Şimdi Ara

Hata üstüne hata yapan ösym sonuç açıklarken ne yapacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru tercihdeki rehber hoca ösymnin sonuç açıklarken de hata yapabıleceğini söyledi.
    ben korkuyorum..

• ÖSYM denen gerzek kurumdan herşey beklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

ÖSYM denen gerzek kurumdan herşey beklenir
    Komplo teorileri bence.

Ha hata yapmama olasılığı yok tabii; ama ÖSYM 2-3 vakadan sonra titiz çalışır inşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Komplo teorileri bence.

Ha hata yapmama olasılığı yok tabii; ama ÖSYM 2-3 vakadan sonra titiz çalışır inşAllah.

Alıntıları Göster
    Ösym yerleştirmelerde hata yapamaz. Yapmaz zaten. Çok büyük sorunlar doğurur böyle bir hata. O yüzden dikkatli davranacaklardır. Bu kurum bu sene çok eleştirildi haklı olarak ama adamların iş yükü elaman oranına göre çok fazla. Bilgisayar başından yazmak kadar kolay olmasa gerek o işler. Biraz da sağduyu. Onlarca sınav yapıp açıklıyor ösym. Bakın daha Kpss açıklanmadı. Yani hemen ortalığı velveleye vermeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bojackhm

Ösym yerleştirmelerde hata yapamaz. Yapmaz zaten. Çok büyük sorunlar doğurur böyle bir hata. O yüzden dikkatli davranacaklardır. Bu kurum bu sene çok eleştirildi haklı olarak ama adamların iş yükü elaman oranına göre çok fazla. Bilgisayar başından yazmak kadar kolay olmasa gerek o işler. Biraz da sağduyu. Onlarca sınav yapıp açıklıyor ösym. Bakın daha Kpss açıklanmadı. Yani hemen ortalığı velveleye vermeyin...

Alıntıları Göster
    bizim hocalarımız türkiyede en doğru çalışan kurum ösym derdi.katılyıorum çünkü bu zamana kadar hiç büyük bir hata yaptığını gördünüz mü ösym nin o kadar sınav sisteminin değişmesine rağmen.bu işler şaka değil,orasıda ciddi bir devlet kurumu.sırf eleştirmek için klavye başında birşeyler yazmak yanlış bence

• quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

bizim hocalarımız türkiyede en doğru çalışan kurum ösym derdi.katılyıorum çünkü bu zamana kadar hiç büyük bir hata yaptığını gördünüz mü ösym nin o kadar sınav sisteminin değişmesine rağmen.bu işler şaka değil,orasıda ciddi bir devlet kurumu.sırf eleştirmek için klavye başında birşeyler yazmak yanlış bence

Alıntıları Göster
    hala tercih yapılıyormu..osyym sitesine girince direk tercih islemleri cıkıyor.. isterseniz bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingsottoman

hala tercih yapılıyormu..osyym sitesine girince direk tercih islemleri cıkıyor.. isterseniz bakın

Alıntıları Göster
    @kingsottoman
    "Tercih değiştir" bölümü kaldırılmış, onun dışında sadece tercih listemiz gözüküyor.
  • quote:

@kingsottoman
    "Tercih değiştir" bölümü kaldırılmış, onun dışında sadece tercih listemiz gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Beni çukurovaya yerleştirirlerse yerim öyle hatayı.
  • quote:

@kingsottoman

Alıntıları Göster
    Tercih zaten başından hatalı, o tahmini klavuza o kadar sıralamaları geride tutmakla yaptılar hatayı, şimdi o kılavuza göre tercih yapanlardan kendi *sıralamasının 2 katını yazan adamlar bile açıkta kalacak, e madur olmalarının sebebi de büyük miktar ösym olacak, adama olmayacak işin umudunu vermişsin çünkü....

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdrunkisuppose -- 7 Ağustos 2010; 12:25:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Alıntıları Göster
    Nasıl bi hata olabilir ki tek tek elle mi yapıyorlar ki hata olsun yapayzeka hata yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Nasıl bi hata olabilir ki tek tek elle mi yapıyorlar ki hata olsun yapayzeka hata yapmaz.

Alıntıları Göster
    Hatadan sonra Ünal çıkıp yavşak yavşak konuşmasın, özür dilesin o da yeter.. Sonra kafasına yumurta yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTER_10

Hatadan sonra Ünal çıkıp yavşak yavşak konuşmasın, özür dilesin o da yeter.. Sonra kafasına yumurta yiyor.

Alıntıları Göster
    Bahaneniz olur işte istediğiniz yer olmayınca ösym suçlu dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemonyak

Bahaneniz olur işte istediğiniz yer olmayınca ösym suçlu dersiniz.

Alıntıları Göster
    hata falan olmaz bilgisayar sıralıyor, sonuçta tüm bilgiler girildi zaten herşey belli olmuştur, bu iki hafta kontrol ediyolar diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

beni de yanlışlıkla eğitim fakültesine atsalar hiç fena olmaz hani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

ona yumurta değil tavuk atsalar yine özür dilemez =/
    şimdi gıcıklığına 20sinden önce açıklamaz deli eder beni =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntegraL61

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

ona yumurta değil tavuk atsalar yine özür dilemez =/
    şimdi gıcıklığına 20sinden önce açıklamaz deli eder beni =/

Alıntıları Göster
    Başarı sırası değil istek sıranız ön planda olsun dediler ona göre tercih yaptım nolur nolmaz diye 5 tane garanti yer koydum... ama onlar 20. tercihten itibaren başlıyor. umarım başarı sıralarını küçükten büyüğe doğru sıralamadığım için yani ölü tercih yaptıığım için yerleştirlememe gibi bi ihtimal olmaz... yoksa delirebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: babzingo

Başarı sırası değil istek sıranız ön planda olsun dediler ona göre tercih yaptım nolur nolmaz diye 5 tane garanti yer koydum... ama onlar 20. tercihten itibaren başlıyor. umarım başarı sıralarını küçükten büyüğe doğru sıralamadığım için yani ölü tercih yaptıığım için yerleştirlememe gibi bi ihtimal olmaz... yoksa delirebilirim..

Yok daha neler olmaz öyle şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: babzingo

garanti 5 tercihin warken nasıl yerleşmeme gibi bi ihtimalin oluyork?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

Tercih zaten başından hatalı, o tahmini klavuza o kadar sıralamaları geride tutmakla yaptılar hatayı, şimdi o kılavuza göre tercih yapanlardan kendi *sıralamasının 2 katını yazan adamlar bile açıkta kalacak, e madur olmalarının sebebi de büyük miktar ösym olacak, adama olmayacak işin umudunu vermişsin çünkü....

Edit:Düzeltme

dediğin şeyin üst sıraları vurması biraz zor 10.000 15.000 arasını en fazla 22.000 e vurabilir. taş çatlasa aralıgı biraz geniş tutan yerleşir kesin.
    edit tabi geçen senenin puanlarına göre konusuyorum bu senenın klavuzu yersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 7 Ağustos 2010; 23:29:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Komplo teorileri bence.

ösym dünyanın en berbat eğitim kurumudur..mübalağa yaptım ama değer...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.