Şimdi Ara

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
14
Favori
33.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

En son sahibinden de 25 bine sattığın tv den bahsediyor olmalısın. İnşallah mahkeme kararı aleyhine sonuçlanır.

Alıntıları Göster
    link ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam fiyat hatası yapmış, işini daha iyi yapsın veya birini tutsun. Para alırken iyi işini iyi yapsın. Bilen varsa amazon vb yabancı sitelerde böyle hatalarda ne oluyor?
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Ne zaman duruşma hocam, sonucu ve duruşma da ki olacakları merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Yok böyle bir şey. Benim thh kararına uydu hb.

3500 avroluk tv yi icra ile almaya kalkınca dolandırıcılıktan karşı dava açtılar
    bu ay ilk duruşması var

Alıntıları Göster
    pm'ye bakıver bi zahmet.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Adam fiyat hatası yapmış, işini daha iyi yapsın veya birini tutsun. Para alırken iyi işini iyi yapsın. Bilen varsa amazon vb yabancı sitelerde böyle hatalarda ne oluyor?
    Benzer bir durumu amazon.de uzerinden yasadim. Amazon topu saticiya atti, satici da hicbirsey yapmadi. Sadece 10euro hediye ceki verdiler. Olmasi gereken de bu yani adam hatali fiyat yazdi diye 10larca belki 100lerce urunu bedava yollayacak miydi.. biraz empati kurabilsek ulkecek gelisebiliriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar 406 liraya dizüstü(konusu forumda) sattı ve sonra yan çizdi tabi thh lehime karar verdi ama vatan pes etmedi tüketici mahkemesine thh kararının iptali için karşı dava açtı ama sonunda davayı da kaybetti. Sonuna kadar gidin, ürün iadelerinde, sorunlarında müşteriye eziyet eden bu firmalara müstahak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir? haftasonu olduğu hiçbir için işlem yapılmadı

• bir de soruyorsunuz ne olacak iptal olacak tabi 1500 liralık şeyi adam 50 liraya gönderir mi hiç yazıktır.
  • 5'er 10'ar çift Salomon ayakkabıyı götürüyorsunuz ve bide şikayet ediyorsunuz kriz diye.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    yorum orjinaldi :)
  • Bir çift merrell aldım . Diğer arkadaşlarda faydalansın diye . Millet 20 30 tane almış düşüncesizlik ediyorlar böyle ... Peki gelecek mi bizim ayakkabılar yoksa hediye çeki filan mı alırız beyler ?

• sky_warrior S kullanıcısına yanıt
    mağazada 10 15 tane üründe absürt fiyatlar vardı. karrimor çanta vaude mont vs. konu sahibi iki tane paylaşmış sadece. bir tane kaz tüyü mont dışında hepsi tek kalan bedenlerin son stokları gibi geldi bana. aynı anda bu kadar çok üründe yanlış fiyat girmeleri de acayip. 20 30 tane alıp aklı sıra sahibindende satacak olanların siparişlerileri zaten iptal. bizimkiler de iptal edilecek büyük ihtimalle. ama belli mi olur markafoni de kapanırken çok acayip fiyatlarla stok tüketmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Adam fiyat hatası yapmış, işini daha iyi yapsın veya birini tutsun. Para alırken iyi işini iyi yapsın. Bilen varsa amazon vb yabancı sitelerde böyle hatalarda ne oluyor?
    Hiç bir şey olmuyor onları da gördük. Amazon.de den adata ssd aldım fiyat çok ucuzdu, hatta bedavaydı sevinçle beklerken bir baktım ki sipariş iptal olmuş.
  • Hocam THH kararından sonra ki süreçti açtığın dava ve icralar için ne kadar masraf ödedin acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam icra için yaklaşık 100-120₺ arası birşey ödedim ama benim aldığım ürün tutarı 429.90₺ dı ona göre çıkıyor sanırım mahkeme daha olmadı yarın gidip itiraza karşılık delil ve aramızda geçen konuşmaları ekleyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bu tv yi alabilen var mi thh karari ile. Benim thh red verdi..

• İptal olan aranan oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.