Bildirim
HAT DEĞERLERİM İYİYSE NEDEN OTOMATİK KALİTE DÜŞÜYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar bunu biz defalarca dedik
Internetiniz istedigi kadar hizli olsun. Tv izledigin sunucu yavassa elinden birsey gelmez. olayin seninle alakasi yok.8 mbitte 720p izlemen 16 mbite gecince 240p ye dusmesi tamamen sunucuyla alakali.
300hp arabayla 280 yapip 600hp arabayla 120`yi gecememek gibi mantiksiz bir olay.
suan internetin eskisinden daha hizli. seninle bir alakasi yok olayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Call Me Maybe
Arkadaslar bunu biz defalarca dedik
Internetiniz istedigi kadar hizli olsun. Tv izledigin sunucu yavassa elinden birsey gelmez. olayin seninle alakasi yok.8 mbitte 720p izlemen 16 mbite gecince 240p ye dusmesi tamamen sunucuyla alakali.
300hp arabayla 280 yapip 600hp arabayla 120`yi gecememek gibi mantiksiz bir olay.
suan internetin eskisinden daha hizli. seninle bir alakasi yok olayin
Ama kardeşim youtube sunucusu yavaş olsa ben 720p ye alınca yavaşlığını gösterip donması gerekmez mi?
youtube ayri bir dunya.onu bende tam anlamis degilim.
soyle ki;
bazi videolari dedigin gibi 240p izlerken bazi videolari 1080p izleyebiliyorum. youtubeda her video ayni sunucuda depolanmiyor.
senin sorunun genel olarak tum video sitelerinde mi var ? bu arada speedtestte ne cikiyor sonucun ?
http://www.speedtest.net/my-result/i/875236071
Speedtest bu ya genellikle tvyo star felan dizi izlerken oluyor ama hd filmleride vk dan falan 480p de izliyorum takılmadan 720p rus playerımda arada takılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TartısmakmıIstıyon -- 14 Haziran 2014; 20:15:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: TartısmakmıIstıyon
Speedtest bu ya genellikle tvyo star felan dizi izlerken oluyor ama hd filmleride vk dan falan 480p de izliyorum takılmadan 720p rus playerımda arada takılıyor.
vk'de sorun olduğunu biliyorum bu sıralar.
hız testi yapmışsın 13 mbit çıkmış. gayet iyi. yani senin açından hiçbir problem yok. video takılıyorsa karşıdaki sunucuyla alakalı.
bak mesela youtube'a girdim. 1080p bir video açtım şak diye doldu hemen.
ama gel gör ki başka bir zaman bu kadar şanslı olmuyorum 240p bile izleyemiyorum. senin sorununda aynı benim ki gibi.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TartısmakmıIstıyon
vk'de sorun olduğunu biliyorum bu sıralar.
hız testi yapmışsın 13 mbit çıkmış. gayet iyi. yani senin açından hiçbir problem yok. video takılıyorsa karşıdaki sunucuyla alakalı.
bak mesela youtube'a girdim. 1080p bir video açtım şak diye doldu hemen.
ama gel gör ki başka bir zaman bu kadar şanslı olmuyorum 240p bile izleyemiyorum. senin sorununda aynı benim ki gibi.
O zaman ttnetle sürünmeye devam. Bi de hat değerlerim iyi değil mi ne yükselir ne düşerse kötü anlama gelir açıklayabilir misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hat değerlerin gayet iyi.
incele kardeş;
-
quote:
Hat değerlerin gayet iyi.
incele kardeş;
Çok teşekkür ederim yardımın için. İyi akşamlar 😊
ne demek iyi akşamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X