Şimdi Ara

Saç yağlanırsa dökülme ciddi oranda artıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Kanka bu genç yaşta ömrünü yabancı forumlarda geçirmiş biri olarak minoxa karşıyım ama finayı öneriyorum minox sadece sakalda müttiş etki yapıyor.Saçta malesef onlar hep finanın etkileri

Alıntıları Göster
    Olabilir, belki minox kullanmadan sadece fin alsalarda aynı sonucu alacaklardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Ben 22 yaşındayım kardeşim şakaklarda hafif açılma var teyze çocuklarının alayı kel babalarının saçlarının fırça gibi ve aşırı gür olmasına rağmen ama onlarda 18 19 da başladı 27 28 geldiklerinde ise neredeyse hiç kalmadı ben de ise şimdi hafif hafif var ciddi değil yani o yüzden erkenden önlem almakta fayda var süreci yavaşlatmak adına. Bu arada kellik annenin babasından geçiyor yüksek ihtimalle çok vaka gördüm bu şekilde.

Alıntıları Göster
    baharatcidaki yaglari surseler kel kalmazlardi.yazik olmus

bazi dogudaki kisiler bu yaglari kullanir ve saclari gur kalir

susam badem corek otu yagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben 22 yaşındayım kardeşim şakaklarda hafif açılma var teyze çocuklarının alayı kel babalarının saçlarının fırça gibi ve aşırı gür olmasına rağmen ama onlarda 18 19 da başladı 27 28 geldiklerinde ise neredeyse hiç kalmadı ben de ise şimdi hafif hafif var ciddi değil yani o yüzden erkenden önlem almakta fayda var süreci yavaşlatmak adına. Bu arada kellik annenin babasından geçiyor yüksek ihtimalle çok vaka gördüm bu şekilde.

Alıntıları Göster
    İlk soru beyaz tenli misin ?

Beyaz ırkta şakaklar dhtye en duyarlk bölge ve genelde ergenlik sonrası şakaklarımızı kaybediyoruz bazen ilerliyor bazen ilerlemiyor.Kellik geni tam bir rulettir nereden geleceği kesinlikle belli olmaz fenotiplere bakarak sonuca ulaşmak saçmalık.Öncelikle saçlarının ön çizgisindeki açılma kaç sene yada aydır böyle ve minyatürleşme yani cansız saç var mı ?

Saçı erken açılıp kel kalmayan onlarca isim var örnekleri başka zaman göstrririm.Bir de saçın gür mü önler nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Olabilir, belki minox kullanmadan sadece fin alsalarda aynı sonucu alacaklardı.

Alıntıları Göster
    kimyasal urunlerin faydasi olmaz.baharatciya gitmeniz lazim.aczaneye degil

israil sampuani ilaclarini kullanmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

Alıntıları Göster
    dht içerden saç köküne saldırdıgı sürece yag banyosuda yapsan o saç dökülüyor.

• quote:

İlk soru beyaz tenli misin ?

Beyaz ırkta şakaklar dhtye en duyarlk bölge ve genelde ergenlik sonrası şakaklarımızı kaybediyoruz bazen ilerliyor bazen ilerlemiyor.Kellik geni tam bir rulettir nereden geleceği kesinlikle belli olmaz fenotiplere bakarak sonuca ulaşmak saçmalık.Öncelikle saçlarının ön çizgisindeki açılma kaç sene yada aydır böyle ve minyatürleşme yani cansız saç var mı ?

Saçı erken açılıp kel kalmayan onlarca isim var örnekleri başka zaman göstrririm.Bir de saçın gür mü önler nasıl

Alıntıları Göster
    Bu sene fark ettim açılmayı daha öncesinde pek dikkatimi çekmiyordu ama saçlarda aşırı güçsüz ve zayıf duruyor kardeşim genler fenotipte rol aldığına bakmak nasıl şaçmalık oluyor? Bu arada kumralım

• quote:

dht içerden saç köküne saldırdıgı sürece yag banyosuda yapsan o saç dökülüyor.

Alıntıları Göster
    Kilit şey şu bu vatandaşta erkek tipi kellik yok takıntı var ondan.Takınrı yapıp saç dökülmelerini sayıyorlar psikolojileri bozuluyor sonra halı tozu ile iyileşiyorlar kendilerini şartladıkları için.Ama bilemiyorum bu adam ya cahil ya da kendi kürlerini millete yutturuyor yazık kaç gence zaman kaybettirmiştir kim bilir.

• quote:

Alıntıları Göster
    Katılıyorum iyi beslenme nasıl boya fiziğe etki ediyorsa saçlarında iyi beslenmesi onu yavaşlatacaktır ben inanıyorum buna açıkçası çaba göstermek gerek kesin bir şekilde kestirip atmak saçmalıktır deneyip görmekte fayda var.
  • quote:

Bu işin tek çözümü finasteride ve minoxidil düzenli kullanımıdır, 3-6 ay içinde şakaklarınız bile kapanabilir.

Saç kuruyken dökülmeye daha musaitdir bu arada.
    bizim arkadas ikisinide bir yil kullandi cok para harcadi

hic bir ise yaramiyor dedi.bende once baskasi test etsin gorelim diye beklerdim

bu olay 5 yil onceydi

sonra diger arkadasin baharat yaglarini kullandim.dokulme durdu

yani senin tek cozum dedigin sey tamamen uydurmadir.hic bir ise yaramiyor.

