Şimdi Ara

hata verio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw ben şimdi cabalı indirdim kurdum tam oyuna girdim şöle bi hata verdi...napmalıyım

hata verio

• arkadaşlar biraz çabuk yardım ederseniz sevinirim :D
  • game guardad bi sorun var sanırım check files i denedinizmi?
  • Bilgisayarı yeniden başlat.Eğer işe yaramazsa GameGuard klasöründeki bütün dosyaları sil.Ama yeniden başlatmak büyük ihtimalle yeter.
  • aynı hata tekrarlanıyorsa her oyuna girmeden önce game guard dosyasını sil gene olmuyosa arkadaslarından rica et kendi pc lerindeki cabal klasöründeki cabal simgeleri var 3 adet o simgeleri sana yollasınlar zipli oyuna girerken arkasından aldıgın o simgelerle kendi cabal dosyandaki simgeleri yer değiş oyuna gir bu kadar ,,ayrıca sanırım bu hata hardiscte olusan bir hatadan dolayı oluyor bendede oluyor cünkkü virüs yada hard discte bi sorun olabilir...saygılarla
  • saolun beyler yeniden başlatınca oldu bide bişi sorcam ben oyundayken bana bi anda 3 tane '''chaos lamp'''
    die bişi çııktı bir yaratıktan 3 tane cıktı ne işe yario o chaos lamp bi yardım ederseniz o konudada sevinirim
    ama bana ver yada bi işe yaramio türünen şeyler demezseniz ii olur :D
  • Evet su an ki Game guard ın hatası biraz bekleyip gorucez arkadaslar ınsallah kısa bır zmanda acılır :(

BY APP
  • aynı hata bendede var
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.