Bildirim
Hat değerlerim iyi mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O gönderme hızı ile konuyu nasıl açtın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uguraktas05
Hattın çok kötü büyük ihtimalle kendi tesisatınla alakalıdır bu kadar kötü altyapı olacağını sanmıyorum. Bir elektrikçi bulup tüm telefon hattını yenilet bence. Kesin teşhis için modemi bina girişindeki kutuya bağlayıp 2 hat değerlerini karşılaştırmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım yanlış kişiyi etiketlediniz...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Virinom
quote:
Hattın çok kötü büyük ihtimalle kendi tesisatınla alakalıdır bu kadar kötü altyapı olacağını sanmıyorum. Bir elektrikçi bulup tüm telefon hattını yenilet bence. Kesin teşhis için modemi bina girişindeki kutuya bağlayıp 2 hat değerlerini karşılaştırmak lazım.
hocam merhaba evet tesisatımda sanırım sorun var internet servis sağlayıcımda aynı şeyi söyledi, şuan modem direk salondan çıkan ana hatta bağlı kutu nerde bilmiyorum ama bakacağım teşekkür ederim. -
quote:
Sanırım yanlış kişiyi etiketlediniz...
Haklısınız kusuruma bakmayın. Konuya cevap verme butonuyla sizin mesajınızın butonunu karıştırmışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X