Şimdi Ara

Hat taşıma yaparken istenilen 20TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell faturasız den Vodafone faturasıza geçmek için bayiye gittim yine sizden 20 istemişler ben 55lira verdim neymiş hat açılınca paket tanımlanıyor Muş süper kolay paket 10 seçtiğim paket ve 35tl ye tanımlanmıştır diye geldi mesaj kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü gidip iptal ettirecektim iptal olmaz artık dendi (ben 55 i verdikten sonra aradım MH yi öğrendim daha hat taşıma onaylanmamıştı mesaj filan gelmemişti) yani benden de 20tl fazla almış oldular bende paket biter bitmez türk telekoma taşıma yaptım kan emici bunlar fiş filan almış olsaydım şikayet ederdim ama vermediler MH yi bu konuda aramıştım tekrar arasam ses kaytından şikayet oluşturabilirmiyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 10 Şubat 2021; 11:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

açgözlü olan bayiler hocam, operatörler öyle bir şeyi istemez.

ordan oraya hat taşıyanlara yokuş yapıyorlar ki caydırmak için

Alıntıları Göster

Hocam ben hiç katılmıyorum düşüncenize. Bunların eniğınden cücüğüne hepsi aynı. Etrafımda çok şikeyet gözlemledim.

https://forum.donanimhaber.com/onaysiz-tarife-degisikligi-yardim--146669234

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uyanık bayilerle uraşılmaz üç operatör de de internetten faturasız numara taşıma yapılabiliyor biraz gecikmeli olur bayiye göre ama geç olsun güç olmasın diyip bu şekilde başvuru yapılabilir uyanık bayilerle uraşmaya hiç gerek yok arkadaşlar

• raskoln26 R kullanıcısına yanıt
    Napsak bilemiyoruz bayiden yapsak uyanıklık çok, online başvuru yapsak sürekli rezilliklerle uğraşacaz bir orta yolu tutturamadılar.
  • Tek çözüm; herhangi bir prim/belirli kota vermemek. Ondan sonra bak nasıl düzeliyor.
  • Vermeseydiniz hocam, hepimiz biliyoruz 1 tl dahi isteyemeyeceklerini , şimdiye kadar vermedim vermemde akıl var mantık var bu bayiler kendilerini ne zannediyor
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Hocam vermeyelim dedim de babamla gitmiştim bu bandlarda diye bişey demedi verdi geri ben MH yi arayıp öğrendiğimde tekrar gittik ama iptal olmaz artık ilk kez böyle olurmuş bidaha olmaz filan dediler daha Vodafone ile işim olmaz
  • Google haritalara dahil her yere yazın. 1 yıldız verin en basit olarak. Kötülemediğiniz sürece kötülük göreceğiz. Türkcelle sabaha kadar şikayet etseniz de umrunda olmaz. Bayisini korur.

• cnkst kullanıcısına yanıt

Sonuç ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Sonuç ne oldu?

aynen 20tl gasp devam, gerekli mercilere iletildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.