Şimdi Ara

Hastalık sonrası küçülme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan 17 yaşındayım bu sporla 15 yaşımda tanıştım (yaklaşık) son 3 ayda çok fazla kilo kaybım oldu bunun sebebi lenf bezlerimin şişmesi şuana kadar enfeksiyondan kaynaklanıyor gibi gözüküyor bu 3 ayda spora da gitmedim ve şuanda kollarım çok küçük siz değerli üyelerimize'de sormak istediğim birkaç konu var şuana kadar 5x5 split full body bunları çalıştım,ve bana en güzel program split gibi geliyor siz hangi programı tercih edersiniz bunun yanında amacım şuanda hayvan gibi büyümek siz büyürken hangi besinleri tercih ediyorsunuz? Son zamanlarda iştahım çok kapalı iştah açıcı bir öneriniz var mı? cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar güncel formum 1.72 59 kg ama şuanda ciddi bir kas kütlem olduğunu düşünüyorum 3 ay sonra yine bu postta görüşmek üzere umarım 70 kg form analiz gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pokeyhan -- 25 Ağustos 2022; 10:20:21 >

• Dostum 5x5 tarzı güzel bir program ile güçlenmeye ve toparlanmaya bak. Antrenmana başlayınca iştahın zaten açılacak, bulabildiğini ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaten 5x5 yaptım fazla sevdiğim bir program değil , ancak bu tarz powerlifting programlarını önerdiğin için teşekkürler tam powerlifting antrenmanı sayılmaz ama powerliftinge de ilgim var daha değişik tarzda powerlifting programları biliyorsan söyleyebilirmisin.

• Pokeyhan P kullanıcısına yanıt
    5x5 PL programı değil aslında. Fırat Balkaya'nın Youtube kanalına bir göz at meraklıysan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.