< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
5
5 Ghz mi ?
Anakartı unuttum,ne aldık biz yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
Metin abi bizim şu işlemciye OC işi ne olacak bende araya maydonoz olayım
ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART Anakart bu
quote:
Orijinalden alıntı: xVengeance
quote:
Hepsini halledecem merak etmeyin. ama kafam iyice karıştı,kime ne aldık,hatırlamam mümkün değil., sen bana bileşenleri pm olarak at. ben bios ayarlarını yazarım..
Hepsini halledecem merak etmeyin. ama kafam iyice karıştı,kime ne aldık,hatırlamam mümkün değil., sen bana bileşenleri pm olarak at. ben bios ayarlarını yazarım..
Yolladım metin abi imzamda yazıyor zaten herşey.Bu arada mert araya iyi maydonoz oldum kusura bakma
Sorun değil kardeşim
ai overclock tuneri manuel, cpu ratio 19, amd turbo core technology , disabled yapıyorsun.
sonra geri gelip,üstteki advancede tklıyorsun.bu geliyor, burada cpu configirationa tıklıyorsun.
TıklayıncA gelen sayfadaki C1E ,AMD COOL AND QUİET, C16 olanları disable yapıyorsun. tüm bunları yaptıktan sonra F10 basıyorsun. yes deyip çıkıyorsun..
quote:
quote:
quote:
quote:
Yolladım metin abi imzamda yazıyor zaten herşey.Bu arada mert araya iyi maydonoz oldum kusura bakma
Tamam,bu akşam bi yere gidecem birazdan ,senin işide yarın halledelim..
Benim işi mi abi ?
Benim overclock işi yarına kaldı yazdıkları senin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme