Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin. Cok guzel bir arac.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
  • hayırlı olsun..
  • Geçen bayiye gidip gördüm. arabaya aşık oldum desem yeridir. Alınabilecek en güzel arabalardan birini almışssın. güle güle kullan.
  • Hayirli olsun hocam cok guzel tercih gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

mazda , ülkemize sınırlı sayıda arac getiriyor , bu yüzden bayilerde arac yok .

Tamam ama bunun hic bir mantigi yok iste. Bursa gibi bir yerde bayide incelemek icin bile arac yok. Neye gore kapora verip siraya giricez araba yok ortada.

Cok satmayabilir, ama durum satip satmamak degil. Musteriye deger vermemek bu.

Ona bakilirsa subaru da cok satan bir marka degil fakat incelemek istenildigin de adamlarin elinde araba var en azindan.

Cok kiziyorum bazi markalara cok. Oysa mazda 3 hb gayet yakisikli ve para verilecek bir araba fakat satici kendinden israrla uzaklastiriyor.

• Öncelikle iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Vuslat konusunda hiç farkinda degilim düzelttik gerçekten yılın gafi olmus
    Aracım power sedan ateş kırmızı renk farkı ile 73500 tl 500 tl indirimle 73000 tl ye aldım . Kasko ve trafik sigortası toplam 1300 tl tuttu .
    Daha önce hep manuel kullandığım icin özellikle ilk gün biraz stresli geçti kısa
    zamanda hem resimleri hem izlenimlerimi
    yakıt tüketimi vs tüm konularda merak edilenleri paylaşmaya çalışacağım .
    Bugün 4 yetişkin ve birisi bebek olmak üzere
    4 çocuk toplam 8 kişi ile Tarsus tan Erdemliye buyuk çoğunluğu otoban olmak üzere sürekli klima açık olarak 100 km lik bir yol yaptım otobanda 115 e sabitledim, otoban çıkışında kısmen manuel modda kısmen otomatik modda ortalama 80 km hızla kullanım sonucunda 8 litre civarı bir yakıt sarfiyatı oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_a_s -- 31 Mayıs 2014; 19:19:50 >

• Forumda "Forumda herkes Mazda ve Subaru Öneriyor ama iş almaya geldi mi gidip VW alıyor" diye bıdı bıdı yapanlar gelsin bakeeem

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, harika bir araç, bol fotolu bir incelem isteriz.
  • Hocam Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah güzel günlerde Kullanırsınız.. Kalite algısını sorabilir miyim aracın arka yolcu kısmında bariz düşüklük var diye söylüyorlar ama..

• Hayirli olsun usta. Bugun bu araci dusundum bende. Resimleri bekliyoruz

• Hayırlı olsun.

• Hayırlı Olsun! Allah(cc) kazasız belasız kullandırsın.
  • Hayırlı olsun. Güle güle binin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

Öncelikle iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Vuslat konusunda hiç farkinda degilim düzelttik gerçekten yılın gafi olmus
    Aracım power sedan ateş kırmızı renk farkı ile 73500 tl 500 tl indirimle 73000 tl ye aldım . Kasko ve trafik sigortası toplam 1300 tl tuttu .
    Daha önce hep manuel kullandığım icin özellikle ilk gün biraz stresli geçti kısa
    zamanda hem resimleri hem izlenimlerimi
    yakıt tüketimi vs tüm konularda merak edilenleri paylaşmaya çalışacağım .
    Bugün 4 yetişkin ve birisi bebek olmak üzere
    4 çocuk toplam 8 kişi ile Tarsus tan Erdemliye buyuk çoğunluğu otoban olmak üzere sürekli klima açık olarak 100 km lik bir yol yaptım otobanda 115 e sabitledim, otoban çıkışında kısmen manuel modda kısmen otomatik modda ortalama 80 km hızla kullanım sonucunda 8 litre civarı bir yakıt sarfiyatı oldu .

Çok yakmış ama rodaj zamani diye sanırım

• Güle güle, kazasız ve belasız binin.
    Hayırlı olsun.
  • hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kaza bela vermesin.

araç hakkında ki yorumum ise donanımları çok güzel.
    ancak benzinli ve otomatik olması ve 73 bin olması çok pahalı :)) gerçi piyasa çok fena

tekrar hayırlı olsun :)
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı. Yakıt sarfiyatınız düşecektir.

Ben 2013 model otomatik 2000 cc skyactiv Mazda 6 ile İstanbul' da şehir içi trafiğinde 7.7 litre/ 100 km harcıyorum.

Bu değer şehir dışında 6 lt/ 100 km civarı oluyor. İ-stop'u kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

18" jantlı, otomatik en üst donanım ve ekleyebileceğimiz tüm donanımları da eklersek Mazda 3 kaç lira olur?

Kırmızı renk ile 73.500 tl, diğer renkler ile 73.100 tl
  • m_a_s kullanıcısına yanıt
    İnceleme istiyoruz biz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.