Şimdi Ara

Hat Değerleri - 8Mb Netlimitsiz - 150kb/s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan 2-3 ay öncesine kadar 8mbit net limitsizde 700-800kb/s ile download yapabiliyordum tâki telefon direğinden bir kablonun kopması(benim eve gelen kablo değil) ve benim ev hattımın kesilmesi sonucuna kadar. 2-3 gün telefonsuz kaldım ve arıza kaydı bıraktıktan sonra telefon hattım düzel. Yalnız kopan kablo hiç ellenmedi. Olan internetime oldu. Sık sık kopmalar , internete bağlanamama gibi sorunlar yaşadım. TTnet müşteri hizmetlerini aradım ve ertesi gün sorunsuz bir şekilde bağlanıyordum ama hızım 1mbit ile sınırlandırılmış. 1-2 ay süresince bu şekilde kullandım. Geçen hafta TTnet müşteri hizmetleriyle tekrar konuştum telefondaki arkadaş (ismi Emre'ydi) 1mbit in gayet normal olduğunu Net limitsizde 0.8mb ile 8mb arası hız sağladıklarını alt yapıdan dolayı bu hızla bağlandığımı söyledi. Ne hikmetse üst komşumun alt yapısı hiçde denildiği gibi kötü değil :) Sürekli ısrarlarım sonucu teknik servise arıza kaydı bırakmayı sağladım ve 1-2 gün geçtikten sonra hızım 2mbitte sabitlenmiş. Maksimum 160kb/sn görüyorum.Şuanda bu şekilde kullanmaktayım. Aşağıda speedtest ile yapılmış test ve modemin arayüzünden aldığım hat değerleri mevcut. Bu hat değerlerine göre alabileceğim maksimum hız nedir. Birde bana yol gösterin ne yapmalıyım :) Cevap yazan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free User -- 22 Kasım 2010; 21:25:48 >

• 0.8 ile 8 MB arasında diyorsa ister 2 yapar ister 5 .Bilemezsiniz ve hız artırma konusunda bir fikrim yok.
  • telefon kablosunun kopmasıyla alakalı bi durum yok.tamamen hızının 2mbite sabitlenmesiyle ilgili bir durum.ara 6yada 8mbite sabitlesinler.hat değerlerin iyi.
  • Arayıp söylen şikayetci olduğunu falan söyle.. düzeltiyorlar bi şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 24 Kasım 2010; 0:57:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.