Şimdi Ara

Saç yağlanırsa dökülme ciddi oranda artıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
3
Favori
9.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır.Saç dökülmesi dht hormonun saçın köklerine zarar verip minyatürleşmesi ile olur.Erkek tipi kelliğe dht baskılayıcığı ilaçlar dışında bir çare yoktur vardır diyeni

• quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Hayır.Saç dökülmesi dht hormonun saçın köklerine zarar verip minyatürleşmesi ile olur.Erkek tipi kelliğe dht baskılayıcığı ilaçlar dışında bir çare yoktur vardır diyeni
    Kardeşim saç dökülmesini engelleyemiyor olabilirsin ama yavaşlatadabilirsin . Bu kadar net. Benim merak ettiğim yağlanmis saçlarda dökülme oranı artıyor mu artmıyor mu

• .

.

.

.

.

.

.

Pardon sen beni bloklamistin tamam bi daha yazmam nihahahhahahahahahahah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Kardeşim saç dökülmesini engelleyemiyor olabilirsin ama yavaşlatadabilirsin . Bu kadar net. Benim merak ettiğim yağlanmis saçlarda dökülme oranı artıyor mu artmıyor mu

Alıntıları Göster
    Evet yavaşlatabilirsin.Ama o ucuz saçma sapan şeylerle değil.Finasterid ya da avodart saçın dökülmesini yavaşlatan nadirende olsa çıkartan ilaçlardır dht hormonunu baskılar.Kafana zeytinyağı halı tozu baharat sirkesi sürersen saçına yazık edersin psikolojini kandırırsın.

Bazı insanlarda saç dökülmesi normaldir ama adam kafaya takar kelleşeceğini düşünür sonra kafasına halı tozu sürer ve kelleşmez bu olay psikolojiktir.Şakakların açık değil ve en önemlisi belirgin bir seyrekleşme yoksa güvendesin.

• sac dokulmesı genetık hormon sısmanlık yag vs vs hepsı neden olur,hatta israil şampuanlarıda döker kepek yapar

tek cozumu kökleri vitaminle beslemek.kesın ıse yarıyor.sacına yag surup bekletıcen derı 1 saatte emer kökler a,b,c,e..gıbı vıtamınlerle beslenır

susam yagı.badem yagı.corek otu yagı.sarımsaklı zeytın yagı

bu formul sacı besler dokulme kesın durur ve yenı dokulen sac hucrelerı susam yada badem yagı olması lazım hucre yenıleyıcı.yenı dokulen sac cıkar

ama yıllardır kel ıse cıkmıyor dıye bılıyorum..herkeste ıse yarar kolay yontemdır.dokulme kesın durur

google da yagların sac ıcın vıtamın ve ne ıse yaradıgı yazıyor..bıtkı sıfa kıtabındada yazar

kımyasal para tuzagı israil sampuanlarından uzak durun.
  • quote:

Evet yavaşlatabilirsin.Ama o ucuz saçma sapan şeylerle değil.Finasterid ya da avodart saçın dökülmesini yavaşlatan nadirende olsa çıkartan ilaçlardır dht hormonunu baskılar.Kafana zeytinyağı halı tozu baharat sirkesi sürersen saçına yazık edersin psikolojini kandırırsın.

Bazı insanlarda saç dökülmesi normaldir ama adam kafaya takar kelleşeceğini düşünür sonra kafasına halı tozu sürer ve kelleşmez bu olay psikolojiktir.Şakakların açık değil ve en önemlisi belirgin bir seyrekleşme yoksa güvendesin.

Alıntıları Göster
    Finasterid ya da avodart

kımyasalsa uzak durun para tuzagı.en ıyısı ve denenmıs ıse yarayan bıtkısel urunlerdır.baharatcıdan susam badem corek yagı alıp surun vıtamın deposu bunlar

kımyasallar dogayıda mahveden ıse yaramaz ılaclardır.sacada faydası olmaz.labratuvar uretımı o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

Finasterid ya da avodart

kımyasalsa uzak durun para tuzagı.en ıyısı ve denenmıs ıse yarayan bıtkısel urunlerdır.baharatcıdan susam badem corek yagı alıp surun vıtamın deposu bunlar

kımyasallar dogayıda mahveden ıse yaramaz ılaclardır.sacada faydası olmaz.labratuvar uretımı o

Alıntıları Göster
    Aydın bey rica ediyorum kafanızın fotosunu önden çekip koyarmısınız.Biz burada erkek tipi kellikten bahsediyoruz hormanal durum yani.Sizde işe yarayan bu garip ürünler sizin psikolojiniz ile ilgili en basit tabir ile sizde erkek tipi kellik yok bu kadar.

