Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell cagri merkezini aradim 75 tl oldugunu soylediler 10 tl mevzusundan haberleri yok soledim kivirdilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom 78 tl istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

16 yaşındayken üzerime hat çıkaramıyordum abimin üzerine çıkardık 10 yıl kullandım ama hat onun üzerine kayıtlı oldugu için üzerime devir yaptı 85 tl para ödedim.Başkasının üzerine olan hattı kendi üstüne alıyorsun.

Alıntıları Göster
    Bir nevi sağ tıkla, ismi düzenle kaydet kadar basit bir işlem için 85 lira istemek neyin kafası ya?
  • Arkadaşlar ne yapalım nereye şikayet edelim.

Gerçi ise yarar mı oda meçhul

• vodafone nun böyle bir linki gözükmekte.

• Aşağıdaki açıklama bu sayfadan alındı:
    Hattımı başkasına devredebilir miyim?
    Hattınızı başka bir kişiye ya da şirkete devredebilirsiniz.
    Devir işlemini Vodafone’da gerçekleştirebilmeniz için, GSM numaranızın ilk açıldığı operatörün Vodafone olması gerekmektedir.

Güncel devir ücretleri aşağıdaki gibidir:

Faturalı Hat Devri: 10,75 TL
    Ön Ödemeli Hat Devri: 10,75 TL

İstisnai durumlar için Vodafone şubelerinden veya müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz.
  • Turkcell ve Türk Telekom beklemedeler herhalde.
  • Bayilerdeki fiyatlar halen güncellenmemiş hala 53 tl çıkıyor pos cihazlarından tt yine sallamıyor btk yı

• Arkadaşlar;

bugun Telekom bayilerine sordum (5-6 tane)

Babamın üstüne olan "faturasız" hattı kendi üstüme almak istiyorum. 60-75 Tl arası istiyorlar.

Faturalı hat olursa faturaya 12 ay 10 lira yansıyor dediler.

https://www.btk.gov.tr/uploads/undefined/279-06-mobil-elektronik-haberlesme-hizmetleri-azami-ucret-tarifesi-20-09-2018-web.pdf
    linkindeki 10,75 TL neyin nesidir?

bir çakallık var yine.
  • bende mahallemdeki vodafone sordum öyle bir bilgi yok dedi
  • Yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama BTK sadece kendi aldığı ücrette indirime gitmiş. Operatörler devir işlemi yapılınca size yeni sim kart veriyorlar hem onun parası hem de diğer vergilerle birlikte 50₺ üstü bir rakam çıkıyor. 10.75’e hat devir yapmak şu an için hayal gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 7 Ocak 2019; 10:51:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'nn bu halk lehine bir adım atacağına, indirim yapacağına inananlar sayfalar dolusu yorum yazmışlar... Bazen açıp okuyup gülüyorum... Takvim Gazetesi alıp, her gün maaşına "Şok şok emeklinin maaşına %50 zam!" haberine inanan emekli gibisiniz. Şimdi "bunun hükümetle alakası ne, siyaset yapma" diyecek A Haber müptelası Polyannalar çıkacaktır ama bu ülkede Tayyip'ten habersiz kim tuvalete gidebilir böyle bir kurumda? İnternet tarifelerinin sınırsız AKN'siz adı altında %100 zamlandığı bir yerde, hükümetten indirim bekleyenler tamamen hayal aleminde yaşıyorlar...

• Kanun çıkar yeni düzenleme gelir ama aşağıdakilerin haberi olmaz, lanet bir ülke oldu iyice
    CİMER'e şikayet dilekçesi yazın, belki BTK uyarılır ve "yoğun tepki üzerine operatörler 10.75 alacak" derler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    vodafone sıtesınde yazınca acaba dedik ama olay ne kımse anlamadı tam. Vodafone sıtesınde 10lira arayınca 60kusur cıkıyor o 10lıranın ne oldugunu kımse bilemıyor.

Zate ndevir yapınca 0 hat gibi oluyormus benim indirimli kampanya var vazgecdim.
  • Tt bayileri 80 lira dedi. Bu 10.75 e olacak gibi durmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir yapan oldu mu Vodafone da. Bitek Vodafone fiyatı uygulamış. Ama 10.75 dışında yeni hat tahsisi için falan vergi ücreti ödeyecek miyiz?

• Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    kesin mi bu bilgi?
  • BTK TÜKETİCİ ŞİKAYETİ

yeni kanunla kararla alınan hat devir ücretlerini 10,75 TLvodafone ana bayileri ve operatör uygulamıyor.benden 50 tl istediler üstüne üstlük btk kararını göstermeme rağmen gene yardımcı olamayacaklarını söylediler.

dipnot sitesinde gösteriyor 10.75 tl diye ancak yazıda kalıyor uygulama ve uyan yok

VODAFONE CEVAP

İlgi yazınıza istinaden yapılan incelemede; şikayetinize konu hususun, Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar ile ilgili olduğu anlaşılmıştır.

26/09/2012 tarih ve 453 sayılı BTK Kurul Kararı ile onaylanan Aboneliğin Güncellenmesine İlişkin Usul ve Esaslar başlıklı düzenleme kapsamında yapılacak olan son kullanıcıya devir işlemi 13.08.2013 tarihi itibari ile ücretli olarak yapılmaya başlanmıştır. Bahsi geçen işlemlerde abonelerden alınacak ücretin dayanağını Danıştay 13.Dairesinin 9/5/2013 tarih ve E.2012/3596 sayılı Kararı oluşturmaktadır.

İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 75,52 TL 12 taksit ile abonelerin faturasına yansıyacaktır.

Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 10,75 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır.

Bu ücretler dışında tarafınızdan ücret talep eden bayi adresi/bayi kodu bilgilerini tarafımıza iletmeniz durumnda gerekli incelemeleri başlatabileceğimizi belirtmek isteriz.

Bilgilerinize sunarız,
    Saygılarımızla.
    08/01/2019 13:20:20

---------------------------------------------------------

• Fantastik66 F kullanıcısına yanıt
    E ozaman devir yaparken 1 kuruş para bayiye vermememiz lazım zaten faturaya yansıtılıyor bütün ücretler

Bunlar 50-60 tlyi ne için istiyor

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Bu ücretler dışında tarafınızdan ücret talep eden bayi adresi/bayi kodu bilgilerini tarafımıza iletmeniz durumnda gerekli incelemeleri başlatabileceğimizi belirtmek isteriz.

belirtmıs zaten
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.