Şimdi Ara

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
14
Favori
33.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

İptal olan aranan oldu mu?
    Hala bir ses yok beklemedeyiz
  • 170 liraya merrel almıştım az önce arayıp iptal eytiker çek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradılar alışverişi iptal etmişler yanlış fiyat girdikleri için . 20tl lik hediye çeki vereceklermiş gün içerisinde. Merrel almıştım 1 adet

• Başka satıcılar böyle hata yapsa tası tarağı toplar ürünleri kaldırır, bunlar sürekli yeni ürün girişi yapıyor. FiyatSeyirden indirim bildirimi geliyor durmadan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GizliÖzne35

Başka satıcılar böyle hata yapsa tası tarağı toplar ürünleri kaldırır, bunlar sürekli yeni ürün girişi yapıyor. FiyatSeyirden indirim bildirimi geliyor durmadan

Firma sağlam, sattıkları bütün ürünleri de gönderseler batmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para iade için aradılar. Kabul etmedim. Ya hediye çeki yada ürünü istediğimi söyledim.
    Siparişi İptal etmek istemediğimi not alarak kapattılar telefonu = )
  • Teyit için arıyorlar

Henüz aranmadım , ararsalar en iyisi telefona bakmamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 10 Eylül 2018; 14:37:41 >
  • 1470 liralık siparişi iptal edip 20 tl çek verdiler
    yersen

• BİTMİŞ MAALESEF hata yok ise bu da benden
    455 TL'den 100'tlye düşmüş
    www.hepsiburada.com
    Outdoor Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Hepsiburada!
    https://www.hepsiburada.com/outdoor-ayakkabilar-c-22003663
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Goodman

Para iade için aradılar. Kabul etmedim. Ya hediye çeki yada ürünü istediğimi söyledim.
    Siparişi İptal etmek istemediğimi not alarak kapattılar telefonu = )
    Arayan hepsiburadamı yoksa firmamı aradı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

BİTMİŞ MAALESEF hata yok ise bu da benden
    455 TL'den 100'tlye düşmüş
    www.hepsiburada.com
    Outdoor Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Hepsiburada!
    https://www.hepsiburada.com/outdoor-ayakkabilar-c-22003663

%20 indirimle 79 kusur olmus ama zaten baska yerlerde de ayni fiyatlara var gibi.

• Arayan hepsiburadamı yoksa firmamı aradı?
    tam Ben soracaktım siz sormussunuz
  • Arkadaşlar Atlasoutdoorla görüştüm fiyat hatasını atlas yapmamış hepsiburadanın sistemsel bir arızasından ötürü fiyatlar o kadar düşmüş. Benim bir ürünüm atlasoutdoordu aldığımda sonrasında pazar günü kargolandı mesajı geldi şaşırdım bi açtım hepsiburada satıcısı gözüküyo ve ürün kargolanmış gözüküyor. Hepsiburada salamon için arayıp iptal edelim dedi ve öbür siparişlerle ilgili şimdilik sorun yok dedi bende eğer öbür siparişlerimi iptal etmezse kabul ettiğimi söyledim ve salamonu iptal edip 20 tl hediye çeki verdiler. Şuan için 1 ürünüm kargolandı karrimer marka ayakkabı.
  • thh başvuru tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

Arkadaşlar Atlasoutdoorla görüştüm fiyat hatasını atlas yapmamış hepsiburadanın sistemsel bir arızasından ötürü fiyatlar o kadar düşmüş. Benim bir ürünüm atlasoutdoordu aldığımda sonrasında pazar günü kargolandı mesajı geldi şaşırdım bi açtım hepsiburada satıcısı gözüküyo ve ürün kargolanmış gözüküyor. Hepsiburada salamon için arayıp iptal edelim dedi ve öbür siparişlerle ilgili şimdilik sorun yok dedi bende eğer öbür siparişlerimi iptal etmezse kabul ettiğimi söyledim ve salamonu iptal edip 20 tl hediye çeki verdiler. Şuan için 1 ürünüm kargolandı karrimer marka ayakkabı.
    Fiyat hatası yapan bütün satıcılar hatayı Hepsiburada'nın yaptığını söylüyor zaten :)

• slazenger bot pişmanlıktır . outdoor botu bile hemen paramparça oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Arayan hepsiburadamı yoksa firmamı aradı?
    tam Ben soracaktım siz sormussunuz
    Hepsiburada aradı fiyatta yanlışlık oldu dedi bende iptal etmiyorum dedim.Burda satıcının hatası olur arar beni o zaman iptal ederim yapmadıgım bişey değil ama burda hepsiburadanın hatasıysa affetmem hiç kusura bakmasın tüketici hakem kararına karşı dava açmayı biliyorlar bundan sonra böyle.
  • Tüm ispiarişleri iptal etmişler.

• bende iptal yok hala
  • millet yolunu bulmuş ki alıyor 10-20 adet. Havale ile alıyor para mara ödemiyor zaten. Sonra ay ah işte arkadaşlar bende fazladan bi tane var havale artı bana da şu kadar atıver senin olsun. Oldu.... almayıver a. fırsatçı.
    Bu havale ile satışlarda sistemin değişmesi lazım acilen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.