Şimdi Ara

Hata Yardım Edin Dalga Geçmeyin Massaüstümle! :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep bu sorunu alıyorum nasıl çözebilirim?Harry potter hayranı olduğumuda sölemek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Evil -- 3 Haziran 2007; 11:24:47 >

• Yardım eden yokmu?
  • oyunu silip baştan yüklemeyi denedin mi?
  • denedim olmadı virus programınıda devre dışı bıraktım acaba rammı silim programı?
  • kardes önce c:/ deki knight dosyasına girr orda options war tıkla sağ üstteki pacthi 1474 e düşür sonra continenst of the uptadeye tıkla yese bas sonra ok de masaüstünden knight online client.exe ye tıkla bekle pacth yapsın sonra düzelir olmassada sil baştan yükle pacthleri manuel yaptır bekle 1454 ten itirbaren
  • Kardeşim oyunu sil ve başlat/çalıştır/regedit yaz Ctrl f tuşuna bas Knight yaz ve hepsini sil onların belki düzelebilir.Bendede bu na benzer bi hata vardı böle düzeldi

Ayrıca Masaüstünde Güzelmiş
  • Sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun nerede oldugunu tanıtman lazım yani kayıt defterine kayıtlı olması lazım sonra update i yuklemelisin
    tabi evde olsam yardımcı olabilirdim ama sen bul kayıt defterine nasıl ekleyecegini auto patch geldiginde de bu sorun ortaya cıkmıstı Harry Poter :D
  • Tekrar Tekrar Teşekkürler ama sorunum hiç br yolla çözülmedi bende knightı bırakıyorum carı arka vercem
  • Masaüstü hakkaten güzeL !

Göz yormayan cinsten...
  • Masaüstünün nesi var ki bizim hayri işte
  • hayri pottir 4ever
  • bebe

demicem tabiki bu forumda eminim barbili çorap giyenlerden beterleri bile vardr
  • masaüstü güzelmiş benimki bundan berbat manzara resmi var
  • HARRY'E SÖLE NAZAR DUASI İLE DÜZELTSİN HATAYI
  • hayri pıtır güzel olmuş
  • Bendede böyle bir hata var.Oyunu silip yükleme ile falan düzelmiyor.Bne disconnection ve ko bağlantı sorunlarına açmıştım cevap gelmemişti cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • ben sana soliim cvb'ı bildigim kadarıyla option'sa gir knightın ordan patch yazıo sag üst kısımda onu 1472 felan yap contents of update'de yani geriden baslat tkrr patch yapsın sonra düzelio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.