Genç yaşta saç dökülmeleri hormona bağlı sizin yaşınız kemale ermiş kafanıza halı tozuda sürseniz saçınız dökülmez emin olun.

İnsanları kandırıyorsunuz demiyorum ama ortada cahillik söz konusu bu tarz şeyler vakit kaybı.

• quote:

Aydın bey rica ediyorum kafanızın fotosunu önden çekip koyarmısınız.Biz burada erkek tipi kellikten bahsediyoruz hormanal durum yani.Sizde işe yarayan bu garip ürünler sizin psikolojiniz ile ilgili en basit tabir ile sizde erkek tipi kellik yok bu kadar.

Genç yaşta saç dökülmeleri hormona bağlı sizin yaşınız kemale ermiş kafanıza halı tozuda sürseniz saçınız dökülmez emin olun.

İnsanları kandırıyorsunuz demiyorum ama ortada cahillik söz konusu bu tarz şeyler vakit kaybı.

Alıntıları Göster
    eczacıysanız tabi kabul etmezsınız ve hıc denemeden yazmayın.forumda cok memnun olup pm den sagol dokulme durdu dıyen uyeler var
    google da zaten yazıyor urunler bellı sac ıcın neye yaradıgı vıtamınlerıde yazıyor

köklerı beslemessen zaten sac dokulur.ne mezunusunuz

forumda cok sayıda eczası var engel olmaya calısıyor 300 tl lık sac kurlerını sacma cabasındalar hıc ıse yaramayan kımyasallar.ısraıl mallarını

nıye ınsanların deneyıp gormesıne engel oluyorsunuz.kel kalmaları hosunuzamı gıdıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 2 Haziran 2018; 15:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

eczacıysanız tabi kabul etmezsınız ve hıc denemeden yazmayın.forumda cok memnun olup pm den sagol dokulme durdu dıyen uyeler var
    google da zaten yazıyor urunler bellı sac ıcın neye yaradıgı vıtamınlerıde yazıyor

köklerı beslemessen zaten sac dokulur.ne mezunusunuz

forumda cok sayıda eczası var engel olmaya calısıyor 300 tl lık sac kurlerını sacma cabasındalar hıc ıse yaramayan kımyasallar.ısraıl mallarını

nıye ınsanların deneyıp gormesıne engel oluyorsunuz.kel kalmaları hosunuzamı gıdıyor

Alıntıları Göster
    malesef o insanlarda erkek tipi kellik yok BDD var.Yani vücudun bir organını kafaya takma durumu.Günde 80 tel saçın dökülür ve oturur sen bunu tek tek sayarsan evet kel olacağına kendini inandırırsın.Sonra delinin biri sana halı tozu ikram eder sende iyileşeceğine inanırsın ve bum mucize gerçekleşir.Bir çok ünlünün bile çaresiz kaldığı bu durumu halı tozu ile atlatırsın.

Size tavsiyem genç insanları böylesine hayati bir mesele de oyalamamanız.Eczacı da değilim günde 2 kez dediğiniz gibi israil şampuanı kullanırım

• Bu işin tek çözümü finasteride ve minoxidil düzenli kullanımıdır, 3-6 ay içinde şakaklarınız bile kapanabilir.

Saç kuruyken dökülmeye daha musaitdir bu arada.

• quote:

malesef o insanlarda erkek tipi kellik yok BDD var.Yani vücudun bir organını kafaya takma durumu.Günde 80 tel saçın dökülür ve oturur sen bunu tek tek sayarsan evet kel olacağına kendini inandırırsın.Sonra delinin biri sana halı tozu ikram eder sende iyileşeceğine inanırsın ve bum mucize gerçekleşir.Bir çok ünlünün bile çaresiz kaldığı bu durumu halı tozu ile atlatırsın.

Size tavsiyem genç insanları böylesine hayati bir mesele de oyalamamanız.Eczacı da değilim günde 2 kez dediğiniz gibi israil şampuanı kullanırım

Alıntıları Göster
    Senin günde kaç dökülüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bu işin tek çözümü finasteride ve minoxidil düzenli kullanımıdır, 3-6 ay içinde şakaklarınız bile kapanabilir.

