Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam Türkiye özeti.

Tam ortadoğu ülkesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Gaziantep'te bir Vodafone bayisinde sordum. 25 lira biz alıyoruz, 20 lira hattinizdan düşüyor dedi. Faturasız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plt13 -- 23 Ocak 2019; 16:45:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun Turkcell e sordum biri 90 kusur digeri 100 kisur dedi tasima ucretine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun telekom'a sordum 53 TL dedi.Dedim 10,75 oldu,ne zaman oldu diyor

• Vf de guncelledi vergiler o kadar sadece.

• Dün sordum faturasız için 40 faturalı için 200 ü buluyor dediler
  • Komedi devri, hale bak.

• 50 cok 25 - 30 TL olsa sorun yok ama 50 cok fazla.

• Şöyle bir durum var 1 ocak itibari ile hat devir ücreti 10.75 TL oldu. Vodafone sitesinde yazıyor. Hatta Türktelekom resmi sitesinde ücret almadığını iddia ediyor.

Yalnız ince nokta şu;

Hat devir aldığınızda yeni tahsis müşteri olduğunuzdan 75 TL hat tahsis ücreti alınıyor. Bu devir ucretiyle alakalı değil yeni abone oluşunuzla ilgili.

Şimdi benim tecrübeli arkadaşlardan edinmek istediğim bir konu var.

Hattım arkadaşımın üzerine TT kayıtlıydı. Vodafone taşıdım ve üzerime devir alacağım. Bayii'deki arkadaş 30 gün sonra alabilirsin dedi.

1.Sorum: 30 gün bekleme şartı gerçekten var mı?

2.Sorum: 30 gün sonunda hattı üzerime aldığımda yeniden TT taşıyabilir miyim?

Internette araştırdığımda kimi 90 günden bahsediyor kimi hemen taşıdım diyor.

BTK sitesinde 2015 yılında hat devir alanlar için bu sürenin kaldırıldığı yazıyor.

www.btk.gov.tr
    Numara Taşımada Yeni Dönem - Haberler - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    https://www.btk.gov.tr/haberler/numara-tasimada-yeni-donem

Bir de bu işin maliyetini merak ediyorum. Şimdi ben hattı devir aldığımda yeni tahsis ücreti alınacak mı? Eğer alınırsa ve bunu faturaya 12 ay olarak yansıtırlarsa ben numaramı başka operatöre taşıdığımda bu borcun durumu ne olacak? Kalan taksitler yeni operatörden mi devam edecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeLee -- 25 Ocak 2019; 13:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeLee

Şöyle bir durum var 1 ocak itibari ile hat devir ücreti 10.75 TL oldu. Vodafone sitesinde yazıyor. Hatta Türktelekom resmi sitesinde ücret almadığını iddia ediyor.

Yalnız ince nokta şu;

Hat devir aldığınızda yeni tahsis müşteri olduğunuzdan 75 TL hat tahsis ücreti alınıyor. Bu devir ucretiyle alakalı değil yeni abone oluşunuzla ilgili.

Şimdi benim tecrübeli arkadaşlardan edinmek istediğim bir konu var.

Hattım arkadaşımın üzerine TT kayıtlıydı. Vodafone taşıdım ve üzerime devir alacağım. Bayii'deki arkadaş 30 gün sonra alabilirsin dedi.

1.Sorum: 30 gün bekleme şartı gerçekten var mı?

2.Sorum: 30 gün sonunda hattı üzerime aldığımda yeniden TT taşıyabilir miyim?

Internette araştırdığımda kimi 90 günden bahsediyor kimi hemen taşıdım diyor.

BTK sitesinde 2015 yılında hat devir alanlar için bu sürenin kaldırıldığı yazıyor.

https://www.btk.gov.tr/haberler/numara-tasimada-yeni-donem

Bir de bu işin maliyetini merak ediyorum. Şimdi ben hattı devir aldığımda yeni tahsis ücreti alınacak mı? Eğer alınırsa ve bunu faturaya 12 ay olarak yansıtırlarsa ben numaramı başka operatöre taşıdığımda bu borcun durumu ne olacak? Kalan taksitler yeni operatörden mi devam edecek?
    1.Hayır, böle bir şart yok, istediğim zaman istediğin operatöre taşırsın

2.Evet, devraldığında sıfır hat almış oluyorsun, normalde yeni alınan 90 gün başka yere taşınamıyor, lakin bu operatörlere göre değişiyor, bazısı hemen taşımaya izin veriyor, denemen lazım.

Son paragraftaki sorun;

O vergiyi yeni hattı devralırken faturasız olarak açarsan hemen ödüyorsun, 1 sene rahat oluyorsun, faturalı açarsan 12 aya bölüyorlar, diyelim başka operatöre taşıdın, son faturana hepsi yansıtılır öyle tahsil edilir.

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Hocam aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Peki diyelim ki hattı taşırken ücretin tamamını tahsil ettiler peki taşıdığım operatorde de bu yükümlülüğüm ortadan kalkıyor mu tamamını ödediğim için? (Faturalıdan diğer operatördeki faturasıza taşıyacağım)

Bir de konuda paylastığım linki okudunuz mu? BTK'nın resmi sitesinde devir islemi yapanlar için 90 günlük süre aranmayacağı yazıyor. Sadece yeni hat ve aboneliklerde gecerli olduğundan bahsediyor. Burada operatorler kurnazlık yapıp yanlış bilgilendiriyor olabilir mi 3 ay daha kendilerinde tutabilmek icin?

• muratsahin2003 kullanıcısına yanıt
    Her kurum her yer böyle..banada çok denk geliyor çıldırmamak elde değil

• .
    Yeni hat alım ücreti en uygun hangi operatör bilgisi olan yardımcı olurmu.
    Adana

• H.SAHİN kullanıcısına yanıt
    Bimcell de 50lira istiyorlar. Bildiğim en ucuz bu su an

• Vodafonede durum nedir, Annemin üzerine olan faturalı hatta kardeşimin üzerine almak istiyoruz,
    Tam olarak ne yapmalıyız, ne kadar fiyatı ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Faturalida 70 80 civari 12aya bolebilirsiniz faturaya ek.

Faturasizsa 30civari

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Faturalida 70 80 civari 12aya bolebilirsiniz faturaya ek.

Faturasizsa 30civari
    Peki bu 10.75 muhabbeti nedir , hangi operatörde bu fiyatlar geçerli ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Vergi o 10.75

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.