merhaba, bir textboxtaki veriyi .txt ye encrypt edip sonrasında decrypt yapmaya çalışıyorum. aşağıdaki linkten bulduğum dökümanı uyarlamaya çalışıyorum fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. eksik olan nedir, tam anlayamadım.yardımcı olabilir misiniz?
appconfig içinde <add key="SecurityKey" value="işteburayakeyinneoldugunuyazacaksın" />
eklemen lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
appconfig içinde <add key="SecurityKey" value="işteburayakeyinneoldugunuyazacaksın" />
eklemen lazım
teşekkür ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya appconfig içinde <add key="SecurityKey" value="işteburayakeyinneoldugunuyazacaksın" /> eklemen lazım
Kaygerya hocam programda F5 ile çalıştırdığım zaman hiç bir hata almıyorum fakat sadece exe olarak çalıştırdığımda aşağıdaki hataları alıyorum. sebebi ne olabilir?
<add key="SecurityKey" value="cryptodenemesi"/> yanlış yazmış yada yanlış yerde yazmış olabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyta -- 19 Ocak 2014; 20:25:17 >
sorun exe yi bin\debug klaseöründen başka bir yere kopyalayınca oluyor. aynı klasörde çalıştırınca sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: reyta
sorun exe yi bin\debug klaseöründen başka bir yere kopyalayınca oluyor. aynı klasörde çalıştırınca sorun yok.
Merhaba,
bin/debug içerisinde [PROGRAMİNİZİN-İSMİ].exe.config gibi bir dosya olması gerek, programınızla birlikte onu da taşımanız gerekiyor. Çünkü SecurityKey o dosyanın içinde barındırılıyor.
Kolay gelsin...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: özgür beyin
quote:
Merhaba,
bin/debug içerisinde [PROGRAMİNİZİN-İSMİ].exe.config gibi bir dosya olması gerek, programınızla birlikte onu da taşımanız gerekiyor. Çünkü SecurityKey o dosyanın içinde barındırılıyor.
Kolay gelsin...
ümitsizce tek dosya olarak kullanmanın başka yolu yok mudur diye sormak istiyorum? farklı kişilere de programı kullanacağından 2 dosya olarak taşınması ve çalışması kullanışsız olacak gibi.