Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Fotolar inceleme video vs hani nerede Hayırlı olsun..

bekliyoruz hala

• quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Bu araçta en çok hoşuma giden şey gaza basınca turbo motor gibi tepki vermesi.. Bu teknik olarak nasıl oluyor anlatabilecek biri var mı ?

6 ileri kısa oranlı sky-activ şanzıman ve yüksek sıkıştırmanın verdiği garip tork hisssi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Bu araçta en çok hoşuma giden şey gaza basınca turbo motor gibi tepki vermesi.. Bu teknik olarak nasıl oluyor anlatabilecek biri var mı ?

6 ileri kısa oranlı sky-activ şanzıman ve yüksek sıkıştırmanın verdiği garip tork hisssi.

Bunu ancak japoncular bilir

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Tabi şanzıman sky-activ değil.

• İkisi de aynı fiyata geliyor:
    Mazda 3 Sedan Power mı yoksa Auris 1.4 Dizel MultiMode Active mi?
    Neden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin, hayırlı olsun aracınız..

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotary eXperimental-7

hayırlı olsun çok güzel araç renk ne

Teşekkür ederim , resimleri ekledim renk ateş kırmızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, konuyu ss'ler ile şenlendiriseniz çok daha güzel olur

Teşekkür ederim,resim ekledim.
  • abi hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel aracın soracağım bir şey var aracınızda adaptif hız sabitleyici var mı muhtemelen ağustosta gelen seri ile bizde almayı düşünüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 8 Haziran 2014; 3:45:58 >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum,biliyorum biraz gecikti ama sonunda resimleri ekledim genel bir değerlendirme yaptım. En kısa zamanda daha detaylı resimleri ekleyeceğim.
  • Güzel tercih , trafikte araca ilgiyle bakan çok kişi vardır.
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum,biliyorum biraz gecikti ama sonunda resimleri ekledim genel bir değerlendirme yaptım. En kısa zamanda daha detaylı resimleri ekleyeceğim.
  • hayırlı olsun

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI  RESİM VE İNCELEME EKLENDİ
  • Bu sinifin en iyi sedan tasarimi astra ile beraber. Mazda koptu gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.