Şimdi Ara

Hat değerleri düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gayet iyi olan hat değerleri nedense şimdi bozuldu. Ttnet'i aradığımda size 16mbit gidiyor ama modem 12mbit'e sabitlemiş dediler, reset attım düzelmedi. Bu doğruysa modemin bunu yapma sebebi ne olabilir?

İyi Hali
    Hat değerleri düşüyor
    Şimdiki hali
    Hat değerleri düşüyor

• Modemlen alakası yok teknik bilgisi 0 olan biri çıkmıştır telefona hattında ufak bi problem var gibi görünüyor düzeltirler isteseler.
  • benimde var böyle saçma bir sıkıntım modemi resetliyorum 11-12mbps oluyor tekrar resetliyorum bu seferde 16mbps oluyor anlamadım gitti siz resetlediğiniz zaman hep 12 mi kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiqReGo

benimde var böyle saçma bir sıkıntım modemi resetliyorum 11-12mbps oluyor tekrar resetliyorum bu seferde 16mbps oluyor anlamadım gitti siz resetlediğiniz zaman hep 12 mi kalıyor
    Birkaç kere modemi resetledim düzelmedi. Bir süre sonra splitter'ı değiştirdim düzeldi birden. Tam olarak splitter ile mi alakalı sorun çözemedim, bayağı bir zaman geçmişti çünkü. Belki arıza filan olduysa giderilmiş olabilir o sürede.
  • valla şanslısınız... Süperonline fiber 25 mbps paketimle kablosuz olarak 3-4 mbps hız alıyorum. 1 yıldır uğraşıyorum... nafile... modem değişti... yeri değişti.. yine düzelmiyor.. daire içindeki engeller.. diyorlar.. neyse bu engeller..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ilk resimdeki değerlere göre vdsl 24mbps bile alırsınız. kullandığınız modem asus sanırım, asuslarda snr ayarı yapılabiliyor. Snr ayarını manuel olarak 8db yaparsanız hat değerleriniz, hattınızın desteklediği maksimum hızda artar.
  • Direkteki kablolarda sıkıntı olabilir benimde değerler o zamanlar sürekli düşüyordu gelip bakarlar mı tabi orasıda ayrı sorun :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.