Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU

Telekom'a yazdım , copy paste cevap verdi, numaranızı gönderin incelemeye alalım diye

Vodafone'a yazdım , daha iplemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Ocak 2019; 10:11:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda oluyor galiba. GSM abonelikleri de dahil bazı abonelikler önümüzdeki aydan itibaren e-Devlet'ten yapılabilecekmiş.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Mart ayı itibarıyla elektrik, doğal gaz ve GSM operatörlerine abonelik işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilecek" açıklaması yaptı.

www.hurriyet.com.tr
    Elektrik, doğal gaz ve GSM abonelikleri için son dakika açıklaması
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/elektrik-dogalgaz-ve-gsm-abonelikleri-icin-son-dakika-aciklamasi-41101890

• Hat alıyoruz ama numarayı değiştitmek için 20 lira veriyoruz. Biri kullansın diye versen yeni hat parası kadar para alıyorlar. Sonumuz hayır olsun desem bile hayır olmayacağını biliyorum.

• bugün faturasız turkcell hattımı kendi üzerime aldım. hat devir için 90 lira ücret istedi turkcell çalışanı. ama sim kartım 3g uyumlu, 4.5g uyumsuz olduğu için gerçekleştiremediğini söyledi. bu yüzden sim kartı da değiştirdik 30 lira da onun için aldı. normalde 3g uyumlu sim kartını 4.5g sim kartıyla değiştirmek ücretsiz ama elinde ücretsiz sim kart olmadığını söyledi (bu ne demek bilmiyorum ama çok uğraşmak istemediğim için tamam al 30 lira diyerek bitirdim)

toplamda 120 lira ödeyerek üstüme almış oldum. 10.75 TL olayı hikaye gibi gözüküyor.

not: 24 şubat'a kadar geçerli konuşma, sms ve internet paketim vardı. hat devriyle o paket de yok olmuş. tarifem de genç tarifeden süper tarifeye geçmiş. hala 25 yaşının altındayım aslında o neden değişti onu da anlamadım ya neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 10 Şubat 2019; 13:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Sonunda oluyor galiba. GSM abonelikleri de dahil bazı abonelikler önümüzdeki aydan itibaren e-Devlet'ten yapılabilecekmiş.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Mart ayı itibarıyla elektrik, doğal gaz ve GSM operatörlerine abonelik işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilecek" açıklaması yaptı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/elektrik-dogalgaz-ve-gsm-abonelikleri-icin-son-dakika-aciklamasi-41101890
    Abonelik devri olacak mı acaba
    Olsa nasıl olacak yeni sim verilmeden eski karta mi gelecek değişik varmı bi bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bimcel hattimi kendi uzerime devalmak istedim müşteri hizmetleri turktelekom bayilerinde yaptirabilirsin dedi sakaryada hangi bayiye gittiysem bimcel hattini devir yapamayiz gec telekoma yaptiralim dedi bi tanesi 105 liraya yaparim dedi bilgisi olan varmi

• Telekom 100 küsür tl istiyor devir için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Hattın olmasa bile devir yapılır. Bunlar adam kandırıyor.

Hat devri ile simkartin yada 4g nin ne alakası var. Simkart ne ara 30 lira oldu.

eminim fiş/faturada almadınız, uğraşmayın siz parayı sokaktan topluyorsunuz nasılsa

• zero-man kullanıcısına yanıt
    parayı sokaktan toplasam dh forumunda ne işim var? bu numarayı kendi üzerime geçirmek çok önemli olduğu için tamam al diye uzatmadan verdim işte. turkcell çalışanının tabletinde ben de gördüm gelen hatayı. olmazsa sizi önce faturalıya geçirip sonra deviri yapalım o zaman yeni sim parası vermenize gerek kalmaz dedi ama ben istemedim.

üslubunuza dikkat etseniz fena olmaz.
  • anasayfadaki görüntü hangi siteye ait, orda 10.75 yazıp nasıl 120 ücret alıyorlar, hukuksal süreç başlatan var mı?
  • Vodafona gittim o da 70₺ gibi bir rakam söyledi

• Merhaba arkadaşlar, hat deviriyle ilgili bir kaç sorun olacak. Biri Turktelekomdan biri Türkcellden babamın üzerine alınmış 2 adet faturalı hattım var. ikisinide şu anda turktelekomda kullanıyorum(turkcelli Turktelekoma taşıdım. bu ayın 26 sından taahhutum doluyor.

1-)Her iki hattıda Turktelekom bayisinden kendi üzerime alabilir miyim?Yoksa turk telekom olanı turk telekom bayiden diğerini ise turkcelle geçtikten sonra turkcell bayinden mi yapmam gerekir?

2-)Eğer ikiside turktelkom bayinden devir alabiliyorsam, kendi üzerime alıp aynı gün içerisinde Turkcell'e hat taşıma talebinde bulunabilir miyim?
  • Türk Telekom a sordum 120 TL diyor nasıl 10.75 TL oluyor

• Arkadaşlar ödediğiniz ücret hat devir ücreti değil. Hattı devir aldığınızda yeni tahsis muşteri statusune geçtiğiniz için alınan yeni hat tahsis vergisi ücreti.

Zaten 10.75 hat devir ücretini de kimi alıyor kimi almıyor bile.

Hat Devir Işleminin Ücretiyle - Yeni Müşteri Hat Tahsis Vergisi Ücretini Birbirine Karıştırmayın.

• DeeLee kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir bu, çünkü personel şu ücreti bu ücreti diye açıklama yapmıyor, zaten soran da pek olmuyordur.
    Yani değişen birşey yok, cepten çıkan para azalmayacak diyorsunuz
    Not: değişen tek şey alınacak paranın adı oluyor
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Hocam almak istedikten sonra alıyorlar verdiğiniz paranın adı değişiyor sadece. Turkcell'de faturalı'dan faturasıza geçtim BTK aynı operator içindeki değişikliklerden alınan ücreti haksız bulduğu için kaldırmış. İşlem yapmaya gittiğimde her hangi bir ücreti var mı dedim yok dediler sadece 25lira karşılığı hattınıza paket tanımlanacak diyorlar kabul etmezseniz isleminizi yapmıyorlar. Bu 25 lira karşılığında 1 Hafta gecerli 500dk. 1GB tanımlıyorlar.

Yani anlatmak istediğim BTK bu 25 TL yıllık vergiyi kaldırsa bile operatörler o parayı sizden bir şekilde alıyor.

BTK'nın ciddi bir denetim ve ağır para cezaları vermesi gerekiyor operatörlere fakat hepsi birlikte hareket ediyor malesef ne paralar ne avantalar donüyordur da haberimiz yok iste.

• şu konuyu silin artık yok öyle bir ücret
  • e devlet üzerinden yapılması düşünülen taşıma işlemin içerisine bunu da katarlarsa o zaman 10.75 e yaparız bu işi. aslında bir zorluğu yok ama bu haliyle çok zor. src gibi e devletten başvuru yapılır, bankaya para yatırılır, geçişi onaylarsın, işlem tamamlanır, sım kart değişmeden illa olmuyorsa bir sım kart ücreti de ödenebilir makul seviyede. yoksa 100-120 lira ücret nedir arkadaş. hadi çok çok özel bi numara olur 200 ver ama bana da başkasına da bir anlam ifade etmeyen karışık bir numara için bu zorluğu neden yaşatıyorlar tabi ki para için, neyse benden önceki arkadaşın dediği gibi konu kapasa da olur. anlaşılan illa istedikleri ücreti alacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.