Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone faturalı hat devri için 75,52 TL 12 taksite bölünür, faturasız hat devri için 22, 52 TL nakit alınır-hattan 10,75 TL çekilir diyor. Fotosunu da çekmiştim, adresi de yazılı. Bayi 50 TL istedi.
    HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz han -- 19 Şubat 2019; 18:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abim bugün babamın hattını üzerine devraldı.vodafone 30 tl almışlar.
  • Turkcell bayiye sordum 120 den 140 lira arasıdiyor şaka gibi bu nasıl iş tutturabildiğine

• Ankarada ucuza hat devri yapabilen oldu mu? Operatör farketmez önce ona hattı taşır bir iki gün sonra hat devri yaparız. Sonra da istediğimiz operatöre geçeriz diye düşünüyorum
  • bugun turkcell gittim kullngm hat babamin uzerine

devir istedim. platinum 15gb 79 tl paketini kullnmak isitoyrum disardan gelene bende hatti uzerime alsam olur mu dedim olur dediler

devir ucreti 96tl mis ... nerde bu ucuz devir ucretleri

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Ankarada ucuza hat devri yapabilen oldu mu? Operatör farketmez önce ona hattı taşır bir iki gün sonra hat devri yaparız. Sonra da istediğimiz operatöre geçeriz diye düşünüyorum
    numaranın orjinal sahibi hangi operatörse o yapabilir deviri.
    benim hat 536 deviri turkcell yapabilir yani, çünkü hat iptal edilip sana veriliyor, 536 hat iptal edildiğinde hakları turkcelle ait olur ve sadece onlar sana geri satabilir başkası satamaz. bir de devreden hat yeni hat gibi sayılıp 3 ay taşınamaz

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    hocam dediginiz sey yanlis. Iki tane hattim vardi babamin uzerine biri 505 biri 536 ikisinide turkcelle tasiyip sonra ayni gun icinde uzerime aldim. yani illa hattin ait oldugu firmadan cevrilecek diye bir sey yok. Ama soyle bir sey var devir aldiginizda gecis kampanyalarindan veya yeni hat kampanyalarindan faydalanamiyorsunuz turkcellde. Faydalanmak icin ilk once iki hattimida turk telekomdan turkcell faturasiza tasidim. sonra devir yaptim. sonra faturasizdan faturaliya gecis yaptim.
  • Veli89 V kullanıcısına yanıt
    bana öyle bilgi verdiler nereye gittiysem, telekom da vodafone da aynı şeyi söyledi. siz tecrübe ettiyseniz doğrudur

Eskiden dediğiniz gibiydi artık öyle değil. İlk operatörde olma zorunluluğu da yok süre sınırı da yok. Bazı arkadaşlarımdan değişenler oldu ama onlar yüksek meblağları ödemeyi kabul ettiler. Ben çok umursamıyorum ucuza olursa devir alırım olmazsa kalsın böyle yabancı değil babamın üstüne dedim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    peki devirden sonra 90 gün taşımama süresi de mi yok? bana yeni hat statüsünde sayılır taşınmaz dediler, daha 2 3 ay oldu bunları soralı turkcell bayisi de aynı şeyi anlattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Mart 2019; 22:48:4 >
    Taşıtıyorlar hocam ben geçen müşteri hizmetlerine sordum olur dedi. Oyüzden hangisi ucuzsa ona geçip devir alcam sonra Turkcelle döncem

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Taşıtıyorlar hocam ben geçen müşteri hizmetlerine sordum olur dedi. Oyüzden hangisi ucuzsa ona geçip devir alcam sonra Turkcelle döncem
    buradakiler hep cahilmiş desenize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz han

Vodafone faturalı hat devri için 75,52 TL 12 taksite bölünür, faturasız hat devri için 22, 52 TL nakit alınır-hattan 10,75 TL çekilir diyor. Fotosunu da çekmiştim, adresi de yazılı. Bayi 50 TL istedi.
    Faturasız için olan bu fiyat tüm Vodafonelar da aynı mı?

Bu fiyat ile geçen oldumu.

İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp sorun sizde bana söyleyenler yanlış söylemişte olabilir süreyi. Ama ilk operatörden taşınma zorunda olmayışımızdan eminim.

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    bir ara devir yapmayı düşünmüştüm o zaman soruşturmuştum ama şimdi telekomun 50 yaş üstü bi tarifesini kullandığım için erteledim

• Turkcell hat devir ücreti nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

bugun turkcell gittim kullngm hat babamin uzerine

devir istedim. platinum 15gb 79 tl paketini kullnmak isitoyrum disardan gelene bende hatti uzerime alsam olur mu dedim olur dediler

devir ucreti 96tl mis ... nerde bu ucuz devir ucretleri
    Bugün Vodafone ve Türk Telekom'a ayrı ayrı Mobil hat devir ücretini sordum:
    Vodafone 60 TL, Türk Telekom 58 TL dedi. BTK'nın sitesinde 20 TL diyor dedim,o ücret vergiler hariç olabilir,maliyeti bu dediler. Yine de inanmıyorum,hat devir yaptıran olursa işlemin faturasını alsın inceleyelim. Mutlaka işlem parası bilmem ne diye üstüne koyuyorlar. Turk Telekom'da 58 TL ise Turkcell'de neden 96 TL ? Üzerine işlem parası adı altında ikisi de kafasına göre bindirmiş çok belli.

• Ben de bugün türk telekoma gittim taksitli şekilde 100 TLyi buluyor dediler. Şaka gibi.

Müşteri hizmetleri de mağazalardan öğreniliyor serbest piyasa koşulları falan deyip fiyat vermedi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.