Şimdi Ara

hat taşıma hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bugün bimcell hat aldım. fişte gözüktüğü kadarıyla telsiz iletişim ücretini peşin olarak almış.

2 sorum olacak.

turkcell e ne zaman geçebilirim?
    bir de turkcell faturasıza geçtiğimde tekrar telsiz ücreti ödüyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90 gün sonra yani 3 ay sonra geçebilirsin.
    Evet her ay ödüyeceksin, zorunlu olduğu için...

• zaten sene sonuna kadar telsiz vergisini peşin ödemiş neden her ay ödesin tekrar?

2021 de ödemeye başlar
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben ödedim ama hocam ondan biliyorum

• 2 . defa hangi operatöre ödendiysen geri iade talebinde bulun 2 defa alamazlar .
    Hocam şöyle ki. Hat açılırken yeni tesis vergisi telsiz ruhsatname ücreti ve telsiz kullanma ücreti alınır. Yeni tesis vergisi ve ruhsatname ücreti peşinen devlete ödenir. Telsim kullanım ücreti aylık olarak yansır.

Turkcell bunu sizden her ay tahsil eder tl niz varsa ya da faturanıza yansıtır. Vodafone paketlerinde bu paket ücretinde dahildir. Bim de eğer paket ücretlerine dahil değilse her ay tahsil edilecektir.

90 gün sonra geçebilirsin diğer soruyu varsa bimcell yoksa telekom başlığı altında sorabilirsin.

Vesselam 👋🏾

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüm cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell bayi hat taşıma
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kişi zaten faturalı hat almadığı için diğer vergilerin parasını ödemeyecek .Telsiz kullanım ücretini de peşin ödediğini belirtmiş ki

2020 sene sonuna kadar tekrar almayacaklar ? 90 gün sonradan Turkcell e geçiş yaptığınını varsaydınız telsiz kullanım ücretini Ödemiş kişiden daha neden ay ay alsın ?

Şu sebepten ki. Bime gidip hat aldığınızda oradaki arkadaşlar sizden kimlik fotopisi ister hattı size teslim eder evrakları imzalatır ve formu gönderir. Çok fazla bilgileri yoktur. Hiç yoktur demiyorum

Operatörlerin hat açılış vergilerininve tahsilat süreçlerini de ilettim. Bir adet ekran görüntüsü paylaştım. Hem konu sahibine hem de sana bilgi olması açısından.

Telsiz kullanım ücreti aylık tahsil edilir. Sadece vodafone de paketlere dahildir. Diğer operatörler hattınızda yeterli tl varsa bu sizden alır. Numaranızı da taşıdığınızda eğer bir borç varsa ya da geçişten sonraki aylar tahsilat numara taşıdığınız operatör tarafından yapılır. Konu sahibinin ödediği yeni tesis vergisi ve telsiz ruhsatname ücretidir. Kendisine de bildiririm.

hat taşıma hk

• Sorun zaten ödedim dediğinden kaynaklanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.