Şimdi Ara

Saç yağlanırsa dökülme ciddi oranda artıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
9.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Testosteron düşürücü besinler(keten tohumu, yeşil çay vb.) fayda etmez mi ki?
    Testosteron azalınca yaşam enerjisi gidiyor ben de o yüzden protein yumurta ağırlıklı vs besleniyorum hayattan zevk almak adına testosteron seviyesinin yüksek olması çokta kötü değil yaptığın her şeyden daha fazla zevk alırsın. Tek dezavantajı saç dökülme yapması işte
  • Bu yaglar sadece gucsuz, yıpranmış ve bu yuzden dökülen saçlara iyi gelebilir, adam sabah akşam ekmek yer kola içer saglıksız beslenir saçını her gun yıkar kurutur, saçlarda vitaminsiz kalır kırılır dökülür, buna iyi gelebilir.

Erkek tipi saç dökülme başka bişeydir, dht baskılamakdan başka çözümü yoktur.

Adamın saçı full şakaklar bile açılmamış, yaglar iyi geldi diyor, da sende saç dökülmesi bile başlamamış ki sürdüğün yag nerene iyi geldi? olan saçını güçlendirmiştir sadece.
  • quote:

Testosteron düşürücü besinler(keten tohumu, yeşil çay vb.) fayda etmez mi ki?
    Evet yarayabilir.Dht baskılayıcı ise yararlı olabilir halı tozu baharat mıçmığı kullanmaktan 10000 kat daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Evet yarayabilir.Dht baskılayıcı ise yararlı olabilir halı tozu baharat mıçmığı kullanmaktan 10000 kat daha iyi.

Alıntıları Göster
    O yağ karışımlarından ben de kullandım. Herkese iyi gelmiyor bence benim saç derim yağlı bana pek fayda ettiğini söyleyemem. Ama yine de az da olsa etkisi oluyor. Saç tellerini yumuşatıyor canlandırıyor, yeni saç çıkartıyor mu çıkartmıyor mu pek bir şey diyemem.
    Benim saç derimde hastalık var fölikülit hastalığı deride yuvarlak boşluk alanlar olmuştu.
    O yerlere sarımsak sürüp saç çıkmıştı.

Saçlarımı ayrıca düzgün besinler tüketerek beslemeye çalışıyorum.
    -Kabak çekirdeği
    -Yulaf
    -Elma
    -Keten tohumu, Taze nane
    -Yoğurt, Lor peyniri, yumurta
    -Keçi boynuzu pekmezi.
    Genelde her gün tüketiyorum bu besinleri. Kötü besinler tüketmem genel olarak(Ekmek, fastfood, cola ve türevleri vs.).
    Saçın proteinden oluştugunu biliyoruz, bu yüzden protein ağırlıklı besinler tüketmek faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 2 Haziran 2018; 16:40:9 >

• quote:

O yağ karışımlarından ben de kullandım. Herkese iyi gelmiyor bence benim saç derim yağlı bana pek fayda ettiğini söyleyemem. Ama yine de az da olsa etkisi oluyor. Saç tellerini yumuşatıyor canlandırıyor, yeni saç çıkartıyor mu çıkartmıyor mu pek bir şey diyemem.
    Benim saç derimde hastalık var fölikülit hastalığı deride yuvarlak boşluk alanlar olmuştu.
    O yerlere sarımsak sürüp saç çıkmıştı.

Saçlarımı ayrıca düzgün besinler tüketerek beslemeye çalışıyorum.
    -Kabak çekirdeği
    -Yulaf
    -Elma
    -Keten tohumu, Taze nane
    -Yoğurt, Lor peyniri, yumurta
    -Keçi boynuzu pekmezi.
    Genelde her gün tüketiyorum bu besinleri. Kötü besinler tüketmem genel olarak(Ekmek, fastfood, cola ve türevleri vs.).
    Saçın proteinden oluştugunu biliyoruz, bu yüzden protein ağırlıklı besinler tüketmek faydalı olabilir.