• quote:

Bu sene fark ettim açılmayı daha öncesinde pek dikkatimi çekmiyordu ama saçlarda aşırı güçsüz ve zayıf duruyor kardeşim genler fenotipte rol aldığına bakmak nasıl şaçmalık oluyor? Bu arada kumralım

Alıntıları Göster
    Bu sene fark ettin de açılma teknik olarak kaç senedir var ya da ne kadar süredir aynı.

Bazen kellik geni bir jenerasyonu es geçiyor.Mesela justinin tüm sülalesi hem anne hem baba keldir ama justinde hala saç var.Bunu bilemezsin fakat şurası kesin sende erkek tipi kellik var fakat ne zaman dökülür bunu bilemeyiz belki 40 seme aynı kalabilir ilk soruların cevabını bul.

• quote:

Katılıyorum iyi beslenme nasıl boya fiziğe etki ediyorsa saçlarında iyi beslenmesi onu yavaşlatacaktır ben inanıyorum buna açıkçası çaba göstermek gerek kesin bir şekilde kestirip atmak saçmalıktır deneyip görmekte fayda var.

Alıntıları Göster
    marka farketmez.bahatarciya gidin 8 tl birsey

susam yagi badem yagi.corek otu yagi.bunlar vitamin deposu

haftada bir iki gun surun bir iki saat bekletin..benim zamanim cok sureyi uzun tutarim

iki yildir bir tel dahi dusmedi.eskiden cok dokulurdu.kokleri vitsminle besliyor

hemde dogadan bitkisel cozum..ayni pazardaki domates portakal gibi c vitsmini nasilsa bu yaglarda oyledir

forumda uckagitci turemis malesef insanlafin kel kalmasini istiyorlar.forum bitmis

• Yağlı saçlar İçin çözüm nedir bilen yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

dokulme basit bir cozumle kesin duruyor

ama nedense her sac konusunda.cozume engel olan.olagan disi yazi yazan.insanlarin fsydalanmasina engel olanlar var

bu durumda kel kalmak kacinilmaz sonuctur

cunku bu kisiler bilgiye engel oluyor.bes on tl lik iki uc yagla.sac dokulmesi kalici olarak durur

ama yahudi lobisi kimyasal israil sampuanlarindan para kazanamaz
    Katılıyorum hocam. Birçok şeyin doğal çözümü varken insanlar illa ilaca para vermeyi ilaç kullanmayı tercih ediyor.

• quote:

Bu sene fark ettin de açılma teknik olarak kaç senedir var ya da ne kadar süredir aynı.

Bazen kellik geni bir jenerasyonu es geçiyor.Mesela justinin tüm sülalesi hem anne hem baba keldir ama justinde hala saç var.Bunu bilemezsin fakat şurası kesin sende erkek tipi kellik var fakat ne zaman dökülür bunu bilemeyiz belki 40 seme aynı kalabilir ilk soruların cevabını bul.

Alıntıları Göster
    Aynen o yüzden yavaşlatmak adına çözüm arıyorum ben de 50 den sonrası pek önemli değil açıkçası 40 ların başına kadar iyi durduğu sürece sıkıntı olmayacaktır. Bu arada saçını yatırdığın taraf daha çok açılıyor nedeni nedir bilmiyorum saçların çıkış yönüne ters olduğu için midir nedir. Ama saç köklerinin iyi beslenmesi kesinlikle süreci azaltacaktır buna inanıyorum açıkçası.

• quote:

marka farketmez.bahatarciya gidin 8 tl birsey

susam yagi badem yagi.corek otu yagi.bunlar vitamin deposu

haftada bir iki gun surun bir iki saat bekletin..benim zamanim cok sureyi uzun tutarim

iki yildir bir tel dahi dusmedi.eskiden cok dokulurdu.kokleri vitsminle besliyor

hemde dogadan bitkisel cozum..ayni pazardaki domates portakal gibi c vitsmini nasilsa bu yaglarda oyledir

forumda uckagitci turemis malesef insanlafin kel kalmasini istiyorlar.forum bitmis

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam kesinlikle deneyeceğim bunu saçları güçlendireceğine ve süreci yavaşlatacağına eminim çünkü

• Asyalı değilim bu arada kafkas ve iran genleri ağırlıklıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Katılıyorum hocam. Birçok şeyin doğal çözümü varken insanlar illa ilaca para vermeyi ilaç kullanmayı tercih ediyor.

Alıntıları Göster
    Halı tozu kullanmaya devam.

Bunu diyenler erkek tipi kelliğin en olduğunu bilmeyen insanlar size acıyorum

• Hocam bunadınız galiba her postu alıntılayıp aynı şeyleri defalarca yazmanıza gerek yok tamam susam yağı çörek otu yağı saç dökülmesine çok iyi geliyor anladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 2 Haziran 2018; 16:13:4 >
  • Testosteron düşürücü besinler(keten tohumu, yeşil çay vb.) fayda etmez mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Alıntıları Göster
    Doğrudur aradığımız bir çok sorunun çözümü doğada mevcuttur bazı laboratuvar üretimi virüsler ve bazı hastalıklar hariç tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.