Şimdi Ara

Hastane Durum Bildirim Raporu İtiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bugün askerlik işlemlerimi tamamlamak için aile hekimliğinden hastaneye sevk edildim psikiyatri bölümüne ve gittimde rapor için uyku bozukluğu yeme bozukluğu ve strese bunalıma dayalı mide bulantı şikayetlerim vardı daha öncedende böyle ataklarım vardı tedavisini gördüm ama doktora cıktımda doktor şikayetlerimi yazdı rapora tedaviye devam edilmekde kısmı fayda görmüş yazmış ben daha ilaçlara baslayalı 3 gün olmuş ne faydasını gördümki böyle birşeyde demedim 2 hafta önce tedaviye başlamışım diye rapora geçmiş klavye hatasıda var keyifsilik diye bir tabir yok hem kayıtlarada baktı dedi hatta 3 gün önce gelmişssin diye ben bu karara nereden itiraz edebilirim saçma sapan kullanmadım ilaçları yazmıs birde askere elverişli raporu vermiş f41.9 anksiyete bozukluğu tanımlanmamış madde 16/A/ F-2 Askere elverişlidir.

• Askerlik şubesine hitaben dilekçe yazacaksın,sağlık yeteneği yönetmeliğine atıfta bulun şu madde'de şu şekilde muaf veya erteleme almam gerek diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Askerlik şubesine hitaben dilekçe yazacaksın,sağlık yeteneği yönetmeliğine atıfta bulun şu madde'de şu şekilde muaf veya erteleme almam gerek diye.
    öyle bir durumda tekrar hastaneye sevk alabiliyormuyum
  • Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Evet
    Doktorlar şuanki geçirdim ataklara inanmıyorlar mesela sınav kaygısı olduğu için askerlik yeni kanunla birlikte zorla alındığım için stres yapıyorum kendimde ataklarıma inanmıyorlar zaten o raporuda uykusuzlukda okuyamadım biran önce eve gidip uyuma derdindeydim 24 saat uyumamısdım hasta gibi hissediyordum kendimi mide bulantısından filan hatta heyetin sekreteri seslenmiş banada hastanenin wc sinde kusuyordum geç kaldım hatta nerdeydin die sordular bana midem bulandı wcde istifra ediyordum dedim rol yaparmışım gibi davrandılar böyle bişey olabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nakil durumu:onay bekliyor
    10 yıl önce açıldı
    Hastane rapor verir mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.