Alıntıları Göster
    Kanka.Senin hastalığının bir benzeri olan insanlara öner ama erkek tipi kellik olanlara önerme doktora git de saçkıranda işe yarıyor benim arkadaşımında vardı ama bu saçkıran değil ve erkek tipinde zaman her şeyden önemli

• quote:

Kanka.Senin hastalığının bir benzeri olan insanlara öner ama erkek tipi kellik olanlara önerme doktora git de saçkıranda işe yarıyor benim arkadaşımında vardı ama bu saçkıran değil ve erkek tipinde zaman her şeyden önemli

Alıntıları Göster
    Kardeşim kesin olarak saç dökülmesinin nedenini anlamak için test mı yaptırmak gerekiyor? Yoksa doktor görür görmez anlar mı bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Kardeşim kesin olarak saç dökülmesinin nedenini anlamak için test mı yaptırmak gerekiyor? Yoksa doktor görür görmez anlar mı bunu ?

Alıntıları Göster
    Mercek altına yatıracaklar öyle anlaşılır.Fakat benim tecrübem saç çizginde 1 milimetrelik bir oynama varsa o erkek tipi kelliktir çok nadiren zayıflama diyete bağlı saç dökülmesi olabilir.Benim tecrübem sende yüzde 100 erkek tipi kellik olduğu yönünde çünkü saçlarının yanı açıkmış benimde ergenlikte açıldı ve şuan öylr duruyor bende yandım yani fakat ne olacağını bilemeyiz george bushun babası 20li yaşların başında şakağını kaybetti fakat 70indede saçı vardı.BUNU BİLEMEYİZ.Ama şunu diyebiliriz bizde erkek tipi kellik var.

• quote:

Mercek altına yatıracaklar öyle anlaşılır.Fakat benim tecrübem saç çizginde 1 milimetrelik bir oynama varsa o erkek tipi kelliktir çok nadiren zayıflama diyete bağlı saç dökülmesi olabilir.Benim tecrübem sende yüzde 100 erkek tipi kellik olduğu yönünde çünkü saçlarının yanı açıkmış benimde ergenlikte açıldı ve şuan öylr duruyor bende yandım yani fakat ne olacağını bilemeyiz george bushun babası 20li yaşların başında şakağını kaybetti fakat 70indede saçı vardı.BUNU BİLEMEYİZ.Ama şunu diyebiliriz bizde erkek tipi kellik var.

Alıntıları Göster
    Moku yedik o zaman şu yağları deneyeceğim önce sonra fayda göstermediği taktirde fin deneyeceğim.

• Bir ara kafami lavaboda yikama aliskanligim vardi. Yikarken dokulen saclar lavaboda goruluyor. Iki gunluk yagsiz kafa yikandiginda sac dokulmuyordu ama uc dort gundur yikayamadigim kafamdan lavaboya bir miktar sac dokuluyordu. Kendi deneyini kendin yap.
  • Arkadaşlar bu erkek tipi genetik dökülme 20'li yaşların ortalarında başlayabilir mi? Yoksa 18-19'da mı başlıyor? Abimin ve babamın saçları gayet gür. Ben aşırı yoğun stres altında bikaç yıl geçirdim, bu dönemde ameliyat oldum vs. Şuan 29 yaşındayım, son 2 senedir aşırı açılma oldu, yandan aldığım saçla kapatıyorum o derece açık. Orta kısımdaki saçlarım aşırı cansız ve ince. Koparak dökülme çok oluyor. Sizce bendeki de genetik midir? Dediğim gibi saç çizgim 20'den sonra gerilemeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenkul

Bir ara kafami lavaboda yikama aliskanligim vardi. Yikarken dokulen saclar lavaboda goruluyor. Iki gunluk yagsiz kafa yikandiginda sac dokulmuyordu ama uc dort gundur yikayamadigim kafamdan lavaboya bir miktar sac dokuluyordu. Kendi deneyini kendin yap.
    Bende de bu olmuş olabilir birkaç gün geçti yıkamadim dökülme arttı gibi ? Sizde yaklaşık dökülme oranı veya sayısı ne kadardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Arkadaşlar bu erkek tipi genetik dökülme 20'li yaşların ortalarında başlayabilir mi? Yoksa 18-19'da mı başlıyor? Abimin ve babamın saçları gayet gür. Ben aşırı yoğun stres altında bikaç yıl geçirdim, bu dönemde ameliyat oldum vs. Şuan 29 yaşındayım, son 2 senedir aşırı açılma oldu, yandan aldığım saçla kapatıyorum o derece açık. Orta kısımdaki saçlarım aşırı cansız ve ince. Koparak dökülme çok oluyor. Sizce bendeki de genetik midir? Dediğim gibi saç çizgim 20'den sonra gerilemeye başladı.
    Cevap aradığım sorulardan biri de bu benim kuzenler 17 18 19 da başladı yirmileri ortaladiklarinda ise pek saçları kalmamıştı ama ben de yeni başlıyor gibi 22 de acaba bu mümkün mü ?
  • Bizim sülale boyuna kel. Bazısı 25 bazısı 30 lu yaşlarda saçını yitirmiş. Babamin saçlar 35-40 arası gitmiş baya bir. Ben saçlarımı sürekli kısa kestirip (3-5 numaraya vurdurup ) bu şekilde saçların kendini yenilemesini sağlıyorum. Hem de sık yıkanan saçlarda yaşanan güçsüzlüğü bu şekilde asiyorum çünkü sacim kısa olunca kirlenmiyor fazla.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin hocam. Benim şakaklar açıldı ağlayacan
  • quote:

