Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
14
Favori
33.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşamüstü beni de aradı hepsiburada. Iptal kabul etmiyorum dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş de olduğu gibi duruyor ne arayan ne soran var dursun bakalım şimdilik yarın da arayan soran olmazsa yasal hakkımı ararım iptali onaylamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Benımde bi adet vaude mont duruyor siparişte,havale aldıgım karrimor çanta için hatırlatma maili geldi oda iptal olmadı.
    kargolama tarihi 13 eylülmü görünüyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campolist

kargolama tarihi 13 eylülmü görünüyor peki?

Alıntıları Göster
    Aynen

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinin anlayışınız için teşekkür ederim demesinin sebebi sizin iptali kabul etmeniz değil emin olun. Ben siparişimi iptal etmek istemezsem ne olacak dedim. O da bana böyle bir hakkınız var tabii ki dedi. Teşekkür ettikten sonra bana da "Anlayışınız için teşekkür ederim" dedi. Ayrıca insanları hırsız diye yaftalamanız doğru değil. Yarın bir gün en basitinden bir bime girseniz ve çok uygun fiyatlı bir ürün görseniz, ben bunu almayayım hırsız olurum mu diyeceksiniz ? Fiyat hatası falan ben bilmem, dümdüz müşteriyim. Ödemesini yaptığım ürünü taahhüt edilen zamanda istiyorum. Bunun neresi hırsızlık acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HigherPlace -- 12 Eylül 2018; 1:14:26 >
  • Montlar gelecek sanırım hala aranmadım iptal edilmiş gözükmüyor.
  • daha hala aramadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 13 Eylül 2018; 9:42:11 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Benim hala 13 Eylül.
  • Çekler ne zaman tanımlanıyor acaba? Beni dün sabah aradılar ama hala tanımlanmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç dakika önce aradılar 20₺ çek yükleyeceğiz bilginiz olsun dediler yaptığınız tüketici haklarına aykırı diyince iptal etmek istemediğinizi not olarak düşüyorum dedi müşteri hizmetleri.

• ben ugrasmiycam satici hb olsa ugrasirdim 20lirayi kabul ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebey19

ben ugrasmiycam satici hb olsa ugrasirdim 20lirayi kabul ettim
    siz çeki nasıl kabul ediyorsunuz şart mı soruyorlar
    bana da çek veriyorlar (bu siparişte teklif etmediler) çeki harcar harcamaz thh başvuruyorum
  • firmanin yaptigi yanlis fiyatlandirmadan kaynakli oncelikle ozur dileriz iptal edecrgiz sizede 20tl cek vs dedi gecti thh ile zaman kaybetmek istemedim zaten kendime bi buyuk bedeni vardi xl almistim sizin gibi olsamda ugrassam keske
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam benim son birkaç kararda çek kullanildi diye magduriyet ortadan kalkmis felan diye karar cikardi thh.Bir dr gecen gidip konustugumda artik alici lehine cikan karar sayisini bayagi azalttik dedi.Benim son cikan kararlardan da hep ret geldi.Bir seyleri degistiriyorlar herhalde bu thhciler.

• Kimse aramadı beni tarih 13'ü iptal de yok ne olacak?
  • Yarın ararlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

Orijinalden alıntı: Frknsa

Benimde eksen pc den aldığım 5 HDD duruşması var bakalım ne olcak sizden dava hakkında bilgi alabilirmiyim nasıl bir yol izlediniz ne yaptınız diye ?

avukat şikayet dilekcesinde hb den tahsil ettiğim 23 ürünle ilgili thh karar örneklerini de ibraz edip
    eylem birliği amacıyla bir araya gelen suç örgütünün üye ve lideri kamu kurumu olan hakem heyetini kullanarak firmamızı dolandırmıştır
    olay sadece hukuksal bir ihtilaf olmayıp suc örgütü olusturma ve üyesi olma suçları yönünden ağır ceza mahkemesinde dava açmayı gerektirecek bir durumdur

yazmış

Alıntıları Göster
    böyle bir savunma yapan kişi ya hukuk bilmiyor yada yeni mezun ve ün yapmaya çalışan (tabi biraz okulda derslerden kaçmış gibi bir durum hissediliyor) birisi olmalı:)

suç örgütü derken üyeleri de biziz galiba (tabi bu suç örgütüne hizmet eden dh.) :)
    hakem heyetini kullanarak firma dolandırmak nedir yahu , hukukçu değilim ama bundan çok daha uygun bir savunma yapardım :)

bence sen ağır değil ,çok ağır ceza mahkemesinde yargılanmalısın
    idam isterük :)

hukukçularına bu kadar para ödeyeceklerine ,işi iyi bilen birilerini işe alsalar bu sorunlar çoktan biterdi (her ay fiyat hatası yapan adamlar iş bulup ,yüksek ücret alabiliyorlar ya ona yanıyorum)

• Az önce mont için aradılar sipariş iptal ediliyormuş, kimseye gitmesi söz konusu değilmiş, satıcı yanlış fiyat girmiş dedi hepsiburada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Az önce mont için aradılar sipariş iptal ediliyormuş, kimseye gitmesi söz konusu değilmiş, satıcı yanlış fiyat girmiş dedi hepsiburada.
    Beni de aradı çek teklif etmedi. E dedim nolacak tekrar dönüş yapılır size dedi. İptal edilecek de demedi.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    İptal yok çek de yok. Sonra dönüş yapılacaksa şimdi niye aradınız diye soraydınız keşke

Nabız mı yokluyorlar nedir anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.