirim yapmiyorlar..ben 73bine aldim..Bilgi icinde tesekkurler kafama takılmıştı..

• Dün aynı aracı forumdan bırısı almıstı beyazını ancak bu rengı çok daha şık hayırlı olsun
  • kırmızı boya farkı 1500 TL :)

Parasıyla rezil olmayı en çok seven toplum bizimki.

Gerçi bende de olsa bende düşünmem ayrı konu.

Tabi mesele de bu zaten herkes herşeyi kendi şartlarına göre değerlendiriyor ondan sonra da ne olacak bu memleketin hali vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 23 Haziran 2014; 9:25:31 >
  • krom7 K kullanıcısına yanıt
    Kim demiş kırmızı farkı 1.500 TL diye?
  • araban hayırlı olsun kardeşim. mazda kullanıcısı olarak merak ettiğim rüzgarlı havalarda yada 150 üstü hızlarda içeri ne kadar ses aldığı. rahatsız ediyor mu kulağını?

• Tabiri doğru ise taş gibi araç, bunu belirtmek isterim. Test sürüşünde temsilcinin 120 km/sa hızla giderken yaptığı ani frenlemelerdeki tepkisi olsun, virajlarda yüksek hızda yolundan çıkmaması olsun kullanımı hoş bir araç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Sizin aracınızın donanımı nedir? Mazda ne kadar indirim yapıyor liste fiyatı üzerinden ve siz ne kadara aldınız acaba?

Aldığım araç power sedan otomatik(zaten bu donanım paketinde manuel seçeneği yok). Liste fiyatı 72000 TL Kırmızı Renk Farkı ile 73500 TL, ben 500 TL lik bir indirmle 73000 TL ye aldım.Ayrıca Trafik ve kasko toplam 1300 Tl tuttu.

Burda öle yazıyor.
  • Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eylesin hocam

• m_a_s kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun almanlar bu konuda aşmış. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar. Mesela tek tuşla cam açma vs. Tabi hayati şeyler değil ama 2004 astra da olan özellik 2014 mazda da olmayınca komik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eylesin hocam

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

araban hayırlı olsun kardeşim. mazda kullanıcısı olarak merak ettiğim rüzgarlı havalarda yada 150 üstü hızlarda içeri ne kadar ses aldığı. rahatsız ediyor mu kulağını?

Hocam gittiğin yola göre değişiyor ses olayı ,otobanda rahatsız edici bir durum yok benim açımdan tabiki yine de ses alıyor ancak ben daha önce 1. nesil mazda 3 kullanıyordum ona onun kadar ses almıyor o kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_a_s -- 14 Temmuz 2014; 10:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

hayırlı olsun almanlar bu konuda aşmış. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar. Mesela tek tuşla cam açma vs. Tabi hayati şeyler değil ama 2004 astra da olan özellik 2014 mazda da olmayınca komik oluyor.

Teşekkür ederim. Tek tuşla cam açma özelliğinin olmaması rahatsız etmiyor ama 1. nesil mazda 3 aracımda bile olan dışardan anahtarla tüm camların açılıp kapanması bunda yok buna hiç anlam veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.