Hat değerleri nasıl görüntülenir? Hat değerleri nedir? (6. sayfa)
-
-
Merhaba. Hat değerlerini VDSL2 modunda görmek gerekir. Bu şekilde tahmin yürütmek çok zor.https://www.extranet.com.tr/altyapi/ şuradan adresinizi sorgular mısınız? -
-
Bu konuyla ilgili, "adresimde altyapı sorgulaması yapılamıyor" şeklindehttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresine yazabilirsiniz. Veya cimer.gov.tr -
-
Hat 6 ya sabitlenmiş, 16 desteklemiyor. Bölgenizde VDSL var ise geçiş yapabilirsiniz. -
-
Merhaba. Hızınızı arttırmanız durumunda kopmalar olacaktır. Bölgenizde VDSL destekleniyor ise ve VDSL destekli modeminiz var ise VDSL bir tarifeye geçmenizi öneririm.
-
Öncelikle yanıtınız işin teşekkür ederim. 4 mbps 20gb kotalı bir internet paketim vardı ve tahütüm de bitmek üzere. Kotayı aşında 1 mbps altına indiriyorlar. Şayet hattım destekliyorsa 16 mbps geçmek istiyorum. Hattın vdsl destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba rica ederim.
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//
Bu adresten sorgulama yapabilir misiniz? Sistem ortaktır merak etmeyin, verdiği sonuç sizin altyapınızın sonucudur. Gösterilen veriler teoriktir ama fikir verecektir.
-
Hocam, 4-5 kez sorgu yaptım, her seferinde bir sonuç vermedi.
Merhaba. Komşu binalarınızı sorguladığınızda da mı bu şekilde hata veriyor hocam?
-
Evet o yöntemi de denedim aynı sonucu veriyor, alt sokağı ya da sokağın baş tarafını sorguladığımda sonuç veriyor.
Bu durumu ekran görüntüleri ile birlikte tuketici.btk.gov.tr adresine yazabilir misiniz? -
Bu durumu yarın Eskişehir TürkTelekom müdürlüğü ile görüşeceğim, çıkan netice göre işlem yapacağım. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Tamamdır hocam.
-
Hocam merhaba, 5 yildir Vdsl kullaniyorum. Son 3 aydir Netspeed oncesi Ttnet. Altyapi sorgulamada olsun, gorevlilerle gorusmem olsun alabilecegim max hiz 75-80 mbitlerdi.
Neyse Netspeede gecerken de boyleydi. Az once tesadufen sorgulamada max 19 mbit hiz gordum. Su an tarifem 35 mbit hiz testi de 25-30 mbit.
Komsulari sorguladim herkes 80 mbit cikiyor fakat ben 19 mbit. Bir degisiklik mi olmustur, sistem mi yanlis gosteriyordur? Sebep ne olabilir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Hattınızın modem arayüzündeki maksimum hız değerini sistemsel kapasiteler doğrultusunda alabilirsiniz. Sorgulama sayfasına takılmayın hocam o sebepten dolayı. -
arkadaşlar merhaba. ttnette taahhütüm bitmek üzereyken türknete geçtim. vdsl 24 mbit tarifesindeydim. modemden baktığımda ulaşılabilir hız 50bin küsür Kb/s gösteriyordu. türknet 50 mbit tarifeye geçtim. aynı altyapı olmasına rağmen modemde baktığımda ulaşılabilir hız 50binleri hiç göremedim. 47-49 arası değişiyor. SNR genelde 7.9-8.4 arası değişiyor. kablo ile bilgisayardan test yaptığımda 47 mbit civarı hız alıyorum. sizce durum nasıl. hattın kalitesini daha nasıl artırabilirim.
Gelen Giden
DSL Hızı(Kb/s): 49798 8191
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 49152 19753
SNR Sınırı (dB): 7.9 17.1
Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
Güç (dB): 14.5 9.3
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X