Hat taşıma yaparken istenilen 20TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hadi ordan öyle bisey olabilirmi gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayet Et. Böyle bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone'a ve BTK'ya şikayet edin. Kanun dışı.
Bi de TürkTelekom'a gitseydin o kaç lira isteyecekti acaba ?
açgözlü operatörler .
Aslında 20 lira ödeyip fişinizi de alacaktınız sonra şikayet edecektiniz.
peşinizden nasıl koşuyorlar sonra .Aslında böylelerine kimlik de vermeyeceksin .
-
İşlemler ücretsiz diye biliyorum numara taşıma için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Bi de TürkTelekom'a gitseydin o kaç lira isteyecekti acaba ?
açgözlü operatörler .
peşinizden nasıl koşuyorlar sonra .Aslında böylelerine kimlik de vermeyeceksin .
Kontör satışı olarak fiş keserler olur biter. Onun vergiside olmuyor. %0 KDV yazıyor fişte.
-
Bir keresinde hattı vodafone faturasıza taşımak için vodafone bayisi benden illaki faturasız tarife seçmem gerektiğini ve şimdiden de peşin olarak tarifenin ücretini ödemem gerektiğini söylemişti. Bir de diyor çakal i.ne , hat açılınca bayinin numarasını arayacakmışım hattın açıldığını söyleyip o da yüklemeyi sistemden yapacakmış. Faturasız deyince bazı bayi çalışanlarının rengi atıyor, bozuluyor, g.tünden element uydurmaya çalışıyor.
Tamamen uydurmuşlar, numara taşıma ÜCRETSİZDİR.
Bayiyi şikayet etmenizde fayda var. -
Basın şikayeti hocam öyle bir şey yok.
Başka bayiler den ücretsiz olarak geçiş yapabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: karakteristik61
Bir keresinde hattı vodafone faturasıza taşımak için vodafone bayisi benden illaki faturasız tarife seçmem gerektiğini ve şimdiden de peşin olarak tarifenin ücretini ödemem gerektiğini söylemişti. Bir de diyor çakal i.ne , hat açılınca bayinin numarasını arayacakmışım hattın açıldığını söyleyip o da yüklemeyi sistemden yapacakmış. Faturasız deyince bazı bayi çalışanlarının rengi atıyor, bozuluyor, g.tünden element uydurmaya çalışıyor.Onu banada yaptılar bir kaç sefer. Birde öyle triplere giriyorlar sanırsın beyimiz lütfediyor.
-
Böyle hat taşıma paralı olursa , kolay kolay millet hat değiştirmez zaten 3 ayda bir millet hat taşıyor iyice çorbaya döndü.
maalesef gerçek , vodafone ana bayisine numara taşıma ücretsiz neden ücret alındığını sorduğumda ücretsiz kartlar bitmiş yersen tabi, vodafone yazdım aradım açmadılar vodafonden gelecek cevaba gore edevletten de şikayet kaydı oluşturacam
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Bi de TürkTelekom'a gitseydin o kaç lira isteyecekti acaba ?
açgözlü operatörler .
açgözlü olan bayiler hocam, operatörler öyle bir şeyi istemez.
ordan oraya hat taşıyanlara yokuş yapıyorlar ki caydırmak için
Faturasıza taşımada para istyprlar
Faturlaıya taşırsan istemiyolar
Tam cakallar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi bana çarpılmıyorlar ki ağızlarının payını vereyim
20₺ için fatura istenebilir mi? Fatura kestirip şikayet edilse diye düşündüm ama olur mu bilmiyorum -
Numara taşıma ücretsiz. Vodafone'un sitesinde dahi yazıyor.
-
Esnaftan nefret ediyorum. Elbette adam gibi iş yapanlar da var ama çok az. Çoğu milleti kandırmaya, kendilerince çakallık yapma çalışıyor. Maalesef bizim milletin zihniyeti bu.
Bune ya zincirleme anlaşmış adam koparıyorlar. Hepsini şikayet edin.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Tamamen uydurmuşlar, numara taşıma ÜCRETSİZDİR.
Bayiyi şikayet etmenizde fayda var. |
Bir keresinde hattı vodafone faturasıza taşımak için vodafone bayisi benden illaki faturasız tarife seçmem gerektiğini ve şimdiden de peşin olarak tarifenin ücretini ödemem gerektiğini söylemişti. Bir de diyor çakal i.ne , hat açılınca bayinin numarasını arayacakmışım hattın açıldığını söyleyip o da yüklemeyi sistemden yapacakmış. Faturasız deyince bazı bayi çalışanlarının rengi atıyor, bozuluyor, g.tünden element uydurmaya çalışıyor.
|
Benzer içerikler
- vodafone internet hızı
- vodafone numara rezerve
- vodafone *123# çalışmıyor
- red"li fırsat 30 gb ultra paketi detayları
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- wifi araması nedir
- hat takılı ama şebeke yok
- yanımda premium nedir
- e sim nedir
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X