Şimdi Ara

Hat devir ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kullandığım hat annemin üzerine. Malum o zamanlar yaşım kurtarmıyordu. Hattı kendi üzerime almak istiyorum. Bunun ücreti varmıdır ne kadardır ? Uçuk ücret değildir umarım. Son olarak hat ilk olarak turkcell alındı vodafone da devir olur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devir işlemlerini Turkcell den yapacaksınız.

Geçtiğimiz senelerde 100 110 TL gibi bir rakamdı. Bu sene her şeyin fiyatı arttığı gibi elbet bununda artmıştır. Minimum 150 diyorum daha fazla görürsende şaşırma.

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Aynen ucret degismis.

Hat devir ücreti

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Hocam peki hatti tekrar turkcelle mi geri tasimam lazim ?

• Ben faturalıdan faturasıza geçtim benden de 110 TL mi ne gibi rakam aldılar saçmalık resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar her bayi farklı fiyat veriyor. Şöyle ki Vodafone mahalledeki bayi faturası hattımdan 150 lira istedi. Çarşıda bayilere sordum. 40 ve 70 arası fiyat aldım. 3 ay önce devir aldım hattı üstüme. En uygun Vodafone yapıyor. TTNet 150-250 arası fiyat verdi. Türkcell yine aynı şekilde 150-250 arası bayilerden bayilere değişiklik göstererek fiyat verdi. Web sitelerinde de özellikle bir fiyat belirtilmemiş devir ücretleri ile ilgili. Bayi ne tutturursa iteliyor insanlara gördüğüm kadarıyla. Vodafone faturasız olup bayi bayi sorarak gidip 50 lira civarına devirini alın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.