Şimdi Ara

Hat değerleri 16 mbps (ÇÖZÜLDÜ ) !!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.İnternetimde yada bilgisayarımda sorun var.Upload testi normal değerler gösterirken oyunlarda ve bazı sitelerde upload yüzünden hata veriyor yada ping oluyor.TTnet hat değerleri normal diyor.Sizce normal mi ? Yarın evdeki kabloları değiştirmeyi düşünüyorum 6 aydır bu sıkıntı var.bu arada eskiden alabileceğim en yüksek hız eskiden 100 mb/sn iken şimdi 65-72 arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srgnsm -- 1 Ağustos 2015; 10:17:57 >

• Değerler iyi yanlız 12 mbit hız tanımlı hattına ara mh yi yukarı çeksinler 14-15 alır tesisatı gözden geçir dahada iyi olur hat.
  • testlerde 10.40 mbps buluyor. telefon kablolarını yenilemeyi düşünüyorum.ping sorunu var diye onlarca kere aradım Ttneti beni Türk Telekoma aktardılar hızı 3 kere yukarı çektiler .Upload testlerde normal iken evdeki tüm bilgisayarlarda Ping sorunu ve nette bir acayiplik var. Aşağıdaki gibi sonuçlar alabiliyorum bazen.Ve ttnet ısrarla bağlantınızda sıkıntı yok diyor.Benim bilgisayarımda sıkıntı olablir mi sizce ?
     Hat değerleri 16 mbps (ÇÖZÜLDÜ ) !!!!!!!!!!! Hat değerleri 16 mbps (ÇÖZÜLDÜ ) !!!!!!!!!!!

• Srgnsm kullanıcısına yanıt
    Olabilirde port değişikliği iste pingi söyleme hiz düşük de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat değerlerin gayet normal.bi sıkıntı görünmüyor.
  • Konuyuda farklı bir yönden bakıcam Resimde Gördüğümüz galiba hattın alabileceği maksimum hız oluyor.Eskiden sabit 100 mb/sn iken şimdi 72-54-25 aralarında hatta bazen resimdei gibi 1 mb/snye düşüyor ve ping 4000 ms civarına çıkıyor net kopuyor. TTnet Türk Telekom 2 modemin müşteri hizmetleri Hiçbiri çözemediler.Yani hatta sorun oluduğu kabullenmiyorlar.Sizce bu sorun ev içi kablo sistemi yüzünden mi ?Aklıma bir tek bu geliyor

dostum gönderdiğin screen senin hat durumunla alakalı bir durum değil.hat değerleri modem arayüzüne giriş yapılarak görülür.gönderdiğin değerler wifi ile ilgili değerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dostum gönderdiğin screen senin hat durumunla alakalı bir durum değil.hat değerleri modem arayüzüne giriş yapılarak görülür.gönderdiğin değerler wifi ile ilgili değerler.
  • kimi_raikonen kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir sorun oluyor. Wifi ile bağlanınca Anlık ping artışı ve kopmalar oluyor.Eskiden wifi performansım daha iyiydi.Kablolu iken şuan normal.driverları falan kurdum. nasıl düzelticem bu sorunu
  • Öncelikle bir arıza kaydı açıp hattı ekipler tarafından sağlama aldırın.ikincisi bağlantınızı farklı bir modemle deneyin.üçüncüsü başka pc veya telefonla wifi ile bağlanırken anlık ping dalgalanması oluyor mu bi de onu deneyin.

• Sorunun hatla yada ttnet ile ilgisi yok.tamamiyle modem ile kablosuz cihaz arasındaki kablosuz ağın yavaşlığı ile ilgisi var.İmkan var ise kablolu kullanın online oyun oynuyor ve pinge önem veriyorsanız.Kablosuzda herzaman hız kaybı ve ping yükselişi söz konusudur hocam
  • TTnet çilesi devam ediyor.Hızımı düzeltiyorlar kopmalar oluyor.Düşürünce de net kullanılmaz halde oluyor.2014 kasımdan beri..
     Hat değerleri 16 mbps (ÇÖZÜLDÜ ) !!!!!!!!!!! Hat değerleri 16 mbps (ÇÖZÜLDÜ ) !!!!!!!!!!!

daireye gelen kablonda yada splitterında problem var hocam
  • Furkan.Akbekmez F kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomdan gelen ekipler yaklaşık 8 ay önce hatalı port hatası yüzünden bana özel kablo çekmişlerdi evin içine kadar nerdeyse.Ve değerleri ölçüp normal dediler.Fotoğraftaki gibi bir bağlantı var ev tesisatı ile bende bu kabloyu direk diğer odaları iptal ederek modemi kullandığım prize çektim.Kablolarımda oksitlenme var.TTnetin sorunu olduğunu düşündüğümden tesisatı değiştirmedim daha.

ozaman duvar prizinden sokun hocam kabloyu.Ucunatelefon jacki cakip modeme girin balalim degerler nasil olcak

Tüm Ev tesisatını Yeniledim.Değişen hiçbir şey olmadı. TTnet pişmanlıktır. 0.16 mbps upload nedir ? 8 aydır onlarca arıza kaydı onlarca sorun ve tekrarlaması.
    port degisim icin ısrar edin ozaman

hat değerleri normal mi peki
  • Bu modem kaç yıllık? Yakın zamanda alınmış yeni bir modem ile deneme yapmanı öneririm. Snr durduk yerde çöküyorsa büyük ihtimal modem bi olasılıkta kablo veya splitter dır

• Modem 3-4 aylık bu sorunlar yüzünden değiştirmiştim.Evin tüm tesisatını değiştirdikten 5 dk sonra olan hat değerleri bunlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.