Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: root_echo

ya kardeş kusura bakma hem otomatik olacak hem o akdar az yakacak birde atmosferik motor geçende biri benzer bir konu açmıştı gerçekten yazdığınız veriler akıl mantık alan veriler değil 5,5 nedir ya ben dizelde 4,5 görüyorum

Kardeş yalan borcum mu var sana ,hız sabitleyicide 115 km hızla otobandaki veri bu. Şehir içi 8.5 deyince o kadar para mı verilir mi benzinli araca oluyorda. Otobanda 5.5 deyince mi olmuyor. Ben de şimdi sana soruyorum o zaman şehir dışında 1 lt daha az yakacak diye 10 000 tl niye fazladan vereyim dizele.
  • m_a_s kullanıcısına yanıt
    hayır tabikide 10 bin fazla verme ama atmosferik motor 115 km ile şehir dışı 5.5 lt yakması sadece güzergahla açıklanabilir sürekli iniş olan bir yer olsa gerek
  • quote:

hayır tabikide 10 bin fazla verme ama atmosferik motor 115 km ile şehir dışı 5.5 lt yakması sadece güzergahla açıklanabilir sürekli iniş olan bir yer olsa gerek

Hocam kullandığım yer Tarsus Mersin otobanı yani rampa iniş çıkış hemen hemen hiç yok yani aslında tam fabrika verilerinin tutturulabileceği bir yol.Ama şehir içi kullandığım yol da tam tersine 5 km gidiş 5 km geliş sürekli dur kalk yapmak zorunda kaldığım bir yol. Yani işin özü şu bu araç şahir içi şeghir dışı karışık kullanırsan ortalama 6.5- 7 lt yi geçmez. Bu arada atmosferik motor olması yüksek devirler açısından turbolara göre avantaj hatta mazdanın yeni motorunun şöyle bir farkı var benim önceki aracımda mazda 3 tü O aracımla ilk kalkışlarda anlık yakıt tüketimleri çok yüksekti bunda ise bariz fark. Yine yüksek hızlarda önceki aracımda misal 140 km hızda 12 litreyi görüyorsa bunda 8-9 litre (rakamları farkı göstermek için salladım).

• quote:

Skyactive diye bi araştır gerçi yine inanmayacaksın... Boş ver, sen buradan inanmamaya devam et, ama adamlar yapmış...

• @m_a_s
    hayırlı olsun güle güle kullanın. daha önce bahsettiğim gibi bizim bir tanıdık da aldı. reflex mavi power sedan. şimdi biz istanbulda olduğumuz için de kışın kış lastiği bizde ihtiyaç. 215/45/18 ebatlarında kış lastiği bakma fırsatınız oldu mu hiç? ekim gibi almak lazım. (arkadaşın aynı zamanda eskişehirde ailesi var. sürekli gidip geliyor.)
  •  HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI  RESİM VE İNCELEME EKLENDİ

Sol kapıdaki kırmızımsı şey nedir?

Edit: Benzin kapağı heralde o Kapıyla alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 9 Haziran 2014; 10:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

i-stop çok hızlı çalışıyor,ancak klima açıkken devreye girmiyor bunun nedenini anlamış değilim.

Çok normal, klima açıkken devreye girse hemen klimanın çalışmasında performans düşüşü (yeterli soğutamama / ısıtamama) ve buna bağlı koku oluşması gibi olumsuzluklar yaşanır.
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın.

Çıktığından beri takipte olduğum bir araç, darısı da benim başıma
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanın, ben daha önceden bir önceki kasasının dizelini kullanmıştım. Yol sesi ve motor sesi dışında aslında pek bir sorunu yoktu. Yenisi elbette daha iyi olmuştur. Ancak fiyat bana göre yüksek, üzerine biraz daha koyulursa ikinci el 6 serisi alınabilir. İyi günler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Maşallah, hayirli olsun, bu renk yakışıyor gerçekten de.

Teşekkür ediyorum hocam canlı olarak titanyum gri,siyah ve kırmızı renkleri gördüm .Kırmızı bence hatları en iyi gösteren renk olmuş titanyum griyi pek beğenmedim açıkçası siyah güzel ama tozu ve çiziği çok belli eder diye düşünmedim. Beyaz ve reflex mavinin de çok iyi duracağını düşünüyorum.

Ben de Mersin bayisiyle Motion At hb için her konuda anlaşmıştım, araç 10 gün sonra teslim edilecekti ancak rengi öğrenince vazgeçmiştim ( titanyum gri)...

Kırmızı, beyaz veya siyah istiyordum kısmet olmadı.

Hocam titanyum gri gerçekten beklediğim gibi çıkmadı Mersin bayisinde power sedan titanyum gri, aracın hatlarını hiç göstermiyor. Önereceğim renkler , kırmızı,beyaz,siyah ve reflex mavi. Bu arada diğer bayilere hiç sordunuzmu.

Maviyi hic düşünmemiştim o da olabilir aslında. Başka bayiyle görüşmedim, okulların tatil olmasini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan
  • Power donanıma ek hangi aksesuarları almak lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar BMW 1.16i kırmızı renk full donanım için kapora ödesekte, Mazda bayii bugün arayıp "Ayın 25' inde gelecek lacivert renkli Power donanımı kapıra karşılığı ayırtabilirim" deyince kabul ettik.
    BMW için 8.000 TL açık var, olur da o para bulunamazsa alternatif olarak Mazda-3 almaktan çekinmem.

• Foyası çıktı sonunda:
    Galeriye kaporayı vermeye gitmiş bizimkiler, yine aynı bayan "Lacivert olanın kaporası bir başka müşteri tarafından ödendi. Kendisi Şehir dışındaymış ve c.tesi gelip alacağını söyledi. Eğer c.tesi gelmezse size veririz, verin kaporanızı" demiş
    Bizimkiler de hiç daha fazla muhatap olmadan oradan ayrılmışlar.

• Allah kaza bela vermesin kardesim,gule gule kullan..Gece ic mekan resmini istiyorum yalniz :))

• hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  • Oncelikle hayirli olsun..Bende Sedefli Inci Beyazi Power modelini aldim 10 gün önce..Yakit konusunda kimseyi inandirmak zorunda değilsin çünkü zaten inanmıyorlar..o yüzden sen aracın keyfine bak konuşan konuşsun :) Bende artık cevap vermiyorum aracı kullanan benim yakıt tuketimini goren benim yakıt parasını odeyende benim :) Sadece iki sorum olacak..bende siyah deri ve ortasi delikli siyah deri karışımı yaptirmak icib Istanbul'da bu işi cok iyi yapan hatta bayilerinde araclari buraya yaptirdigini biliyorum..fiyat almistim 2000tl denmisti..dikislerde kırmızı renkli olacak daha yaptirmadim butce toparliyorum :) Olurda düşünürsen beraberde yaptirabiliriz..neyse asil sormak istedigim ben kapilari kitledigim zaman yada kapilar kitlendigi zaman bagaj kitlenmiyor..ne yaparsam yapayim olmadi..sende bu problem var mi yada bilmedigim bir ozellik mi var?

• 130.000 binlık 16'' jantlı AUDİ'lerden daha iyi görünen bir araba almışsınız araba bildiğin C+ segment gibi duruyor , tekrar hayırlı olsun .

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI  RESİM VE İNCELEME EKLENDİ
     HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI  RESİM VE İNCELEME EKLENDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın.

Çıktığından beri takipte olduğum bir araç, darısı da benim başıma

satalım sana çıtır hasarlı...
  • Hayırlı olsun.resimlerden gördüğüm kadarıyla oldukça güzel araç.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.