Şimdi Ara

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
14
Favori
33.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    0212 9483990 diye bir numara aradı. Firmamı yoksa hb mi tam bilemiyorum = ) Kızın sesi hb müşteri hizmetlerine benziyordu :)
  • Evet hepsiburada bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kalfatt kullanıcısına yanıt
    Hocam ayakkabı kaç tl den kaça düşmüştü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni aramadan salomon ayakkabıyı iptal ettiler. Merrel ayakkabı ve vaude mont siparişim ise hala beklemede. Ayıp yani bari arayıp haber verin iptali.

• Benımde bi adet vaude mont duruyor siparişte,havale aldıgım karrimor çanta için hatırlatma maili geldi oda iptal olmadı.

• Vaudeler gelecek heralde:)

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

Hocam ayakkabı kaç tl den kaça düşmüştü?
    449 liradan düşmüştü
  • Sabaha yine aradı hepsiburada yine iptal etmek istemedimi söyledim.

Şu forumda ne gereksiz adamlar türedi kendileri alamadılar diye yetişemedikleri ete mundar diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 11 Eylül 2018; 11:0:32 >
  • Arayan soran yok , kargo iptal de yok

• Arayan soran yok , kargo iptal de yok +1
  • takip
  • vaude mont ve merrel ayakkabı için aradılar. iptal etmek istemediğimi söyledim. Bakalım ne olacak
  • İptal yok ve aramadılar.
  • Vaudeler için arandıysa hepsi iptal olacak demektir.

• siz de hard mezarcısınız ha. yaptığınız hırsızlığa giriyor artık. 500 liralık montu ayakkabıyı 50ye kapatmaya çalışıyorsunuz. o adamlarınki can değil mi?

beni henüz arayan soran yok. ama 20tl hediye çeki önerirlerse kabul edeceğim

edit:siparişi iptal etmelerine izin verdim. yaptıkları mezarcılığa bir de utanmadan mazeret bulmaya çalışan arkadaşlara kolay gelsin
    bu arada mhlerini nasıl bunaltmışsanız sırf iptal ettiğim için samimi bir şekilde anlayışınız için teşekkür ederim dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikarateci -- 11 Eylül 2018; 18:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

siz de hard mezarcısınız ha. yaptığınız hırsızlığa giriyor artık. 500 liralık montu ayakkabıyı 50ye kapatmaya çalışıyorsunuz. o adamlarınki can değil mi?

Siz bu HB nin islerine kilif bulmaya calismayin. Mal onlarin degil mi? İster gonderirler, ister gondermezler. Gondermezlerse de vatandas da istersebkanuni haklarini arar. Neden mi boyle soyluyorum. Aciklayayim: Bir yil olmustur herhalde. 199 TL'yeWievsonic monitor almistik. Sonra HB kafasina gore siparisleri iptal etti. Yanlis hatirlamiyorsam 25TL cek verdi. Aradan bir kac ay gecti. HB bu sefer ayni monitoru yanlis olmasin 110 TL civari bir fiyata satti. Benim habetim olmamisti ama millet yine aldi ve bu sefer monitorleri gonderdi. Simdibuna ne diyeceksin. Kisacasi satici ister HB olsun, ister baska satici, bu HBnin isletine akil sir ermez. O yuzden fazla kurcalamaya, yorum yapmaya gerek yok. Bireysel olarak alip almamak sizin karariniz ama alanlara laf soylemek hic de dogru bir tavir degil. Cunku cevabi HB verecek ve onun adina konusmak gereksiz ve bos bir davranis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

siz de hard mezarcısınız ha. yaptığınız hırsızlığa giriyor artık. 500 liralık montu ayakkabıyı 50ye kapatmaya çalışıyorsunuz. o adamlarınki can değil mi?

edit:siparişi iptal etmelerine izin verdim. yaptıkları mezarcılığa bir de utanmadan mazeret bulmaya çalışan arkadaşlara kolay gelsin
    bu arada mhlerini nasıl bunaltmışsanız sırf iptal ettiğim için samimi bir şekilde anlayışınız için teşekkür ederim dedi
    Bence olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz.Reklam seo su nedir biraz araştırın googlede en üste çıkmak için kaç para veriliyor onu araştırın.Hepsiburada outdoor bölümünde indirim yapıyor outdoor kategorisinde googleye yazdıgında ilk sırada hepsiburada çıkması için böyle çakallıklar yapıyor Ki bunu çogu firma yapıyor.Google Adwords te bir sorunum için yazmıştım bir türke çalışana denk gelmiştim koyu bir muhabbetten sonra böyle bilgileri almıştım ondan.Bunu yapan firmaları google tespit edince en son sıraya atıyormuş.Ama işte hepsiburad gibi çakallar bununda yöntemini bu şekilde bulmuş 10 trilyon para verip ilk sıraya yerleşmek yerine 3 kuruşa en başa yerleşip hit sağlıyor.Burda insanlar bu yüzden hakkını arıyor yoksa kimsenin ekmeginde gözü yok kimsenin.Mesele gittigidiyorda olsa bu olay ben iptal ederim çünkü orda şahıs hata yapıyor burda ise bunu hepsiburada yapıyor.

• İşin ilginç yanı aldığımız montların satışı yok. Linke tıkladığımda bu ürün yayından kaldırılmıştır diyor. İşin diğer ilginç yanı ise montları satan atlasourdoor'un kendi sitesinde aldığımız montlar yok. Bu neyi sattı bize????

• bluee24 B kullanıcısına yanıt
    Vardı Hocam trendyolda bile vardı Hatta fiyatı 800 civarıydı orda

Sitesindede vardı fiyat hatırlamıyom.

Sonra toptan kaldırdı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.