Benim yağlanınca daha çok dökülüyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Senin günde kaç dökülüyor?

Alıntıları Göster
    Dökülmüyor.Ya da saymıyorum.Bende erkek tipi kellik var kardeşim fakat benim durumum biraz farklı benim yanlardan açılarak devam ediyor.Saçlar minyatürleşip ölüyorlar o şekilde.Fakat her şakak açılması kellik ile sonlanmıyor şuan için ölen saçlarım dışındaki saçlarım çok gür ve güçlü fakat garantisi yok eğer dökülme başlarsa finasterid ya da avodarta başlayacağım.

Senin sorunun nedir ?

Şakakların mı açık yoksa seyrekleşmemi var sadece saçların dökülüyorsa halı tozu kullanabilirsin belki de psikolojiktir.

• quote:

Bu işin tek çözümü finasteride ve minoxidil düzenli kullanımıdır, 3-6 ay içinde şakaklarınız bile kapanabilir.

Hocam malesef minox sakalda işe yarıyor ama saçta durumlar farklı.Finasterid çok karlı bir ilaç onu denemedim şuan saçlarım oturdu 1.7 senedir aynı saç çizgiye sahip dökülme devam ederse finasa başlıcam.

• Kafanın önünü ve saç çizginin fotosunu çekip at erkek tipi kellik olup olmadığını söyliyeyim.Aydınayhanın halı tozu formülü senin psikolojini kandırarak iyileştirebilir psikolojik olabilir durumun.

• quote:

Hocam malesef minox sakalda işe yarıyor ama saçta durumlar farklı.Finasterid çok karlı bir ilaç onu denemedim şuan saçlarım oturdu 1.7 senedir aynı saç çizgiye sahip dökülme devam ederse finasa başlıcam.

Alıntıları Göster
    Fin ile dökülmeyi durdurup minox ile dökülen yerlerden tekrar saç çıkarmayı başaranlar var, ben denemedim ama araştırmalarım sonucu gördüm bir çok örneğini.

• quote:

Dökülmüyor.Ya da saymıyorum.Bende erkek tipi kellik var kardeşim fakat benim durumum biraz farklı benim yanlardan açılarak devam ediyor.Saçlar minyatürleşip ölüyorlar o şekilde.Fakat her şakak açılması kellik ile sonlanmıyor şuan için ölen saçlarım dışındaki saçlarım çok gür ve güçlü fakat garantisi yok eğer dökülme başlarsa finasterid ya da avodarta başlayacağım.

Senin sorunun nedir ?

Şakakların mı açık yoksa seyrekleşmemi var sadece saçların dökülüyorsa halı tozu kullanabilirsin belki de psikolojiktir.

Alıntıları Göster
    Ben 22 yaşındayım kardeşim şakaklarda hafif açılma var teyze çocuklarının alayı kel babalarının saçlarının fırça gibi ve aşırı gür olmasına rağmen ama onlarda 18 19 da başladı 27 28 geldiklerinde ise neredeyse hiç kalmadı ben de ise şimdi hafif hafif var ciddi değil yani o yüzden erkenden önlem almakta fayda var süreci yavaşlatmak adına. Bu arada kellik annenin babasından geçiyor yüksek ihtimalle çok vaka gördüm bu şekilde.

• quote:

Fin ile dökülmeyi durdurup minox ile dökülen yerlerden tekrar saç çıkarmayı başaranlar var, ben denemedim ama araştırmalarım sonucu gördüm bir çok örneğini.

Alıntıları Göster
    Kanka bu genç yaşta ömrünü yabancı forumlarda geçirmiş biri olarak minoxa karşıyım ama finayı öneriyorum minox sadece sakalda müttiş etki yapıyor.Saçta malesef onlar hep finanın etkileri

• dokulme basit bir cozumle kesin duruyor

ama nedense her sac konusunda.cozume engel olan.olagan disi yazi yazan.insanlarin fsydalanmasina engel olanlar var

bu durumda kel kalmak kacinilmaz sonuctur

cunku bu kisiler bilgiye engel oluyor.bes on tl lik iki uc yagla.sac dokulmesi kalici olarak durur

ama yahudi lobisi kimyasal israil sampuanlarindan para kazanamaz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.