Şimdi Ara

Hata (mı) Yaptım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu anda Anadolu meslek lisesine gidiyorum (sağlık alanında) ve hatrı sayılır bir puanda okula girdim ancak bulunduğum şehrin iyi bir anadolu lisesine gidebilirdim puanımla. Sizce hata mı yaptım ? Kendimde anadolu lisesini istiyordum ancak çevremdeki baskının kurbanımı oldum ben şimdi siz ne düşünüyorsunuz meslek lisesinin bana ne gibi zararları olacaktır ilerleyen zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReznowTR -- 18 Ocak 2015; 11:58:34 >

• Büyük ihtimalle sağlığa git iş garantisi var dediler. Yanlış işte. Ciddi birikme oldu bu alanda ama artık yapacak bir şey yok.
    Diploma puanını yüksek tut ve kendi şehrinde bir üniversiteye yerleş.
    Sana tavsiyem lisans hemşirelik oku.
    Duruma göre yine konuşuruz ben de sağlık çıkışlıyım. Şu an üniversitedeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Büyük ihtimalle sağlığa git iş garantisi var dediler. Yanlış işte. Ciddi birikme oldu bu alanda ama artık yapacak bir şey yok.
    Diploma puanını yüksek tut ve kendi şehrinde bir üniversiteye yerleş.
    Sana tavsiyem lisans hemşirelik oku.
    Duruma göre yine konuşuruz ben de sağlık çıkışlıyım. Şu an üniversitedeyim.

Güvenmediler bana.İşsiz kalırsın dediler vs. Şuana kadar pek düşünmedim sonrasını ama bi anda tekrardan kafama oturdu neden sağlık diye.Kesinlikle lisans düşünüyorum zaten ben mezun olasıya kadar lisanstada birikme olur sonrası ne olur bilemiyorum

Edit: Üniversitede sağlık alanında mı eğitim görüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReznowTR -- 18 Ocak 2015; 12:05:07 >

• ReznowTR kullanıcısına yanıt
    Lisans'a bir şey olmaz merak etme. Kazanan fazla değil puanları yüksek.

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Lisans'a bir şey olmaz merak etme. Kazanan fazla değil puanları yüksek.

Evet.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Hatta lisans için başka iyi bir bölümü kazanabilirsem zaten okumam sağlığı.Sağlık alanını kötülemek için söylemiyorum ama bana göre iş değil gibi sanki.
  • ReznowTR kullanıcısına yanıt
    Ben pişmanım kardeşim ama 7 senem boşa gitti artık geç kalmamak adına üniversite okuyorum. Belki yurt dışında yapılabilir bir meslek ama Türkiye'de olmaz.
    Yukarıda sana hemşireliği önerdim çünkü en garantili ve kazançlı olan o.
    Bizzat abim de bu bölümü okudu ve şu an çok pişman çünkü hiçbir kazanımın yok. Paranı al, nöbet tut ve evine git. Hepsi bu kadar. Ne sen insanlara faydalı olabiliyorsun ne de kendin için faydalı bir şey öğrenebiliyorsun.
    Vakit kaybetmeden ders desteği al ve sınavlara hazırlan.
    Hakkında hayırlısı...

• Bende farkettim maalesef.Amerikada aylık minumum kazanç 4000$ bulurken ülkemizde bu kadar kötü durumda olmasını anlayamıyorum. Dediğiniz gibi hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata mı Bilemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.