Arkadaşlar bu erkek tipi genetik dökülme 20'li yaşların ortalarında başlayabilir mi? Yoksa 18-19'da mı başlıyor? Abimin ve babamın saçları gayet gür. Ben aşırı yoğun stres altında bikaç yıl geçirdim, bu dönemde ameliyat oldum vs. Şuan 29 yaşındayım, son 2 senedir aşırı açılma oldu, yandan aldığım saçla kapatıyorum o derece açık. Orta kısımdaki saçlarım aşırı cansız ve ince. Koparak dökülme çok oluyor. Sizce bendeki de genetik midir? Dediğim gibi saç çizgim 20'den sonra gerilemeye başladı.
    Benim genetik 16 yaşında başladı ;) fakat çok açılmadı yani evet ergenlikle birlikte başlar.29 yaş fena bir yaş değil belki yırtabilirsiniz zaman gösterecek.Şurası kesin erkek tipi kellik var sende ama olgunluk çizgisi de olabilir.Daha çok araştır.

• Konuya yazılan bazı mesajlar şaka gibi yemin ediyorum adam her şeye bir yahudilik katacak ya şampuana bile yahudi lobisi demiş sorsan hayatında bir tane yahudi bile görmemiştir atıp tutar burdan. Sanki şampuan dışındaki şeyler bedava da bi tek şampuan paralı tek şampuan üretenler para kazanıyor anasını satayım. Bu kadar akıl dışılık olmaz o zaman ben de su lobisi diyim aslında bizi suya bağımlı ettiler normalde insanlar su içmiyordu 15 gün su içmeyin eski halinize dönersiniz
  • Aynen benim de o yaşlarda başladı sayılır. Baba tarafında pek sorun yok da anne tarafında dayılarımın hepsinin dökük, kuzenlerin bir kısmı dökük üst tarafları kel sayılır. Çok gür sapasağlam kalın telli saçlarım vardı, ilk kez 16 yaşında sağlık sorunları, ameliyatlar vs yüzünden aşırı stres yaşadım bi dönem antidepresan kullandım vs. Ama 20'li yaşlara kadar dökülmedi. Merak ettiğim acaba sadece stresten bu kadar dökülür mü? Asıl dökülme de son 2 senede oldu.
  • Gençler genetik dökülecekse dökülür.en fazla yavaslatirsin. Genektik dökülmeyecekse ne yapsan dökülmez.mesela ben. Genetik iyi sanırım.20 sendedir (yas kemale ersi) saçımda her gece ya jöle ya wax eskiden briyantin ile uyurum.hergün fön çekerim.saclar yerinde aynı.
  • quote:

Aynen benim de o yaşlarda başladı sayılır. Baba tarafında pek sorun yok da anne tarafında dayılarımın hepsinin dökük, kuzenlerin bir kısmı dökük üst tarafları kel sayılır. Çok gür sapasağlam kalın telli saçlarım vardı, ilk kez 16 yaşında sağlık sorunları, ameliyatlar vs yüzünden aşırı stres yaşadım bi dönem antidepresan kullandım vs. Ama 20'li yaşlara kadar dökülmedi. Merak ettiğim acaba sadece stresten bu kadar dökülür mü? Asıl dökülme de son 2 senede oldu.
    Benim baba tarafınında sıfır sıkıntı var saçlarının maşallahi var amcaların vs ama anne tarafında dayılarin saçı berbat ince telli dayanıksız hassas ve dökülen türden. Saç anne tarafına çekiyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.