Şimdi Ara

Hat taşıma kimlik fotoğrafı çekilmesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün Turkcell e TİM den hattımı faturasıza taşıdım. Lakin tablet ile kimlik arka ön fotoğrafını çekti hadi bu normal uygulama içinden yapıyorlar. Ancak sonrasında kendi telefonunun normal kamerasından arka ve ön olarak tekrar çekim yaptı. Bu ne alaka deyince. Prosedür dedi. Normal işleyiş böyle mi ?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• kimlik bilgilerinizi ele geçirmiş kredi çekip şirket falan kurabilir
  • Hocam bu tarz şeyler duyuyorum genelde ama ciddi misiniz troll amaçlı mı yazdınız anlayamadım
  • Hocam geçen hafta aynısını yaptılar hattım taşındı üzerime şirket kurmuşlar şuanda dubaideki lüks otel suitimden size bu mesajı yazıyorum. Hiç sorun etmeyin köşeyi döndüm diyorum.
  • Türkcell genelde sadece tabletten çeker. Direk sisteme işler. Belki farklı bir durum olmuş olabilir. Vodafone falan direk telefondan çekip işkillendirir lakin normal bir durum bu.
  • Normalde taşıma icin sistemden tablet ile çekilen yeterlidir, ilave çektikleri genelde bayinin kendisi yada çalışanın alacakları primleri takibi icin başarılı hat taşımalarına bakmak için ilave çektikleridir, ayrıca alt tarafı ucuz bir kontörlü hat taşıması yapan birinin ne kredi skoru var ki senin bilgilerinle bir iş çevirsinler böylesi saplantılardan kurtulun...
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim. Normal de böyle şeylere takmam bu kadar ama işlem tamamlandıktan sonra çıkarıp kendi telefonuyla tekrar çekmesi garibime gitmişti sadece.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bilgilenmiş oldum. Son zamanlarda okuduğum haberlerden dolayı birazda tedirgin oldum bilgi almak amacıyla sormak istedim. Tekrar teşekkürler
  • Kimlik fotokopisi ile yapılacak tek dolandırıcılık bu devirde dolaylı yoldan ufak banka kredisi ile alınan dolaylı muhattap olunan vatan daki cep telefonu kredileri gibi olaylar olabilir, bunun içinde Cok iyi bir taranmış kimlik üstüne resim ile oynanması fln gerekir sonrasında kredi skoru sorgulamasında kredi puanın ultra yüksekse belki bi ihtimal yerler, ama bu aşamada da genelde sistemdeki kayıtlı numaran üzerinden sms doğrulama kodu istenir, özetle olmaz degil ama zayıf olasılıktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.