Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazasız belasız kullanın inşallah,Allah nazardan saklasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hayırlı olsun bayiide inceledim 18 jantlı bose sistemli bir tanesini çok fenaydı.

benim c4'ün bir sınıf üstü gibi duruyordu. hayırlı olsun.
  • Bu araç 18 jantlar ile d sınıfı gibi duruyor.

Hayırlı olsun.

• İndirim ne kadar yaptılar ? Liste fiyatı 72....siz 73 aldıysanız opsiyonlarda var sanırım....Opsiyonlarla fiyatınız neydi ?
  • Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

İndirim ne kadar yaptılar ? Liste fiyatı 72....siz 73 aldıysanız opsiyonlarda var sanırım....Opsiyonlarla fiyatınız neydi ?

kırmızı boya +1500 lira.

72 + 1.5
  • berkayacan kullanıcısına yanıt
    mazda , ülkemize sınırlı sayıda arac getiriyor , bu yüzden bayilerde arac yok .
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Forum için detaylı bir inceleme bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Hayırlı olsun. Ben de bayi ile Mazda 3 HB için her konuda anlaşmıştım araç dün teslim edilecekti ki aracın rengini görünce vazgeçmiştim.

Nasıl ya ? Aracın rengi son dakikada mi öğrenildi

Hocam ilk konuştuğumuzda bayide araç yoktu, araç gelince haber verilecekti, 10 gün önce bayi arayıp haber verdi, mayıs sonunda gelecek bir araç varmış, sırda ilk ben vardım beni aradılar, herşeyi konuştuk, fiyatını, detaylarını yanında verilecek hediyelere kadar konuşup anlaşmıştık ki aracın rengini söyleyince hayal kırıklığı oldu, olmayan araç üzerinden konuşunca böyle oluyor :)

Ondan sonra yok vw niye çok satıyor diye sitem ediyoruz. Bu ne ya. Gelecek aracın rengi bayiye gelmeden ogrenememek tam fiyasko.

Mazdanın satılmama sebebi arabanın kötü olması değil ki zaten.
    İlk sebebi mazda Türkiye ikincisi bayilerin sayıca yetersiz ve niteliksiz olması.
    Bana bayide egzoz manifoldunun arkasındaki ısı yalıtımı yapan parçaya bayiye abi görüyor musun ses yalıtımını demişti.

Huzur namazda kardeş Mazdanın satmamasının sebebi Tr deki durumlar değil mazda nın tr ye bakış açısından ve üretim potansiyelinden geçiyor.Mazda nispeten küçük bir firma öyle sebil gibi araç üreten seri üretim oraya buraya araç ithal eden bir marka değil.Dünya genelinde böyle Mazda.Mütevazi bir firma.Hal böyle olunca az araç geliyor tr ye az araç düşüyor.Bu yüzden servisi de az oluyor ,ustası da ,parçası da ,piyasası da.Hepsi birbiriyle bağlantılı.Mazdanın üretim gücü bu yapacak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

VW teslimat süresine uyuyor mu?
    Şu an gemide olan Beyaz Renk Golf' ü Haziran son haftasında teslim edeceklerini söylediler.
    Yazılı taahhüt mü alsak?

gemi de ki aracı sipariş edecek iken , vazgeçen müşterinin arabasını verebiliyorlar, şans işi biraz da...
  • Hocam hayırlı olsun.
    Bol resimli, mümkünse videolu bir inceleme bekliyoruz senden :)
    Güle güle kazasız belasız kullan.
  • hayırlı olsun kazasız belasız binebilmek nasip olsun
  • 18" jantlı, otomatik en üst donanım ve ekleyebileceğimiz tüm donanımları da eklersek Mazda 3 kaç lira olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.Bol fotoğraflı inceleme bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun :)

• Benznli araba 72bine mi aliniyor piyasaya bak

• ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullanın aracınızı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Benznli araba 72bine mi aliniyor piyasaya bak

amerikadan da alsan mazda'yı vergiler dahil burada ki fiyata geliyor

AMA

marka ismi vermiyorum zaten herkes anlayacak

Amerikada 1250 dolar otomatik vites opsiyonu burada %71 vergi dahil halde 4400 tl'ye satılması gerekirken

13.600 TL'ye satılıyor

işte bu piyasaya bak ! şaşılacak durum bu.

----

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

18" jantlı, otomatik en üst donanım ve ekleyebileceğimiz tüm donanımları da eklersek Mazda 3 kaç lira olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 31 Mayıs 2014; 17:34:31 >

• Hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.