Şimdi Ara

HASTANEDE YASANAN REZİLLİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
23.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doktor o kagidi yazmasi bir sey ifade etmiyor.
    ben anlatayim.

norolog bana gozlerine baktirdin mi hic diye sordu yok dedim. böyle kagit yazdi kaseledi verdi. git dr a sor bakarsa bakar bakmazsa randevu alirsin dedi. yani bu kagit dr da bos yer varsa girmen için.

ben gittim kapida bekledim. rand. olanlar girdi. o ara sıra alınan yere sordum randevuları full dedi. peki dedim
    gittim arada bosluk yakaladım girdim.
    sıran var mı dedi yok ama bu kagit var dedim tamam dedi baktı.

benim de 40 gün sonraya ultrason randevum var sistem bu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patatos P kullanıcısına yanıt
    O zaman bir ara yazdığımı ve yazdıklarını okuyup, aynanın karşısına geçip kendine okkalı birkaç küfür et.
    Söylemlerimde ülkenin mevcut kayırma politikasının tabana kadar yayılması ve “iti ite şikayet etmek” değiminin aslında işini yapmayanlar için her kurumda mevcut olduğunu belirtmek amacıyla yazdım ki bunu zaten yaşayanlar öğrenmiştir, sen öğrenecek yaşa gelememişsin belli ki. Neyse küfür ederken ana bacı karıştırma bir daha.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam laf anlatmana gerek yok daha da yazmayacağım. Acil sevki önemli durumlarda yapılır acilci konuya hakim değildir ve uzmanla konuşur gerekirse uzman acile gelir. Cahil konu sahibi sanıyor ki o kağıt acil bir durum arz ediyor. Sekreter ve doktor için o şu anlama geliyor. Bu hasta arızalı sorunu yok ama acili meşgul ediyor. Kaşe verdim gitti gerisi size kalmış ister bakın ister bakmayın. İçerdeki doktora sıra almak için geçerli tek kaşe içerdeki doktorun kaşesidir. Yani kendi isterse sıraya alır anlatabildim mi? Ekstra kişi istemediğini de sekretere söylemiş. Sekreter de denileni yapıyor. Doktor da haklı poliklinik saati bitecek hala hasta geliyor. Daha servise çıkacak falan da bu tür sahte hastalara prim verip yatan hastanın zamanından çalmak etik değil, yasal değil acil sevki olduğuna dair bulguların var mı? Lab sonuçların var mı? Yoksa o zaman git ağrı kesici iç randevunu al her acile gelen randevusuz bakılsaydı kimse tedavi olamazdı.

Laf ettiğin insanların yerine kendini koy küfretmen gereken insanlar o kişiler değilken kurumlara ve insanlara genelleme yaparak küfretme. Bir kadına küfretmeden önce de kendi annenin de bir kadın olduğunu unutma. Zira ben ederek yaptığının ne kadar kötü bir şey olduğunu göstermiş olsam da ateşe ateşle karşılık vermenin yanlış olduğunu düşünüp sildim. Sırf bu alttan almamdan dolayı da kendini büyükseyip kendini adam sayma. Adam olmanın önce kendi annene sonra tüm kadınlara saygı duymaktan geçtiğini de unutma. Bunları öğrenmeden bana ahkam kesme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 29 Ekim 2019; 14:34:37 >

• sevgili patatos kardeşim. öncelikle şikayetini ve muayenesini bilmediğin hasta hakkında atıp tutman hiç hoş değil abisi. meslektaşların hakkında bu tarz konuşmalar yapmaman gerektiğini fakülteyi bitirene kadar hocaların öğreteceklerdir diye tahmin ediyorum. hatta öğretmişlerdir de fakat sen o sırada sanırım yine millete atıp tutuyordun. hasta 1 hafta süren gerilim tipi baş ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. nörolojik bir acili olmayan hasta için birincisi kons atılmaz. ikincisi senin gibi bu hasta acili boş yere işgal ediyor diyip de başından savılmaz. hasta eğer günlük yaşantısını sürdürmekte zorlanıyorsa bir hekim olarak onun yaşam kalitesini yükseltmek senin görevindir. bu amaçla hastaya ağrısını kesmek için im tedaviyi uygun gördüğümde hasta iğne yaptırmak istemediğini belirterek acil servisten polk kontrolüne yönlendirilmiştir. burdan seni öpüyorum derslerinde başarılar diliyorum :*<3

• Patatosabakıpçıkacağım P kullanıcısına yanıt
    Hastayı savan ben değilim, hasta kötüyse CRP ve ESR bakmak gerekir ardından değerlere göre konsültasyon yapılır konsültasyon ayıp bir şey değildir ama bunu yapmayan büyük egolara sahipseniz başka. Tension headachede im ağrı kesici verilmez. Ibuprofen veya naproxen gibi oral ilaçlar verilir. Kontrol amaçlı acilden polikliniğe yönlendirme olmaz hasta randevu alır. Ama siz acilde başınızdan savmak için kaşe basıyorsanız başka. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de TUS'da başarılar dilemek isterdim ama çalışarak kazanabileceğinizi düşünmüyorum. Siz de bana hak veriyorsunuz ki istifa etmemişsiniz. O yüzden siz en iyisi acilde nasıl dayak yenmez öğrenmeye başlayın. Görüşmemek üzere.

• Tension-Type Headache Types, Diagnosis and Treatment
    Deniz SELÇUKİa, Ayşın KISABAY AKa
    aNöroloji AD, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi, Manisa
    Turkiye Klinikleri J Neurol-Special Topics. 2018;11(1):43-65
    Article Language: TR

ÖZET
    Gerilim tipi baş ağrısı (GTBA) primer bir baş ağrısı olup primer ve/veya sekonder baş ağrısı ile birlikte olabilir. Seyrek epizodik GTBA, sık epizodik GTBA, Kronik GTBA ve olası GTBA olmak üzere 4 başlık altında ele alınmaktadır. Klinik uygulamada genellikle seyrek epizodik gerilim baş ağrısı olanlar genellikle doktora başvurmaz ve ağrı kesici ile çözüm bulmaya çalışır. Sık epizodik ve kronik GTBA'sı olan olgularda doktora başvuru söz konusudur Akut atak tedavisi; basit analjeziklerin ve nonsteroid antiinflamatuar (NSAID) ajanların tek başına veya kombine (kafein, kodein) olarak kullanılmasını içermektedir. KGTBA ve sık EGTBA'da profilaktik tedavide antidepresan, antikonvulzan ilaçlar öncelikle önerilmekte ve kullanılmaktadır. Nonfarmakolojik tedavi yöntemleri (bilişsel davranışsal terapi, rahatlama egzersizleri, akupunktur) de profilakside kombine tedavi olarak önerilmektedir. Tedavi hedefinin ve sonuçların değerlendirilmesi için; düzenli poliklinik kontrolleri ve baş ağrısı günlüğü ile takibi söz konusudur.

sevgili patatoscuğum akut atak tedavisi kısmını yanlış öğrenmişsin bebeğim. Sana tus için faydası olacak bir bilgi olsun. Baş ağrıları kısmını bir daha tekrar edersen TUS taki puanını arttırman mümkün olacaktır. Bu saldırganlığının altındaki sorunları en kısa sürede çözüp hayatta ve Tusta başarılı olman dileğiyle. Tekrar öpüyorum seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatosabakıpçıkacağım -- 29 Ekim 2019; 18:38:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.